Popüler Konu Çorba Tarifleri

Bizimkilerden birinin işi düşse de gelmeye bahanemiz olsa diyorum artık. Mesela kaynımın üniversitede bir sempozyumu olsa falan, ne güzel olur. Adamın tez konusu bile Kafkaslar’da Türk milliyetçiliğiydi, biri çağırsın artık 🤣🤣
Aynı şeyi bende Türkiye için diyorum eşim bir ara gideriz diyor ama o bir ara uzandikça uzanıyor.Kızımda büyüsün birdefa mutlaka gelmek istiyorum çocukları anneme verme fikri çik aklımdan onlarla zor oluyor😵🤣

Aynı şeyi bende Türkiye için diyorum eşim bir ara gideriz diyor ama o bir ara uzandikça uzanıyor.Kızımda büyüsün birdefa mutlaka gelmek istiyorum çocukları anneme verme fikri çik aklımdan onlarla zor oluyor😵🤣
Çocuklarsız gitmek her anlamda çok kolay ama bırakmaya gönlüm el vermiyor. Hadi küçük olan bir şey anlamaz ama oğlum hatırlar ileride. Çocuğumun ilk gittiği konsere bile baksana:

Eklentiler

• IMG_2506.png
    IMG_2506.png
    390,6 KB · Görüntüleme: 6
Gidiş dönüş 7 bin olsa iyiymiş. Ben aylar sonrası için baktım ama yaz sezonuydu, ondan pahalıdır belki de. 5 bindi vergilerle. Bu yaz benim kız da 2 yaşını dolduruyor, ona da koltuk almak lazım mecbur. Etti dört koltuk, gidiş dönüş 40 bin püüü 🤣
Evet 7bin iyi şu aralar fiyatlar uyğun herhalde en son yazda gitmişdi 9bine
Zamanla daha da zorlaşıyor fiyatlar uçuk rakamlar oluyor😵‍💫

Çocuklarsız gitmek her anlamda çok kolay ama bırakmaya gönlüm el vermiyor. Hadi küçük olan bir şey anlamaz ama oğlum hatırlar ileride. Çocuğumun ilk gittiği konsere bile baksana:
Ne hoş tesadüf🤩
Çocuksuz gidince keşke getirseydim diyor insan vicdan yapıyor çocuklada gidince keşke getirmeseydim off diye çıldırtıriyor insan yani
benim oglum çıldırtmakta ustada😏🤣

İnsan çocukla gezmeye çıkınca hiçbirşey anlamiyor ki yapma dur yedirt içirt kendine zaman bile ayiramiyorsun bir an önce eve gitmeyi arzuluyorsun😏🤣
Çocuksuz ilk dışarı çıktıgim zamanlar vay be diyordum özgürlük böyle birşey :KK70:
Çok şükür ki çalışıyorum. Yoksa kafayı yerdim kesin evde çocuklarla. :KK53:

Çok şükür ki çalışıyorum. Yoksa kafayı yerdim kesin evde çocuklarla. :KK53:
Öyle ya insan kafayi yiyor ben çalışmak isterken tekrar hamile kaldım bir elden hepsi kendini idare edince çalışırim artık diyorum neyse ki annemler var yakinlar çocukları onlara bırakıyorum bazen disari çıkınca.

Öyle ya insan kafayi yiyor ben çalışmak isterken tekrar hamile kaldım bir elden hepsi kendini idare edince çalışırim artık diyorum neyse ki annemler var yakinlar çocukları onlara bırakıyorum bazen disari çıkınca.
En iyi anne eve yakın annedir. 😁

Merhabalar güzel hanımlarrr🥰 çorbalar dizi dizi gidip yorum yapacağım 😃😃😃 bereketli bir kategori olmuş maşallah 🤩

X