Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Ya ama bu sancı ve kasılmalar çook uzun zamandır var doktor bile ciddiye almıyor benim kasılmaları
Yerli malı dün yine yazmış zaten doğurdun mu diye engellicem kızı az kaldı dkdkdk
Napsam yatarken sabaha doğum ihtimaline karşı eyeliner çekip mi uyusam

ya ben ilk lohusalığımda acayip terliyordum yatakta izim çıkıyordu resmen. şimdi hiç terlemiyorum neden acaba? ve 2 kg gitti anca. hamileliğimde olmayan ödem oldu vücudumda. terle atmam lazım ama ter yok

İşte bir an gelecek ciddi olacaklar, aa ciddiymis derken bir bakacaksın doğmuş

Hahahahahha ya milletin işi yok eğlence arıyorlar resmen. Bu kadar sormaya altın getirse bari

benim de ilk 3 ayım kabus gibiydi ne yalan söyliyim, ama sonra hiç kötü bişey yaşamadım şükür herkesin süreci farklı tabi kuzum. sağlıkla büyüsün bebişler
Benim de tam tersi ilk 3 ay hamile olduğum bile aklıma gelmiyordu o kadar sıfir belirti. Arada hafif bir halsizlik. 3.ay bir bitti hoop kanama düşük riski diş iltihabı hamilelik şekeri erken doğum riski derken her ay krizle geçti. Çok şükür bugunumuze

İşte bir an gelecek ciddi olacaklar, aa ciddiymis derken bir bakacaksın doğmuş

Hahahahahha ya milletin işi yok eğlence arıyorlar resmen. Bu kadar sormaya altın getirse bari
Ay heyecanlanasım geldi yine ciddili doğurcaz hala bana bebeğim olacağı fikri falan uzak geliyor. Kucağıma almadan da sanırım inanamıcam
Valla arkadaşla ayrı şehirlerdeyiz ben ona altın takmamıştım o da takmaz

Daha ciddisi mi kaldı bu işin Kucağına almadan tam idrak edemiyorsun ama haklısın

Altın yoksa ve bir kez daha mesaj atarsa hemen engelle, sonra bir ara açarsın

Ben emzirip yatırınca yine sırt üstü yatırıp kafasının yanlarına biraz destek koyuyorum dönmesin diye. Tam yan yatırmayın diyorlar yüzüstü dönerse diye bilemedim hangisi doğru. Bizim anne yanı yatakta rampa yastıkta yatıyor ama benim yüzüm hep ona dönük şekilde mık dese uyanıyorum.

Daha ciddisi mi kaldı bu işin Kucağına almadan tam idrak edemiyorsun ama haklısın

Altın yoksa ve bir kez daha mesaj atarsa hemen engelle, sonra bir ara açarsın
Belki 2. Çocuk olsa farklı olurdu da ilk çocuk olunca bi de 3 yıldır bekleyince böyle inanamıyor insan sanırım
Ay engellersem çok ayıp olmaz mı

Reflü yatağında kussa bile başı sağa ya da sola dönükse akıtıyor bizimki. Ama düz zeminde bilemiyorum kuzum. Sen de reflü yatağında tutuyorsundur zaten hep. Bize hastanede sırt üstü yatırın başını sağa ve sola çevirin, yumuşak yerde yatırmayın dedi ilk gün muayene eden doktor.

C Cngz44 canım aklıma geldin bir anda bebeğin ve sen nasılsın bebeğin geldimi iyilestinmi sende
Bebeğim 10 gün önce geldi şuan için bir sorun yok yanı rop muayenesi temiz çıktı kardiyoloji nöroloji ve bera testi var onlar yapılacak önümüzdeki hafta sonu32 haftalık doğmuştu çok küçük 1.970 di yoğun bakımda 1.600 e düştü sonra 2.500 olana kadar bırakmadılar şuanda 2.800 oldu 23 gün kadar kaldı yoğun bakımda yani ne yazacağımıda bilmiyorum ki inan o kadar korku doluyum ki sütüm de kesildi buzlukta sütlerim vardı onları veriyorum ara ara sağıyorum sütümü arttırıcak şeyler kullandım hep ama işe yaramadı ben sadece çok yorgunum ve çok korkuyorum bir sıkıntı çıkacak diye %90 hasar kalacak dedi doktorlar ama ben dua ediyorum inşaAllah olmaz öyle birşey

Cıks hep değil ya gün içinde hep reflü yatağında mı sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…