aralık 2024 aşılama yaptıranlar

Bende 5 Aralık'ta asilama oldum.12 Aralık'ta çatlatma iğnesi yapacaksın dedi doktor 19 Aralık'ta test için gelin dedi.tekrar çatlatma iğnesi vermesine anlam veremedim var mı bu durumu yasayan

Kızlar benimde bugun 12.gün aşılamada test yaptım hafif silik çıktı sizce var mıdır 🥹

Eklentiler

• IMG_3134.jpeg
    IMG_3134.jpeg
    81,4 KB · Görüntüleme: 20
Bende 5 Aralık'ta asilama oldum . Doktor 12 Aralık'ta ovitrelle (çatlatma iğnesi ) yapacaksın dedi .19 Aralık'ta test için geleceksin dedi .çatlatma iğnesini tekrar vermesine anlam veremedim .sordum hormon desteği için dedi
Aaaa çok garip aşılama yapıldıktan sonra 2. Çatlatma iğnesi yapılıyor mu ya 🤷‍♀️ ayyy bide bakarsın hem aşılama hemde sizin ilişki tutarsa ikiz olmasınlar 🥰

Bende 5 Aralık'ta asilama oldum . Doktor 12 Aralık'ta ovitrelle (çatlatma iğnesi ) yapacaksın dedi .19 Aralık'ta test için geleceksin dedi .çatlatma iğnesini tekrar vermesine anlam veremedim .sordum hormon desteği için dedi
öncelikle hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız💕 ilk kez duyuyorum bunu. her doktorun kendine has teknikleri var heralde

bana hiç öyle birşey demediler zaten benim durumum biraz değişik oldu da kızlar regl me 9 gün var ama gögüslerimin içi acıyor resmen belkide horman iğnelerinden dolayıdır . başka bir şikayetim yok . sizde de var mı bu şekilde bir belirti.

şimdiden hayırlı olsun inşallah 😍 benim ilk aşılamam haplıydı ama devlette tüp bebek için iğneli aşılama yaptırmak gerekliymiş. hem deneyelim hemde hakkımızı dolduralım dedik. iğneden bi korktum ama yapınca rahatladım. insülin iğnesi gibi 😂siz kaç gün kullanacaksınız iğneyi
Benimde ilk haplıydı ikisininde tutma oranı aynıymış %15-20 ama tutan çok insan varmış hep ümitlenmek istiyorum hemde dur heves etme diyorum 🥺iğneyi 3 gün 75 3 günde 112.5 kullandım diye hatırlıyorum

X