- 5 Mayıs 2020
- 12.923
- 39.986
Hatta artık tarzımızı bile tanıyoruz. Yepisyeni tabak çanakla da yarışsam bu kesin Joyz dersiniz benceBen hemen tanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatta artık tarzımızı bile tanıyoruz. Yepisyeni tabak çanakla da yarışsam bu kesin Joyz dersiniz benceBen hemen tanırım
Evet tabaklardan bahsetmiyorum tarzınızdan anlarım zatenHatta artık tarzımızı bile tanıyoruz. Yepisyeni tabak çanakla da yarışsam bu kesin Joyz dersiniz bence
Tam da İzmireaşıkbirkadın olarak yarışmalara katılacaktım bak yaEvet tabaklardan bahsetmiyorum tarzınızdan anlarım zaten
Ne o bizim vatan marşınımı öğrendinAaaa bugünkü ezgim sana gelsin Infinite Soul
Üniversiteden beri biliyordum zaten, yaklaşık 15 senedir.Ne o bizim vatan marşınımı öğrendin
İyiyim kuşum. Gaziantep’te biliyorsun ki bugün hava güzel. Kendimde o gücü bulursam kızı alıp parka çıkacağım. Anneler Parkı’nı biliyor musunBugün nasılsınız ?
Evet allah iyilik versin,anneler parkını biliyorum .İyiyim kuşum. Gaziantep’te biliyorsun ki bugün hava güzel. Kendimde o gücü bulursam kızı alıp parka çıkacağım. Anneler Parkı’nı biliyor musun
Ne güzelÜniversiteden beri biliyordum zaten, yaklaşık 15 senedir.
Bakü biletleri niye bu kadar pahalı? Bir tık uygun olsa gelirdik.Ne güzel
Tamam buralara gelirsen haber et bana bir sokak arkandayım ajsjsjjdEvet allah iyilik versin,anneler parkını biliyorum .
Daha önce gittim.
İyimiş. Olur.Tamam buralara gelirsen haber et bana bir sokak arkandayım ajsjsjjd
Tl manat farki işte manat degeri yüksek oldugu için fiyatlar sizde yüksek oluyor muhtemelen.Bilet kac tl gösteriyor?Bizde de Türkiyeye gelmek daha uyğun diger ülkelere nazaran fiyat daha düşük çünki yani tl yüzünden.Bakü biletleri niye bu kadar pahalı? Bir tık uygun olsa gelirdik.
Yok ya biz Azal’dan da baktık. Yaz için araştırmıştık. İki yetişkin, bir çocuk, bir bebek (ona koltuk alınmıyor, kucakta gidiyor) yani üç koltuk gidiş dönüş 30 bin. Bir bilet 5 bin lira. Bizim İstanbul’a gitmemiz de lazım tabii öncesinde. Şu şartlarda belki çok değil de ben biraz fakirim bu aralar ajdkkdkd yine de daha ucuza Avrupa biletleri var. Bakü deyince insan Kars’ın bi tık ötesiymiş gibi hissediyor, ucuz bekliyor adgsghf. Yoksa orada yediğim içtiğim gözüme gelmez, kur farkı her yerde var çünkü.Tl manat farki işte manat degeri yüksek oldugu için fiyatlar sizde yüksek oluyor muhtemelen.Bilet kac tl gösteriyor?Bizde de Türkiyeye gelmek daha uyğun diger ülkelere nazaran fiyat daha düşük çünki yani tl yüzünden.
En son şu depremde kırmızı arabasına yorgan battaniye yükleyen adam gibi çıkacaz yola. Kaç senedir bi yükseliyoruz gidelim diye, sonra kalıyoruz öyle. Infinite SoulYok ya biz Azal’dan da baktık. Yaz için araştırmıştık. İki yetişkin, bir çocuk, bir bebek (ona koltuk alınmıyor, kucakta gidiyor) yani üç koltuk gidiş dönüş 30 bin. Bir bilet 5 bin lira. Bizim İstanbul’a gitmemiz de lazım tabii öncesinde. Şu şartlarda belki çok değil de ben biraz fakirim bu aralar ajdkkdkd yine de daha ucuza Avrupa biletleri var. Bakü deyince insan Kars’ın bi tık ötesiymiş gibi hissediyor, ucuz bekliyor adgsghf. Yoksa orada yediğim içtiğim gözüme gelmez, kur farkı her yerde var çünkü.
Bizim parayla 1500 manat yapıyor 30bin evet bizim gelip dönmemiz belki bu kadar tutmaz daha az tutar ama çok büyük fark olmazmış fiyatlara uzun zamandır bakmiyorum azalda fiyatlarda uçmuş be şimdi baktimda eskiden daha düşüktu.Arkadaşım yakinda Türkiyeye gelicek oda tek kişilik galiba bir sorayim ona merak ettim.Yok ya biz Azal’dan da baktık. Yaz için araştırmıştık. İki yetişkin, bir çocuk, bir bebek (ona koltuk alınmıyor, kucakta gidiyor) yani üç koltuk gidiş dönüş 30 bin. Bir bilet 5 bin lira. Bizim İstanbul’a gitmemiz de lazım tabii öncesinde. Şu şartlarda belki çok değil de ben biraz fakirim bu aralar ajdkkdkd yine de daha ucuza Avrupa biletleri var. Bakü deyince insan Kars’ın bi tık ötesiymiş gibi hissediyor, ucuz bekliyor adgsghf. Yoksa orada yediğim içtiğim gözüme gelmez, kur farkı her yerde var çünkü
İnşallah gelirsiniz yakında yeni yilda Bakıda güzel oluyorEn son şu depremde kırmızı arabasına yorgan battaniye yükleyen adam gibi çıkacaz yola. Kaç senedir bi yükseliyoruz gidelim diye, sonra kalıyoruz öyle. Infinite Soul
Bizimkilerden birinin işi düşse de gelmeye bahanemiz olsa diyorum artık. Mesela kaynımın üniversitede bir sempozyumu olsa falan, ne güzel olur. Adamın tez konusu bile Kafkaslar’da Türk milliyetçiliğiydi, biri çağırsın artıkBizim parayla 1500 manat yapıyor 30bin evet bizim gelip dönmemiz belki bu kadar tutmaz daha az tutar ama çok büyük fark olmazmış fiyatlara uzun zamandır bakmiyorum azalda fiyatlarda uçmuş be şimdi baktimda eskiden daha düşüktu.Arkadaşım yakinda Türkiyeye gelicek oda tek kişilik galiba bir sorayim ona merak ettim.
Gidiş dönüş 7 bin olsa iyiymiş. Ben aylar sonrası için baktım ama yaz sezonuydu, ondan pahalıdır belki de. 5 bindi vergilerle. Bu yaz benim kız da 2 yaşını dolduruyor, ona da koltuk almak lazım mecbur. Etti dört koltuk, gidiş dönüş 40 bin püüüİnşallah gelirsiniz yakında yeni yilda Bakıda güzel oluyor
Arkadaşıma sordum 7bine almış bileti şuanki gidip dönme bir arada Türkiyeye yani.
Daha önce gidince bileti 9 bine almış