- 12 Temmuz 2022
- 24.269
- 88.231
Aaaaa. Ben de 10 gündür su gibi terliyorum. Ama antibiyotik falan kullandık ya ara ara da parol alıyorum hep onlardan oldu sandım. Normalde hiç terleyebilen biri değilimdir oysa ki. İlk 5 gün ayaklarım davul gibi şişti. Hatta bacaklarım da. Anestezi etkisiymiş. Gitti sonradan. Ben doğumdan bu yana 7 kilo vermişim 9 günde. +5 kilo fazlam kaldı şu an ama annem sağ olsun yerine koyacak giden 7 kiloyu daya ben ilk lohusalığımda acayip terliyordum yatakta izim çıkıyordu resmen. şimdi hiç terlemiyorum neden acaba? ve 2 kg gitti anca. hamileliğimde olmayan ödem oldu vücudumda. terle atmam lazım ama ter yok
65'le hamile kaldım 65'le doğuma gittim 61'le doğumdan çıktım ben de. Ama sabahın 6'sında fındık yiyerek başlıyorum güne alırım ben de çok acıkıyorım yavAaaaa. Ben de 10 gündür su gibi terliyorum. Ama antibiyotik falan kullandık ya ara ara da parol alıyorum hep onlardan oldu sandım. Normalde hiç terleyebilen biri değilimdir oysa ki. İlk 5 gün ayaklarım davul gibi şişti. Hatta bacaklarım da. Anestezi etkisiymiş. Gitti sonradan. Ben doğumdan bu yana 7 kilo vermişim 9 günde. +5 kilo fazlam kaldı şu an ama annem sağ olsun yerine koyacak giden 7 kiloyu da
ben cok daha iyiyim Ada sakin bir bebek şimdilik, oglumdan sonra tuhaf geldi ama cok rahatladimHepsi ne zaman geleceklerse o zaman geliyorlar, saldım artık
Nasıl oldun canım, Ada nasıl?
Hay maşallahBizim 800gr alan abla da doğurmuş doğuma takma kirpik, full makyaj ve leopar konsepti ile girmişhaydi kızlar sıra sizde S secondchance Kumraladamavituna1
Evet hep reflü yatağında, uyuduğu her an. Hatta ben ona astarın altından bir alt açma matı geçirdim çişi falan çıkarsa yatak batmasın diye gece gündüz onun üzerinde.Cıks hep değil ya gün içinde hep reflü yatağında mı sizinki
Tam ben de sana yazacaktım kaç kilosun diye en çok senin durumu merak ediyordum65'le hamile kaldım 65'le doğuma gittim 61'le doğumdan çıktım ben de. Ama sabahın 6'sında fındık yiyerek başlıyorum güne alırım ben de çok acıkıyorım yav
4ten de fazla verirsin daha emzirdikçe, kanamayla falan65'le hamile kaldım 65'le doğuma gittim 61'le doğumdan çıktım ben de. Ama sabahın 6'sında fındık yiyerek başlıyorum güne alırım ben de çok acıkıyorım yav
Engelleme, sen bana uyma kuzumBelki 2. Çocuk olsa farklı olurdu da ilk çocuk olunca bi de 3 yıldır bekleyince böyle inanamıyor insan sanırım
Ay engellersem çok ayıp olmaz mı
Maşallah maşallahben cok daha iyiyim Ada sakin bir bebek şimdilik, oglumdan sonra tuhaf geldi ama cok rahatladim2. yaramaz bebeye hazirlamisken kendimi ters kose yapti
Acikmiyorum ama bebis memeye dokunduğu anda acayip susuyorum. Gece yatarken yanıma 1,5 litrelik su alıyorum sabaha bitmiş oluyorEmzirme aşırı acıktıran ve susatan bir şeymiş hiç bu kadarını beklemiyordum abuu
Ben de ilkine göre az terledim o zaman 9. Günde gitmişti tüm kilolar -1 dim hatta. Şimdi neredeyse 1 ay olacak 3 kilom kaldı.ya ben ilk lohusalığımda acayip terliyordum yatakta izim çıkıyordu resmen. şimdi hiç terlemiyorum neden acaba? ve 2 kg gitti anca. hamileliğimde olmayan ödem oldu vücudumda. terle atmam lazım ama ter yok
Ben göbeğinin konumuna şaşırdım. 37 de benimki tee bacaklarıma degiyordu nerdeyse
Çok iyi yapmışsın. Şu düz kafa yastigindan alacağım ben de galiba. Bu bebis kafasını çok çeviriyor. Düz haliyle buluyorum hep uyandigindaEvet hep reflü yatağında, uyuduğu her an. Hatta ben ona astarın altından bir alt açma matı geçirdim çişi falan çıkarsa yatak batmasın diye gece gündüz onun üzerinde.
Bu şekil hazır bekliyor, uyuduğu an paket servis
Bizimki de hep sağa meyilli ya. Sola zoraki çeviriyoruz döndürürse yine sağdaÇok iyi yapmışsın. Şu düz kafa yastigindan alacağım ben de galiba. Bu bebis kafasını çok çeviriyor. Düz haliyle buluyorum hep uyandiginda
3.5 beboydu yarım kilo suyu desek başka hiç veremedim mi be ayıp bana4ten de fazla verirsin daha emzirdikçe, kanamayla falan