Benimki 10 gun oldu hergun ayni olmuyor bazen yoldiriyor bazen fena olmuyor. Bebek bu herkesin ki ayni olmuyor yine de sen olumlulari gor bosver olumsuzlari :) sabrin sonu selamet insallah. Bazen of desemde cok zor buldun keyfini cikar diyorum kendime
Şu saatlerde ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ya. Vajinama öyle bir baskı yapıyor ki aniden irkiliyorum sjfksks akıntım inanılmaz arttı, çişe gitme törenlerimi söylemiyorum bile. Aranızda kalan son hamileler olarak dertliyiz anacım sjfksks
Anladım teşekkür ederim benim de şekerim var sabah açlık normal çıkıyor tokluk yüksek çıkıyor maksimum 180 i gördüm. Endokrin doktoru insüline gerek görmedi. Arada kaçamak yapıyorum bu aralar yükseliyor yine mesela. İnsülin de kullanmak istemiyorum. 33+4 haftalık hamileyim. Biraz daha dikkat edip sıkıcam dişimi artık. Dikkat edince düşüyordu
Anladım teşekkür ederim benim de şekerim var sabah açlık normal çıkıyor tokluk yüksek çıkıyor maksimum 180 i gördüm. Endokrin doktoru insüline gerek görmedi. Arada kaçamak yapıyorum bu aralar yükseliyor yine mesela. İnsülin de kullanmak istemiyorum. 33+4 haftalık hamileyim. Biraz daha dikkat edip sıkıcam dişimi artık. Dikkat edince düşüyordu
Benim 24. haftada bahsettiğim değerlerdeydi. Bebek buyudukce insulin ihtiyacı da arttı. Ama az kalmış sizin sonuna kadar idare eder gibi. Sorunsuz doğurun inşallah.
çok değil 3 günlük anneyim ama hamileyken ne dertlerim vardı acaba diye düşünüyorum hamileyken duyduğumda sinir olduğum ne varsa hepsi doğruymuş arkadaşlar en başta da “bunlar iyi günlerin” özür dilerim
Geçmiş olsun beybim bebeklerimizin doğumgünü aynı. Ben hiç doğru olduğunh düşünmüyorum. O kadar üzüldüm ki bu şeker olayına ve o kadar çaba harcadım ki hiç keşke uyusam biraz demedim valla. Bir gram da ozlemicem hamileleligimi