Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
orası öyle tabi canım olumluları çook fazla. gündüz emdiği şeyi gece nasıl tutamaz onu anlayamıyom ama 3 günlük bebişten çok şey bekliyorum galiba

Kaçıncı günde geçti canım
Canım bizim 5, 7 günlükken çıktı sarılığımız. En yüksek 11 oldu, 9.günde yüz yine 11 gösteriyordu vücut 4,5lere inmişti. Öyle geriledi gitti.
Birde 2 saatte bir şekilimde önce meme sonra mama veriyordunuz mamayı kaç cc veriyordunuz
2 saatte bir 30 cc bir ölçek mama. Doktor öyle söylemişti sütüm de çok azdı zaten.

Uyku düzenim çok değişti resmen gündüz uyuyorum gece 12 den sonra uyku tutmuyor artık bende doğurmak istiyorum ama daha 10 gün var tahmini

Merhaba insülin basladigimda 100 110 arası çıkıyordu sabahları açlık. Tokluk 200'ü geçiyordu
Anladım teşekkür ederim benim de şekerim var sabah açlık normal çıkıyor tokluk yüksek çıkıyor maksimum 180 i gördüm. Endokrin doktoru insüline gerek görmedi. Arada kaçamak yapıyorum bu aralar yükseliyor yine mesela. İnsülin de kullanmak istemiyorum. 33+4 haftalık hamileyim. Biraz daha dikkat edip sıkıcam dişimi artık. Dikkat edince düşüyordu

Benim 24. haftada bahsettiğim değerlerdeydi. Bebek buyudukce insulin ihtiyacı da arttı. Ama az kalmış sizin sonuna kadar idare eder gibi. Sorunsuz doğurun inşallah.

Geçmiş olsun beybim bebeklerimizin doğumgünü aynı. Ben hiç doğru olduğunh düşünmüyorum. O kadar üzüldüm ki bu şeker olayına ve o kadar çaba harcadım ki hiç keşke uyusam biraz demedim valla. Bir gram da ozlemicem hamileleligimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…