Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
ya ben ilk lohusalığımda acayip terliyordum yatakta izim çıkıyordu resmen. şimdi hiç terlemiyorum neden acaba? ve 2 kg gitti anca. hamileliğimde olmayan ödem oldu vücudumda. terle atmam lazım ama ter yok
Aaaaa. Ben de 10 gündür su gibi terliyorum. Ama antibiyotik falan kullandık ya ara ara da parol alıyorum hep onlardan oldu sandım. Normalde hiç terleyebilen biri değilimdir oysa ki. İlk 5 gün ayaklarım davul gibi şişti. Hatta bacaklarım da. Anestezi etkisiymiş. Gitti sonradan. Ben doğumdan bu yana 7 kilo vermişim 9 günde. +5 kilo fazlam kaldı şu an ama annem sağ olsun yerine koyacak giden 7 kiloyu da

Kızlar mesajları lnizi gördüm de ben başlarda bizim kızı hep yan yatırdım kafası uzun şekilde şekil aldi çok tuhaf gözüküyordu😬 şimdi düz yatırmaya başladım hafiften düzeliyor. Lütfen yan yatırmayin kol ve omuz için de sıkıntılı olabilir.

Aaaaa. Ben de 10 gündür su gibi terliyorum. Ama antibiyotik falan kullandık ya ara ara da parol alıyorum hep onlardan oldu sandım. Normalde hiç terleyebilen biri değilimdir oysa ki. İlk 5 gün ayaklarım davul gibi şişti. Hatta bacaklarım da. Anestezi etkisiymiş. Gitti sonradan. Ben doğumdan bu yana 7 kilo vermişim 9 günde. +5 kilo fazlam kaldı şu an ama annem sağ olsun yerine koyacak giden 7 kiloyu da
65'le hamile kaldım 65'le doğuma gittim 61'le doğumdan çıktım ben de. Ama sabahın 6'sında fındık yiyerek başlıyorum güne alırım ben de çok acıkıyorım yav

Cıks hep değil ya gün içinde hep reflü yatağında mı sizinki
Evet hep reflü yatağında, uyuduğu her an. Hatta ben ona astarın altından bir alt açma matı geçirdim çişi falan çıkarsa yatak batmasın diye gece gündüz onun üzerinde.
Bu şekil hazır bekliyor, uyuduğu an paket servis 😂

Eklentiler

• IMG_5759.jpeg
    IMG_5759.jpeg
    134,2 KB · Görüntüleme: 59
ya ben ilk lohusalığımda acayip terliyordum yatakta izim çıkıyordu resmen. şimdi hiç terlemiyorum neden acaba? ve 2 kg gitti anca. hamileliğimde olmayan ödem oldu vücudumda. terle atmam lazım ama ter yok
Ben de ilkine göre az terledim o zaman 9. Günde gitmişti tüm kilolar -1 dim hatta. Şimdi neredeyse 1 ay olacak 3 kilom kaldı.

Yani bugün 12 saniye bile uyumadı karnımda, hiçbir zaman az hareketli bir bebek değildi ama bugün inanılmaz. Karnım yamuk yumuk, sanki yarıp çıkacak yani öyle bir durumdayız şu an asla durmuyor. Belim koptu artık, sizinkiler nasıl

Evet hep reflü yatağında, uyuduğu her an. Hatta ben ona astarın altından bir alt açma matı geçirdim çişi falan çıkarsa yatak batmasın diye gece gündüz onun üzerinde.
Bu şekil hazır bekliyor, uyuduğu an paket servis 😂
Çok iyi yapmışsın. Şu düz kafa yastigindan alacağım ben de galiba. Bu bebis kafasını çok çeviriyor. Düz haliyle buluyorum hep uyandiginda

Merhabalar kızlar biz 40+0 olduk ve bebiş hala gelmedi normali istiyorum diye bekliyorum ancak ufaktan endişelenmeye başladım bir sıkıntı çıkarsa diye yürüyüşler squatlar pilatesler ananas hurma önerilen her ne varsa denedim ancak tık yok hoş bebek gelmek istemedikten sonra yapacak bir şey yok farkındayım ancak belki vesile olur diye deniyorum çoğu şeyi aranızda aynı durumda olan var mı korkumdan sezeryan istemeyi düşünüyorum 😔

X