- 28 Nisan 2023
- 446
- 224
- 29
Bazen biberonu da zor emiyor uyurken ağzına sıkıyorum aldığı kadar alsın diye. Bugün tam 11 günlük olduKac günlük canım şu an ? Zorla uyandırıp besleme kısmı çok zor o yüzden biberonla anne sütü verdim ben . Uyurken bile içiyor biberonu
benim de suyum tam 40+0 da geldi
Hızlandırmak için yapıyor. Tekrarlama ihtimali oluyor uyuşmazlıklarda o yüzden sürekli eve çıktıktan sonra gün ışığında kontrol et bezden yukarısı sorun değil ama bezden aşağı inmesin dedi doktor banaBizimde 13 dü 11.7 ye düşmüş yavaş düşüş dedi abo ve rh uyuşmazlığı var dedi ama yatış verdiler
En geç 2 saate bir besle kuzum. Ben mama takviyesi de yaptım sütüm olmasına rağmen. Mama cabuk toparlıyorum dediler . Günde 1 ya da 2 kere verdim. Doktoruna mutlaka danişBazen biberonu da zor emiyor uyurken ağzına sıkıyorum aldığı kadar alsın diye. Bugün tam 11 günlük oldu
Önceden 39 gibi demişti ama bir önce ki kontrolüm de 40 ı geçebilir dedi daha kanala girmemişti çünkü benim de Salı günü belli olur artıkDoktor tahminde bılunuyor mu ortalama ne zamana gelir vs gibi? Benim doktorum 40ı bekleyeceğini düşünmüyorum demişti, bu hafta çatı muayenem var daha net konuşur sanırım. Salı günü benim de kontrol :)
Hepsi ne zaman geleceklerse o zaman geliyorlar, saldım artıkbenim de suyum tam 40+0 da geldi
Merhaba, benim bebiş de 19 günlük. Bugün dediğiniz gibi bir güncelleme geldi bize de. Tüm gün kucakta uyudu resmen, yatağa koyduğumuz anda uyandı. Yarın sling denicem yoksa bu şekilde çok zor. Hiçbir işimi yapamadim.Kucakci bir kiz var bende. Napicam valla bilmiyorum saatlerde kucakta yatsa gik demiyo ama saniyelik yataga , koltuga koy ciglik kiyamet
Çok haklısın canım ben onlara dikkat etmemişim hiç öyle yapayım.Etkili olmasına da çok sevindim,doğumdan sonra kullanayım ben deCanım ben de önden almıştım da içerisinde çok fazla bitkisel şey olduğu için kullanım kullanmak istemedim açıkçası ve hamilelikte de zararı olabilecek şeylerdir belki diye, ondan sebep olmuş olabilir ağrıların yani bence kullanma 4 gün çok fazla ben 2 gündür kullanıyorum etki ediyor bence bu kadar önden kullanmaya gerek yoyok.
Kesinlikle cok zor o guncelleme bana erken geldiMerhaba, benim bebiş de 19 günlük. Bugün dediğiniz gibi bir güncelleme geldi bize de. Tüm gün kucakta uyudu resmen, yatağa koyduğumuz anda uyandı. Yarın sling denicem yoksa bu şekilde çok zor. Hiçbir işimi yapamadim.
Ara verince ağrın azalacak mı tekrar yazar mısın canım?Senn sütün de güzel gelmişti diye hatırlıyorum belki de süt yeterli olunca ağrı da yapmış olabilir.Ben de buraya yazdığım gün bıraktım ağrım da geçtiBen de 2-3 gündür kullanıyorum onu ama bana da bişey ağrı yaptı ondan şüphelendim ve bir süre ara vereceğim. Yapmış olabilir bence. Ben doğumdan önce değil de 4-5 gün sonra başladım kullanmaya.
Evet memnun kaldık biz. Kliniğe gittik esi se doktormuş ikisi beraber yapıyorlar cok sükür sıkıntısız gecti. 19 günlükken yaptırmış oldukşimdi gördüm sevindim güzel atlatmanıza. ali toygar a mı yaptırmıştınız? kaç günlüksünüz ben de düşünüyorum da 40ı çıkınca
Yani beraber derken esi de yardımcı oluyor sünnet esnasında demek istedim yoksa kendisi yapıyorEvet memnun kaldık biz. Kliniğe gittik esi se doktormuş ikisi beraber yapıyorlar cok sükür sıkıntısız gecti. 19 günlükken yaptırmış olduk
ücret ne kadar peki? biz de muhtemelen ocak sonu yaptırırızYani beraber derken esi de yardımcı oluyor sünnet esnasında demek istedim yoksa kendisi yapıyor
Evet canım 40+3 de yaptım doğum , suyum gelmişti ve herkes ümitli olsun hiç belirtim yokken başladı doğumum süre olarak da çoğu kişiyle kıyasla kısaydı . Spor hareket dua ve Meryem ana otuna bağlıyorum ben
10000 tl verdik. Gittik baktı uygunmuş sünnete hemen yaptı. Medical parkta da calışıyor orda fiyat nedir bilmiyorumücret ne kadar peki? biz de muhtemelen ocak sonu yaptırırız
Evet özellikle yenidoğanlarda temas isteği olduğu için her bebis de olacak mecbur. Sling kanguru vs idare edeceğiz yapacak başka bir şey yokKesinlikle cok zor o guncelleme bana erken geldiama cidden ne yapacagimi sasirdim . Ama demekki her bebekte olacak seyler sevinsem mi uzulsemmi bilemedim
Evet senin öncesinde hiçbir belirtim yoktu dediğini çok iyi hatırlıyorumEvet canım 40+3 de yaptım doğum , suyum gelmişti ve herkes ümitli olsun hiç belirtim yokken başladı doğumum süre olarak da çoğu kişiyle kıyasla kısaydı . Spor hareket dua ve Meryem ana otuna bağlıyorum benblocked
Bazen biberonu da zor emiyor uyurken ağzına sıkıyorum aldığı kadar alsın diye. Bugün tam 11 günlük oldu