Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Aynısını yapıyorum bende

Bugün bile dünden iyi canım, bugün içmedim. Evet sanırım fazla uyarıyor süt kanallarını o da sızı, sancı yapıyor

İdrar yolu enfeksiyonu mu oluyorum noluyor ya? Her idrara çıkmada bir acı bir yanma, uff daha yeni bitti antibiyotik yine kullanmak zorunda kalırsam diye üzülüyorum

10000 tl verdik. Gittik baktı uygunmuş sünnete hemen yaptı. Medical parkta da calışıyor orda fiyat nedir bilmiyorum
tamamdır canım çok teşekkür ederim. bu işlemi yaptırınca büyük bi rahatlama geliyor ya ilk çocuktan biliyorum. geçmiş olsun tekrar

Evet senin öncesinde hiçbir belirtim yoktu dediğini çok iyi hatırlıyorum Hatta 15 kat merdiven çıkacağım demiştin mis gibi de doğurdun oh
Arkadaşlara oturmaya gittik o merdivenleri de çıkamadım hatta 12 ye kadar oturduk sabah doğum yaptığımı duyan herkes şok oldu grupta bekleyen tüm arkadaşlarında doğum süreci hızlı sağlıklı ve gönüllerine göre olur inşallah

Darısı gerçekten başıma şöyle sabah uyandığımda suyum gelsin 2-4 saatte de fırtlatayım çok istiyorum. Az önce kasılmalardan artık ağlıcaktım doğcaksa doğsun artık kasılıp duruyor gece gündüz

Ben de merdivenden sanmıştım
Bence bizim doğumlar çok hızlı olacak, görürsün bu kasılmalara sancı da eşlik ediyor mu? Herkes bebek konuşurken doğum konuşanlar

Ben de merdivenden sanmıştım

Bence bizim doğumlar çok hızlı olacak, görürsün bu kasılmalara sancı da eşlik ediyor mu? Herkes bebek konuşurken doğum konuşanlar
Sancı ne ben anlamıyorum tam karın ağrısı regl gibi ise bazen oluyor. Bazen çok şiddetli oluyor karar veremiyorum
Bizim de max 1 hafta sonra bebek muhabbetine gireceğimizi düşünüyorum
İnşallah çok hızlı olur yaa tüm gelişimi tamamladı kendisi yürüyerek çıkacak bu gidişe içimizden

H

Rampa yastıkta sırt üstü çok hafif yana meyilli kafası da yan ideal bence. Tam yan yatınca hem tek tarafa fazla yük biner hem de yüzüstü dönebilir. Yine de en iyisini anne bilir

Sırt üstü ve orta sert zeminde, başı biraz sağa biraz sola bakacak şekilde öneriliyor. Ama biz geceleri birbirimize dönük şekilde de uyuyoruz yan yana. Ben sola dönüksem o sağa dönük mesela
Biz de emzirince ya da mama verince yanına dönük yatırıyoruz kusarsa yutmasın diye, ama onun dışında sırt üstü yatırılması gerektiğini biliyorum ben de. Ama kayınvalidem yine inatla yan yatırılır diyor yarın doktora sorun diye de tembihledi

Bizim 800gr alan abla da doğurmuş doğuma takma kirpik, full makyaj ve leopar konsepti ile girmiş haydi kızlar sıra sizde S secondchance Kumraladamavituna1

Sancı o kasılma hissine eşlik eden regl ağrısı diye anlıyorum ben de. Unutmuşum ilkinde ne oldu E tamam işte çok şiddetli falan da olmaya başladıysa yakındır sancı gelince sevinenler
Bizim 800gr alan abla da doğurmuş doğuma takma kirpik, full makyaj ve leopar konsepti ile girmiş haydi kızlar sıra sizde S secondchance Kumraladamavituna1
blocked biz de böyle yapalım da yerli malı haftası diyenler utansınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…