Ben ikisi de beceremedim yarisindan fazlasi hep akti gitti cocuk yine acti. Bi de saniye basi ust degistirme darladi beni. Cocuk hep islak . Biberona gectim rahatim oh . Meme reddi de olmadi . 15 dakka birini 15 dakka digerini sonra da mamayla isi bitiriyorum cocugumun karni doyuyo mama mundar olmuyo . Aventin varsa biberonu sende kulllabilirsin bence .Hastanede şırıngayla mama verdiler diye biz de öyle devam ediyoruz ama hızlı gidiyor ya ben sevmedim bu şırınga işini. Emerken o kadar hızlı alamıyor belki ondan zorluk yaşıyoruz emme sırasında. Kaşığa geçsek nasıl olur siz biberonla mı veriyorsunuz
Benimki sarilik diye basladik ama suan okadar sari gelmiyo bana yine de cocuk doymuyo mama verince de uykuya rahat geciyor ne zaman doyuracak sut olur ozaman birakirim heralde.İlk hafta kaşık biberonla verdim onda miktarı sen ayarliyorsun. Ama sonra agzini aça aça içince hava yutuyor gibi geldi biberona geçtim. Her gün vermiyorum ama süt miktarı ve emme düzeni oluştu diye.
Biz din oğluşu sünnet ettirdik sünnet esnasında sagsıgım sütü verdim ilk defa biberon denedik aventin biberon bayaa yavas akıtıyor memeden de yavas olabilirHastanede şırıngayla mama verdiler diye biz de öyle devam ediyoruz ama hızlı gidiyor ya ben sevmedim bu şırınga işini. Emerken o kadar hızlı alamıyor belki ondan zorluk yaşıyoruz emme sırasında. Kaşığa geçsek nasıl olur siz biberonla mı veriyorsunuz
Kontrole gittiğinde doktor söyler zaten canım gerek olup olmadığını. Sağım yapıyor musun o da fikir veriyor. Yani aynı sürede sagdigindan daha çok içiyor bebisBenimki sarilik diye basladik ama suan okadar sari gelmiyo bana yine de cocuk doymuyo mama verince de uykuya rahat geciyor ne zaman doyuracak sut olur ozaman birakirim heralde.
Ya çok iyi yapmışsınız hayırlı olsun. Nasıl geçti? Bizim doktorumuz da 40tan sonra planlayalim diyorBiz din oğluşu sünnet ettirdik sünnet esnasında sagsıgım sütü verdim ilk defa biberon denedik aventin biberon bayaa yavas akıtıyor memeden de yavas olabilir
Ver canım siz daha çok küçüksünüz için rahat etsin. Sağım yapıyorsun bildiğim kadarıyla önce onları sonra mamayi veriyorsundur zaten zamanla dengelenir.Ben hala her emzirmeden sonra mama da veriyorum ya rengi sarı geliyor gözümeiçiyor da zaten meme üstü 3-4 şırınga bitiyor. Yarın kontrolde de sorayım doktora inşallah sarılık değildir
Sünnet kısmı rahat gecti. İlk anestezi için ipne yapıyorlar ondan biraz agladı. Ellerini kollarını baglıyorlar sünnette küçük bebek olunca hareket edeyim kalkayım olmuyor o yüzden iyi oluyormuş. Aglıcak gibi olunca konuştum onunla elini tuttum sonra biberonla anne sütü verdim oyle gecti 15-20 dk sürüyor zaten. Akşamüstü eve geldikten sonra agladı ara ara 5-6 saat kadar. O kısmı insanı biraz zorluyor. Ama gece cok sükür uyudu uyandı o aglama olmadı hiç akşamki gibi. Dün pipisi kıpkırmızıydı gece mesela sabah baktım kırmızılık gecmiş. Yarına muhtemelen birseyi kalmıcak allahın izniyle. Korktugum gibi olmadı cok sükür. Büyümeden yaptırmakta fayda var benceYa çok iyi yapmışsınız hayırlı olsun. Nasıl geçti? Bizim doktorumuz da 40tan sonra planlayalim diyor
Ayy çok şükür ilk geceyi kolay atlatmissiniz maşallah oğluşaSünnet kısmı rahat gecti. İlk anestezi için ipne yapıyorlar ondan biraz agladı. Ellerini kollarını baglıyorlar sünnette küçük bebek olunca hareket edeyim kalkayım olmuyor o yüzden iyi oluyormuş. Aglıcak gibi olunca konuştum onunla elini tuttum sonra biberonla anne sütü verdim oyle gecti 15-20 dk sürüyor zaten. Akşamüstü eve geldikten sonra agladı ara ara 5-6 saat kadar. O kısmı insanı biraz zorluyor. Ama gece cok sükür uyudu uyandı o aglama olmadı hiç akşamki gibi. Dün pipisi kıpkırmızıydı gece mesela sabah baktım kırmızılık gecmiş. Yarına muhtemelen birseyi kalmıcak allahın izniyle. Korktugum gibi olmadı cok sükür. Büyümeden yaptırmakta fayda var bence
Verdik cay kasıgıyla calpol dün akşam 6 saat arayla 2 kere. Bir de az evvel verdimAyy çok şükür ilk geceyi kolay atlatmissiniz maşallah oğluşapeki bu kadar küçükken ağrı kesici verilebiliyor mu
İyi o zaman. Peki bir soru dahaVerdik cay kasıgıyla calpol dün akşam 6 saat arayla 2 kere. Bir de az evvel verdim
Cerrahi dikişli oldu. Cocuk cerrahı yaptı canımİyi o zaman. Peki bir soru dahalazerli deniyor galiba öyle mi yapıldı cerrahi dikişli mi
Heh tamam galiba böylesi iyiymis ilerde sorun olmaması açısından. Bizim doktorumuz da bunu önerdi.Cerrahi dikişli oldu. Cocuk cerrahı yaptı canım
yaa geçmiş olsun canım nasıl geçti nasılsınızBiz din oğluşu sünnet ettirdik sünnet esnasında sagsıgım sütü verdim ilk defa biberon denedik aventin biberon bayaa yavas akıtıyor memeden de yavas olabilir
şimdi gördüm sevindim güzel atlatmanıza. ali toygar a mı yaptırmıştınız? kaç günlüksünüz ben de düşünüyorum da 40ı çıkıncaSünnet kısmı rahat gecti. İlk anestezi için ipne yapıyorlar ondan biraz agladı. Ellerini kollarını baglıyorlar sünnette küçük bebek olunca hareket edeyim kalkayım olmuyor o yüzden iyi oluyormuş. Aglıcak gibi olunca konuştum onunla elini tuttum sonra biberonla anne sütü verdim oyle gecti 15-20 dk sürüyor zaten. Akşamüstü eve geldikten sonra agladı ara ara 5-6 saat kadar. O kısmı insanı biraz zorluyor. Ama gece cok sükür uyudu uyandı o aglama olmadı hiç akşamki gibi. Dün pipisi kıpkırmızıydı gece mesela sabah baktım kırmızılık gecmiş. Yarına muhtemelen birseyi kalmıcak allahın izniyle. Korktugum gibi olmadı cok sükür. Büyümeden yaptırmakta fayda var bence
Doyuyor gibi gelmiyor cano, memeyi her seferinde de emmiyor açıkçası sabah emdiremedim mesela 1 saat uğraşsam da. Rengi de sararıyor aradaMamaya neden devam? kaçırdım ben konuları
Yes var öyle mi yapsak ya korkuyorumBen ikisi de beceremedim yarisindan fazlasi hep akti gitti cocuk yine acti. Bi de saniye basi ust degistirme darladi beni. Cocuk hep islak . Biberona gectim rahatim oh . Meme reddi de olmadi . 15 dakka birini 15 dakka digerini sonra da mamayla isi bitiriyorum cocugumun karni doyuyo mama mundar olmuyo . Aventin varsa biberonu sende kulllabilirsin bence .
Ayy hayırlı olsun iyi de geçmiş okudumBiz din oğluşu sünnet ettirdik sünnet esnasında sagsıgım sütü verdim ilk defa biberon denedik aventin biberon bayaa yavas akıtıyor memeden de yavas olabilir
Aynen cano önce meme sonra mama, mamayı da kendi itiyor doyunca o zamana kadar veriyorum genelde 3-4 şırınga oluyor o da 15-20 ml vs çok da değil ama az mı gdliyor anlamadım daha sarı bugünVer canım siz daha çok küçüksünüz için rahat etsin. Sağım yapıyorsun bildiğim kadarıyla önce onları sonra mamayi veriyorsundur zaten zamanla dengelenir.
En az 4 en fazla 6 tablet demişti çiçeemBen simdi siparis verdim bundan bi deniyim soylerim nasilmis acaba gunde kac icmek lazim. 3 fln mk ? Doktor ne demisti sana
5ten önce uyursam çok şükür diyorum, köyün delisi gibi oldum iyice. Geçen gün eşim uyandı işe gitmek için ben daha uyumamıştımUyku düzenim çok değişti resmen gündüz uyuyorum gece 12 den sonra uyku tutmuyor artık bende doğurmak istiyorum ama daha 10 gün var tahmini
38 bekliyorsun sonra bizim gibi 40a kadar 9 doğuruyorsun5ten önce uyursam çok şükür diyorum, köyün delisi gibi oldum iyice. Geçen gün eşim uyandı işe gitmek için ben daha uyumamıştımbenim rahat 15 günüm vardır galiba, 36+5’im şu an. Sen?
Happy 40 canım38 bekliyorsun sonra bizim gibi 40a kadar 9 doğuruyorsunbakalım kimler bize yetişecek ahahaha
Ahahahahaha çok güldüm yaaaHappy 40 canımAllahın izniyle bu bereketli yerli malı haftasında doğuracağız Üzerinde elma, muz, üzüm olan kartondan şapkalarla gidelim doğuma