Çok şükür sarılığımız geçti meme ve mama şeklinde beslenmeye devam ediyoruz.Şuan nasıl canım bebeğin
Ben hep aldım bebeği ya hiç öyle bi sıkıntım olmadı, yani beşikten almak ya da bi memeden diğerine geçirmek vs zor gelmedi bana ben yapıyorum açıkçası. Biz de öyle bi düşündük ilk başta eşim beşik yanında mı yatsa diye ama gerek kalmadı şükür. Hastanede bi o koydukları kutu gibi şey hastane yatağına göre yüksek kalıyor ondan alamıyodum ama eve geçince sıkıntı yaşamazsın bence sen deMuhtemelen benim 5 gün önden giden versiyonumsun. Ben de üstüne yatar mı, burnu kapanır mı diye baya endişeleniyorum şimdiden. Gece lambası falan kullanıcam görebileyim diye. Bi de gece uyanınca eşin mi alıp bebeği sana veriyor kuzum? İlk günler biz kucaklayamıyormuşuz sanırım? Öyle olursa eşim bebeğin yanında yatacak, o bana verecek, ee öyle olunca eşler derin uyuyor, kedi gelse fark etmez valla, bak şimdi de bunun kaygısı geldi
Aaa iyi kız, ben alamıcam sanıyordum. İyi iyi sevindim bunaBen hep aldım bebeği ya hiç öyle bi sıkıntım olmadı, yani beşikten almak ya da bi memeden diğerine geçirmek vs zor gelmedi bana ben yapıyorum açıkçası. Biz de öyle bi düşündük ilk başta eşim beşik yanında mı yatsa diye ama gerek kalmadı şükür. Hastanede bi o koydukları kutu gibi şey hastane yatağına göre yüksek kalıyor ondan alamıyodum ama eve geçince sıkıntı yaşamazsın bence sen de
Zaten sıçan kadarlar ya ağlayasım geliyor her seferindeAaa iyi kız, ben alamıcam sanıyordum. İyi iyi sevindim buna
Merhaba şekeriniz kaç çıkıyordu insülin başlattıklarındaBu konuda biliyosunuz ben çok çektim. En son 16 doz insüline kadar çıkmıştı. Doğurur doğurmaz bıçak gibi kesildi. İlk gün sıvı beslenme vs çok onemsemedim. Ertesi sabah kahvaltıyı yaparken poğaça da yedim bi olctuler normal. Sonra çıkana kadar takip ettiler hepsi normaldi. İnsülini kestiler salı kontrole kadar normal beslen olçüp yaz dedi. Bugün sabah boyoz gevrek borek domates bal yağ ozlediğim her şeyi yedim. 2.saatte 120 cikti. Yani hiç yokmuşçasına normale dondu
Kaçıncı günde geçti canımÇok şükür sarılığımız geçti meme ve mama şeklinde beslenmeye devam ediyoruz.
Birde 2 saatte bir şekilimde önce meme sonra mama veriyordunuz mamayı kaç cc veriyordunuzÇok şükür sarılığımız geçti meme ve mama şeklinde beslenmeye devam ediyoruz.
Ayy işte bu habere çok sevindim biriciğimmartık tamamsın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, evinden neşe sağlık huzur eksik olmasın
Hayırlı uğurlu olsun kuzuminşalah sancın acın biter, bebişinle dakikalarının keyfini çıkartırsın sağlıkla büyüsün minişimiz
Merhaba insülin basladigimda 100 110 arası çıkıyordu sabahları açlık. Tokluk 200'ü geçiyorduMerhaba şekeriniz kaç çıkıyordu insülin başlattıklarında
Kayısı kompostosu içiyorum o coşturdu benim kakayı sanırım. Gaz çıkarmam da iyi. Ama en fazla 2 saatte bir yuruyorum koridorda bi de.Cano slingte bacaklar gayet açık aslında niye kalça çıkığı olmuş ki yanlış mı bağlamış
Yok ben daha çıkmadım, 3 ltden fazla sıvı alıyorum ona rağmen çiş de az sanki niye acep bilemedim bekliyim az daha. Ben bugün sağım yaptım sağdığım sütü şırıngayla verdik üstüne mama. Sağdun mı hiç
Ben de hep kendim aldım sadece hastanede annem verdi ağrırken. Bir de benim elimde çok kuzen buyüdü tutarken gazini cikarirken hiç zorlanmadım.Ben hep aldım bebeği ya hiç öyle bi sıkıntım olmadı, yani beşikten almak ya da bi memeden diğerine geçirmek vs zor gelmedi bana ben yapıyorum açıkçası. Biz de öyle bi düşündük ilk başta eşim beşik yanında mı yatsa diye ama gerek kalmadı şükür. Hastanede bi o koydukları kutu gibi şey hastane yatağına göre yüksek kalıyor ondan alamıyodum ama eve geçince sıkıntı yaşamazsın bence sen de
Değeri düşük aslında cnm ama uyusmazliktan her ihtimale karşı anlayamazsınız diye yatırmış bence merak etme yarın bebeğinizi alın diye ararlarBende aynı durumdayım hem rh hem Ab0 uyuşmazlığımız var 13 le yattı şuan 12.9 olmuş daha dün dünyaya gelen bebeğim bugün öğlen yatırdılar duygularımı tarif edemem ne zaman çıkar bilmiyorum net birşey de söylenmedi sizde de durum aynı sanırım çıkacak değil mi bebeğim
Ben simdi siparis verdim bundan bi deniyim soylerim nasilmis acaba gunde kac icmek lazim. 3 fln mk ? Doktor ne demisti sanaHep aklıma senin deli gibi kanaman olduğu gün geliyor ya, yüreğimiz ağzımıza gelmiştiyok ben idrar testi yapamam, yok ben yaptım baksanıza pozitif mi, beta hcg artışı az mı sizce offff ne günlerdi allahım ya ben de emzirmeyi düşünüyorum hep, umarım problemsiz atlatırız ya. Şu takviyeyi kaydetmiş miydin sen? En iyisi buymuş bak. Meme ucu yarası için de Garmastan almayı unutma
İnşAllah öyle olur çok teşekkür ederim ışık sayısı 4 dü biraz canım sıkıldı doğum saatine göre yüksekmiş sanırım umarım sağ salim alırım yavrumu sütümde böyle azalıyorDeğeri düşük aslında cnm ama uyusmazliktan her ihtimale karşı anlayamazsınız diye yatırmış bence merak etme yarın bebeğinizi alın diye ararlarçok yatmaz
geceden beri ememedi uyuyamadı da neler yaptık da saat 5 oldu hiç anlamadımUyururken canimiz ciktigindan sut icin uyandirasi hic olmayanlar burada mi
Benimki 10 gun oldu hergun ayni olmuyor bazen yoldiriyor bazen fena olmuyor. Bebek bu herkesin ki ayni olmuyor yine de sen olumlulari gor bosver olumsuzlari :) sabrin sonu selamet insallah. Bazen of desemde cok zor buldun keyfini cikar diyorum kendimeçok değil 3 günlük anneyim ama hamileyken ne dertlerim vardı acaba diye düşünüyorumhamileyken duyduğumda sinir olduğum ne varsa hepsi doğruymuş arkadaşlar en başta da “bunlar iyi günlerin” özür dilerim