Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sizce çatlama olmuş mu ben bu ay adet olmadım kist sandım doktora gittim kist falan yok dedi stres dedi sonra ovü testi yapmaya başladım sizce çatlama olmuş mu
Kızlar aranızda duphaston kullanıpta adeti geciken var mı? Normalde duphaston kullandığımda saatini bile şaşmazdı ama bugün bat günüm hala gelen giden yok, gelecek gibi de değil
Merhabalar beni de aranıza alır mısınız? :) ikinci gebeliğim olacak ilk defa bu ay korunmayı bıraktık hemen olur mu bilmiyorum ama umut işte. İlk kızım 5.5 yaşında yaşım 35. Beklenen âdet tarihim 24 aralık
Az önce konu açtım ama bu konuyu sonradan gördüm kızlar 10 aralıkta lh testim bu şekildeydi sizce bu pik olmuş mu? Elimde başka testim yoktu akıntımın olduğunu hissettiğim gün yapmıştım. 8 10 11 ini değerlendirdik
Cewap werirseniz sevinirim Kızlar bat daha 25 Aralık ara ara kasıklarıma adet sancısı giriyo normal mi göğüslerimde karıncalanma war we iki üç gün önceye kadar iştahım çok yerindeydi dünden beri hiç bişe yemek istemiyorum adetime 10 gün war sizce test yapmalı mıyım erken davranıp üzülmekte istemiyorum ama benim regl yakın yüzüm sivilcelenirdi hiç öyle bişe yok göğüs uçlarım yanıyo sanki
Merhabalar beni de aranıza alır mısınız? :) ikinci gebeliğim olacak ilk defa bu ay korunmayı bıraktık hemen olur mu bilmiyorum ama umut işte. İlk kızım 5.5 yaşında yaşım 35. Beklenen âdet tarihim 24 aralık
Hoşgeldin benim de 25 Aralık Allah sana bağışlasın inşallah yumurtlama gününü bilip değerlendirdiysen olur allahın izniyle biz ne yaparsak yapalım rabbim ol diyince bütün skntılar kenarda kalıyo tek şey dua