Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Bi uyuyamayan da benim. Ben bayadır böyleyim. 2 saatte bir kalkıyorum. Zaten kafamın içi çorba gibi, bir yandan yapılacaklar, eksikler bi yandan doğum şekli, sonrasında ne yapacağım konusu
ben de bazen dusunuyorum dogumu sonra atmaya calisiyorum kafamdan ben annemden cok etkilenmisim hep onun gibi rahat dogum olacagini hayal ediyorum ister istemez, sonra dusunme boyle olmazsa hayal kirikligina ugrarsin beynini buna hazirlama diye dusunceleri atmaya calisiyorum, uykum da kaciyor haliyle.
dogum sonrasi bakim endisem pek yok ilk cocuktan deneyimlyiz biraz

hazirim sanirim bebek kiyafetleri hazir, hastane cantasi da tamam, kuvet ici yikanma aparati aldim bebek icin, anne yani kucuk yatagi kurduk, dun de 2. el babyborjn ana kucagi ve tula kanguru aldim sitede biri satiyordu sansima.
bebek arabasi olarak da Doona oto koltuklu bebek arabasi yeterli kis vakti cok gezmez diye.
emzikleri de Nuk latex aldim ilk cocugumda da oyle kullanmistim. 0 ve 1 numara 2 tane bez.
Weleda bebe yagi, pisik kremi, bir de aklimda ucuz yollu sallanan koltuk almak var emzirmek ve uyutmak icin herkes cok faydasini gormus. Satarim bebek buyudukten sonra.
baska atladigim birsey var mi acaba
bu sefer sagma makinesi almadim

Seninki de senin doğumun olacak, kişiye özel :) Yine de bak düne kadar vajinal doğum şansın olur mu diye düşünüyordun, o engeli geçtin, zihnin yeni bir bölüm sonu canavarı buldu. Bir tek seninki de değil, hepimizinki böyle. Şu an olan ya da elimizden gelen bir şey de yok ama hepimizde farklı konularda konuşan zihin mevcut. Ben de doğum sonrasını ilk hamileliğime göre daha çok düşünüyorum sanırım.

Maşallah maşallah hastane çantasını ben de dün hazırladım. Resmen kafamdan çok büyük bi madde silinmiş oldu. Sadece emzik biberon falan kaynatmadım.
Sallanan koltuk alma fikri bende de var. Evde yerim olmasa bile bir köşeye sıkıştırmak istiyorum. Eğer bulursan beni de linkler misin

günaydınnn bebek için losyon alan var mı yap yerine losyon alayım diyorum. ecowell indirime girmiş ebebekte açıklaması da şu şekilde

Annemin arkadasinda varmis sallanan koltuk bana verecek ama nasil bisey hic bilmiyorum umarim guzeldir

Sallanan koltuğum vardı benim ehehe ilk defa bi masraftan kurtuldum djfkf puf aldım ayağına koymak için. Yatak odasına taşıdım geçen ama sığmadı geri eşime taşıttırdım keşke sığsaydı

Annemin arkadasinda varmis sallanan koltuk bana verecek ama nasil bisey hic bilmiyorum umarim guzeldir
Bana ablam harici kimseden bişey gelmedi ya. Ve ben her arkadaşımda doğmadan bişeylerini alayım dedim hep sordum ettim falan kimse bana yazmadı sormadı. 2 gündür buna canım sıkıldı. Umarım altın takarlar diyorum djdjdjd. Hatta bi arkadaşım mesajıma dahi cevap vermedi aşırı aşırı bozuldum. Haftalardır da yazdığı yok ve 2 km mesafede. En çok arkadaşlara kırıldığım dönem oldu sanırım. Dert anlatasım gelmiş yine benim

Aynen kuzum ben de oyle biylece kim kimdir nedir anladim . Bi arkadasim var hic arayip sormadi nasilsin nasil gidiyor bile demiyor, en yakin arkadasim diye dusundugum en son 12 haftaliktim gorustugumde. Hep gelicem gelicem bisey cikiyo artik gelicekmisin demiyorum. Foto at goreyim seni diyo mesela unuttum salak gibi gel canlisini gor demeye ama sitkim siyrildi artik. Bi de sunu alicam bunu alicam diyo ama hic kiymeti yok ki . Maddi seylerden ziyade manevi kismi uzuyor beni bi arkadasimda cok gorusemiyoruz milyon tane esya verdi aldiklarim olmasaydi aralarinda onlari da alirdim ondan ama kafayi takmamayi ogrendim sanirim .

gün itibariyle 34. haftayı doldurduk, doğuma 4-5 hafta kalması…….. inanamıyorum taa buralara kadar geldiğimize hayalde gibiyim kızlar
ben de doğumu değilde sonraki bir kaç hafta ne yicez ne içcez evde bana kim bakcak diye dert edinmiş durumdayım ya. annemin bacakları ağrıyor gelip bakamaz gibime geliyor ama bi taraftan gelmesi lazım. kvyi hiç görmek bile istemiyorum zaten. eşim de izinde olcak aslında beceriklidir yemek de yapar bebek de bakar. bana bişey olsa analık da yapar diyomuşum amaan kafa gitmiş işte duygusallıktan hormonlardan

Bende abla da yok, hadi yine iyisin Şaka bir yana ben birilerine bir şey hediye almayı ya da vermeyi veren kişinin kısmeti olduğunu düşünüyorum artık. Bunu da daha birkaç gün önce tekrar yaşadım. Bana aileler dahil kimse bir çöp almamıştı. Sonra bir arkadaşımız yurt dışı tatilinden gelirken almayı çok istediğim ama bir türlü denk gelemediğim bir kıyafeti almış getirmiş. Hani bir söz var ya, nasipse gelir Yemen'den diye, o hesap. Aradım teşekkür ettim, ilk hediyesi dedim. Ertesi gün annem fotoğraf atmış, bir yelek örmüş. Ki yeleğin ipini falan çok önceden almış aslında ama eli gitmemiş falan işte :) O an şunu fark ettim, Allah onlara o ilk hediyeyi vermeyi nasip kısmet etmedi. Bak düşün bu iki olayın arasında 24 saat bile yok

O yüzden herkesin altını da hediyesi de kendine. Bizim ve yavrularımızın sağlığı, huzuru bize en güzel hediye Verdiklerimizi de bizim şansımız, Allah bize maddi manevi nasip kısmet etti, birilerinin sevincine bizi aracı kılması bizim şansımız diye düşünüp yola devam edeceğiz

Bende yedim her şeyden salam da yedimaç bitiri ekmeğime koyup sandviç yapıp yedim 10 kez falan yemişimdir toplamdacips falan da çok yedim sağlıklı beslenen bir hamile olamadım

Benim millete aldigim hediyelerin haddi hesabi yoktur hemde kaliteli seyler alirim ucuza kacmam ama karsilik da beklemem. Yine de insan uzuluyor gonlunden ne koparsa almak guzel bisey hediyelesmek cok zevkli bence. Verdgiin degerle de alakali bence ben oyle dusunuyorum yani

Ne güzel 2.çocuk olması deneyimlisin ben bakım konusunda çok endişeliyim maalesef sonra da amaann herkes anasının karnında mı öğreniyor bakmayı deyip hayatıma devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…