Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Acaba göbek büyüyor ordan mı anlayıp ona mı bağlıyorlar durumu

Ben çok daha akrobatik hareketler de yapıyorum pilates sırasında. O zaman bana daha epey var diyebilir miyiz
masallah, ben pijama altimi zor giyiniyorum artik bacagimi az kaldirsam agri giriyor aninda. iki basamak merdiven ciksam nefes nefeseyim. hamilelikten sonra girisicem tum o hareketlere esnek olmak m, sekle girmek ve kilo vermek icin

Bu gece zor uyurum gibi çok fazla kalp çarpıntım başladı Bayadır olmuyordu. Nefesimi sıkıştırıyor sanki. Yürüme deseniz üç gündür zor adım atıyorum resmen etkisiz hale geldim.

Ay ben pilates yapmadığım için içten içe bi normal doğuramıcakmışım pişman olcakmışım gibi hissediyorum yaa vicdan azabı geliyor valla son dk atılamıyor diyorlardı belli olmaz mı desek
valla pilates kimmm biz kim ben patates gibi olmusum anca yatinca iyiyim onda da donemiyorum duzgun
esneklik sifir

Bu gece zor uyurum gibi çok fazla kalp çarpıntım başladı Bayadır olmuyordu. Nefesimi sıkıştırıyor sanki. Yürüme deseniz üç gündür zor adım atıyorum resmen etkisiz hale geldim.
o neden oluyor carpinti doktoruna sor bence dusuk tansiyon mu yukseliyor mu kansizlikmi neyin nesi diye. olmazsa cam ac nefes al biraz nefes egzersizi yap o da rahatlatabilir kalp ritmini

Ay ben pilates yapmadığım için içten içe bi normal doğuramıcakmışım pişman olcakmışım gibi hissediyorum yaa vicdan azabı geliyor valla son dk atılamıyor diyorlardı belli olmaz mı desek
Sana birkaç link bırakayım bu hareketler bebeğin kanala yönelmesi, doğumun kolaylaşması için öneriliyor. Ben düzenli yapıyorum hala tüm söylenenlere rağmen Bi dene istersen

Ben bu kişi ile çalışıyorum takibe alıp tüm videolara da bakabilirsin ayrıca, tavsiye olunur Hala da geç kalmış sayılmazsın

benim hamileliğin başından beri var bu. hatta ilk zamanlar aşırı panik yapıyordum ölcem zannediyordum hiiç sıkıntı yapma kuzu nefes al ver geçip gidiyor

Hangisi daha doğru acaba yaaa.. İçeride geçirdiği süreyi sonuna kadar değerlendirmesi mi ve sonra gerekirse sezaryen mi yoksa daha fazla kilo almadan 37-38 hafta arasında gerekirse planlı bir suni sancı vs ile doğumu başlatmak mı? İkincisi Türkiye’de hiç var olan bir şey değil ki ya. Ancak günün geçecek de ondan sonra, ona da bebeğin kilosu müsait olacak, baş aşağı duracak, suyu iyi olacak falan tüm şartlar sağlanmışsa yani.. Peki acaba bu çatı muayenesi denen şey doğumu tetikleyen bir şey midir? Cumartesi günü gitmeyi düşündüğüm doktor bakalım derse ne yapmalıyım? Çünkü o bende birçok şeye bakıp bazı öngörülerde bulunacak

Ben tuvalete zor oturuyorum basamak aldım ayaklarıma da

masallah, ben pijama altimi zor giyiniyorum artik bacagimi az kaldirsam agri giriyor aninda. iki basamak merdiven ciksam nefes nefeseyim. hamilelikten sonra girisicem tum o hareketlere esnek olmak m, sekle girmek ve kilo vermek icin
Aslında beden yaptıkça alışıyor ve güçleniyor bence. İlk derslerde 6 aylık olmama rağmen daha çok zorlanıyordum şimdi neredeyse 9 aylık olduk çok rahat yapabiliyorum. Bir iki hareket var yapamadığım onlarda da kramp girer korkusu oluyor. O attığım linkteki hocanın doğum sonrası grubu da var. Bu alanda çok fazla eğitim almış, teknik öğrenmiş. Kendisi de hamilelik ve doğum geçirmiş ayrıca. Nerede ne kadar zorlanılacağını tahmin edebilen ve alternatif üretebilen biri. Online olarak doğum sonrası gruplarına katılabilirsin istersen canım. Ben de düşünüyorum ilk 40 günü - 2 ayı atlattıktan sonra. Şayet normal doğum yapabilirsem kırkımız çıkar çıkmaz başlamak istiyorum.

valla pilates kimmm biz kim ben patates gibi olmusum anca yatinca iyiyim onda da donemiyorum duzgun
esneklik sifir
Ben de gaza geldim gittim simge dumandan gözüme kolay geleni yapim dedim 29. Haftayı yaptım tv karşısında en azından bir sıfırdan büyüktür diyip 3 5 tepindim dkdjd

o neden oluyor carpinti doktoruna sor bence dusuk tansiyon mu yukseliyor mu kansizlikmi neyin nesi diye. olmazsa cam ac nefes al biraz nefes egzersizi yap o da rahatlatabilir kalp ritmini
Kansızlık yok son verdiğim tahlilde iyiydi kanım. Vucüt çok çalıştığı için kan basıncından mı neyden tam hatırlamıyorum çarpıntı oluyormuş normal sayılıyor gebelikte. Ben baya yaşadım geçti uzun süre yoktu tekrar oldu bugün geçer herhalde

Ayy iyi yapıyorsun. Sezaryen olsan bile sonrasında ayağa kalkması da çok daha iyi oluyormuş. Hepsini tek seferde mi yapıcaz tek akşamda izlerken yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…