- 31 Mayıs 2021
- 796
- 780
Ya zaten maddi kısım dediğin hani parası değil düşünülmek. Ben de şunu alayım denmesi falan. Görüşelim dedim geçen birine hani grupta kaynadı gitti falan. Kafaya takmıyorum da böyle böyle azalıyor arkadaşlar. Ben biraz insan severim çevre severimAynen kuzum ben de oyle biylece kim kimdir nedir anladim . Bi arkadasim var hic arayip sormadi nasilsin nasil gidiyor bile demiyor, en yakin arkadasim diye dusundugum en son 12 haftaliktim gorustugumde. Hep gelicem gelicem bisey cikiyo artik gelicekmisin demiyorum. Foto at goreyim seni diyo mesela unuttum salak gibi gel canlisini gor demeye ama sitkim siyrildi artik. Bi de sunu alicam bunu alicam diyo ama hic kiymeti yok ki . Maddi seylerden ziyade manevi kismi uzuyor beni bi arkadasimda cok gorusemiyoruz milyon tane esya verdi aldiklarim olmasaydi aralarinda onlari da alirdim ondan ama kafayi takmamayi ogrendim sanirim .
Aklıma geldi yalan olmasın eşimin arkadaşı aldı bi tek sandalye onu da haberi olduğu gün ben bundan alcam dedi dün de siparişini geçti onun rahatladım kırk tane sandalyesi oldu oğluşumun djdjdjd