Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Ya zaten maddi kısım dediğin hani parası değil düşünülmek. Ben de şunu alayım denmesi falan. Görüşelim dedim geçen birine hani grupta kaynadı gitti falan. Kafaya takmıyorum da böyle böyle azalıyor arkadaşlar. Ben biraz insan severim çevre severim
Aklıma geldi yalan olmasın eşimin arkadaşı aldı bi tek sandalye onu da haberi olduğu gün ben bundan alcam dedi dün de siparişini geçti onun rahatladım kırk tane sandalyesi oldu oğluşumun djdjdjd

Bu hafta teyzemleri anneannemleri çağırdım kahvaltıya(hepsi bir şeyler yapıp getirdi sonra evi topladılar falan) kolay bir misafirlikti yani.
Yarında en yakın arkadaşlarım gelecek kahvaltıya yine aynı şekilde yaparlar.
Sonra cumartesi kv gelecek bir hafta kalacak izne ayrılınca gelirim demişti temizlik falan yapar yardım eder, sonra o gidecek annem diğer hafta geliyim diyor bebeğin kıyafetlerni falan halletcez. Sonraki hafta zaten kasım sonu gelmiş kv de gelecek annemle ev temizliycekler dip köşe. annemde ben doğuma kadar kalırım diyor, kvde belki kalayım der ya da doğuma bir hafta kala geleyim kalayım falan diyordu.
Resmen hiç boşluğum kalmadı yaiçim daraldı evi temizleyip gitsinler istiyorum. Biraz yalnız kalmak istiyorum tek başıma evde vakit geçirmek ama hem işler var yapılacak hemde annem nolur nolmaz tek kalma falan diyor biraz yalnız da kalacak zamanım olsun istiyorum diyorum anlıyor ama olsun kalırım diyor annem 43 yaşında çok genç anlaşıyoruz arkadaş gibi ama hep iş iş şu an işten çıkmışken biraz kendimle kalmak istiyorum sanırım ama yapamayacak gibiyim

Ne güzel 2.çocuk olması deneyimlisin ben bakım konusunda çok endişeliyim maalesef sonra da amaann herkes anasının karnında mı öğreniyor bakmayı deyip hayatıma devam ediyorum
akisina birak, bebek de ogretiyor sana.etraftan birsey duymasan ogrenmesen bile zamanla ogreniyorsun bakarken bir davranis gelistiriyorsun bebege karsi dogal seyrinde ilerlesin birak en guzeli

kararsiz kaldim sallanan kucuk bir koltuk mu alsam yoksa arkasi yatan onun uzayan koltuklarda var ondan mi. herkes diyorki arkasi yatan olursa bebek kucaginda kestirirsin gunduz rahat oluyor

dogum sonrasi rahatligi nerden geliyor bana bilmiyorum ama rahatim annem de gelecek esim de var diye herhalde. dogurmak ve iyilesme sureci biraz gozumu korkutuyor o kadar.

Çok haklısın kısmet konusunda bu yönden bakmamıştım. Konu paradan ziyade düşünülmek istemiştim sanırım. Bana da yıllardır görüşmediğim bir arkadaş instagramdan beni bulup görüşmüştü hediye getirdi ve ilk arkadaştan gelen hediye o oldu. Çok şaşırmıştım bak dediğin gibi
Ablamla biz aşırı farklıyız öyle bi durum var. Bana sepet hazırlayacakmış şimdi bir hevesler. Sepet ne falan oldum ben bi djdjdjd. 3 çocuk oldu teyzelik heyecanı başka diyip duruyor

Aa bende severim insan biriktirmeyi ama artik zor sanirim. Asiri az arkadasim kaldi neden dolayi bilmiyorum. Bazen yoruyo beni bu durum siz de olmasaniz

Bana da yarından itibaren 3 hafta üst üste misafir gelecek. Yarın her şeyi ben yapacağım diğer haftalar kv annem ve misafirler karışık yapacağız. Temizlikçi de ekti beni sağ olsun anamla iş başa düştü artık. Bi yandan birileri gelecek diye seviniyorum bi yandan gözümde büyüyor her şey ayakta kalınca hemen bi yerlerim ağrıyor. Eşime de gıcığım bu arada yine hasta, çöpe atıcam artık yeto sjfkdkd

Aa bende severim insan biriktirmeyi ama artik zor sanirim. Asiri az arkadasim kaldi neden dolayi bilmiyorum. Bazen yoruyo beni bu durum siz de olmasaniz
Bana artık kalanlar da batmaya başladı. Mesela gen testi konusunda arkadaş diyo çocuk konusu diye herkesi keklemeyi iyi biliyorlar falan. Ne alaka sen yaptırmadın diye beni niye gömdün yani. Bir çok konuda böyle sürekli bi ters konuşma. Biraz öyle kabullenmeye çalıştım. Ama en kırıcı nokta şeydi. Eve geldiler benim bebiş olmuyor denemeleri biliyorlar çok depresif moddayım falan. Onun da çocuğu 6 aylık. Diğer doğum yapan kızla 1 saat doğum bebek falan konuşup anne olmak çok farklı dimi falan demişti. O anki iç sızımı unutamam. Ara ara yine görüşüyorum ama eskisi kadar her derdimi anlattığım insan değiller artık. Oturup buna ağladım şuan yemin ederim bu sulugözlülük beni bitirdi

aklimdaki modelleri sizinle paylasayim.
2. resimdeki elektrikli o sallanmiyor ama arkasi yatiyor onu uzuyor gun ici bebekle uyumak icin guzel geldi esim icinde iyi sanki tv izler ayagini uzatip :)
geri kalanlar sallanan koltuk o da bebek icin cok iyi emerken uyuyor hemen diyorlar

Eklentiler

• IMG_3644.jpeg
    62 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_3645.jpeg
    38,9 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_3646.jpeg
    46,9 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_3647.jpeg
    154,2 KB · Görüntüleme: 11
Ben sadece etrafı topladım. Mutfak tezgahları dolapları sildim. Çamaşır falan katladım onunla bile akşam ayrılıyordum ikiye. Benim koca biraz değişti şükür. Söylenmeden iş yapıyor artık. Önceden iş yapınca geriliyordu beyfendi bi de onun gerginliğini çekiyordum. Hala bişeyi 40 kere söylemem lazım ama bu özellik yüklenemicek sanırım onlara

İş yapanlara özenerek bakıyorum şu an, benim enerjim hiçbirine yetmiyor direkt kalbim ağzıma geliyor ya. Dün bi çamaşır astım ölüyorum sandım kayınvalidem 20 gün sonra gelicem dedi geç olacak o da bence ben panik yaparım 20 güne hiçbir şey yapmazsam, o yüzden başlıcam ufaktan ama nasıl başlıcam bilmiyorum

2.yi mağazada denemiştim jysk mağazasında vardı alıp eve götüresim geldi ama dediğin gibi sallanmaması düşündürdü. Bugün bi reelste şey gördüm koltuk dönüyor bi de sağa sola sallarken koltukla bir dönüyor. Böyle yok sağa yatsın sırtı yatsın ayağımı uzatayım diyince büyük bişeye dönüşüyor. Senin yerin varsa en kapsamlısını al hatta masaj da yapsın
Kolları ahşapta rahat edemeyiz gibi geliyor. Bi de ikeanın o modelleri zorla sallanıyor gibi geliyor bana.

Ya bak işte bu heyecanı falan içten gelen bir şey, Allah içine öyle koymuş Anacım cömertlik dediğin şey zaten para değil, kalple alakalı. Çok şükür kimse parayı dert etmiyor Bak bize hediye getiren çiftin kadın olaniyla konuşurken kızıma dedi ki, sağ olsunlar ona da hediye getirmişler, x amcan bunu görünce hemen sana alalım dedi. İnan o an dünyalar benim oldu Benim kızımın öz amcası, dayısı gitse yurt dışına gezmeye belki bu kadar kalbinde, zihninde gezdirmez ama onlar bunu yapıyorlar Yani bunlar kalp işi anacım

Gen testine insan keklemek demek nasıl bi cahilliktir anam kusura bakma arkadaşın falansa ama tutamadım kendimi. İlk trimesterda kromozom anomalilerini %99 elemek İNSAN KEKLEMEK aynen ajfksjdksj bir de ne olursa olsun doğuracağım o yüzden yaptırmam diyen bir güruh var, ikisi kapışırmış

Sana bi roadmap lazım canım yapılcakları bi kağıda yazıp gün gün bölebilirsin aslında. Maddelerden eşin de seçer o da çıkartır. Temizlik konusunda birisi bebeğin yatacağı oda en önemli dedi temizliğe oradan başlarsın kv ile. Bence must olan şuan çocuk kıyafetlerini yıkaman. Ütülemesini sadece hastane çantasına gircekleri ütüleyebilirsin. Diğerlerini giydirceğinde ya da son dk ütülersin ya da ütülemezsin keyfine göre.

Ne misafiri kiz daha dogum olmadan :)

Bana çok şey lazım başta rabbimden enerji diliyorum dnfnf çamaşırlar başlıcaz bugün, en Azından hastane çantasına girecekleri hazırlamak iyi olur onları ütüleiyip katlayıp koysak rahatlıcam ben. Temizlik konusunda asla becerikli biri değilim tüm evi sleepy ile silebilirim yani dnjff o yüzden onun için birini tutucam

Kıyafetleri renklerine göre yıkayıp ayır, makineye at ama beyin gelince beraber asın ona göre ayarlarsın süreyi. Eğilip kalkmak mahvediyor insanı minimumda tutmaya çalış, biz eşimle beraber astık onda bile yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…