2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Bende 34 de yapildu cati muaynesi dun yatisim yapilinca bende bunu merak ediyordum bide benimki erken yapildi yakagan koca tepe cikdi karsima sende bi bak isdersen cnm

Zeytin falan yiyemiyorum ben de, ekşi tuzlu şeyler geçmiyor boğazımdan zaten, tatlı da sevmiyorum 3-4 çeşit yiyebiliyorum sadece

beyin gelişiminin en iyi olduğu hafta 39 imiş. ama kilo ile ilgili durumda nasıldır, bilmiyorum

ben de hic bilmiyorum en iyisi herhalde guvendigin doktor ne diyorsa onu yapmak. suni sanci almadi arkadasim bebek kendiliginden geldi 38.haftada,o sadece gelsin diye masaja akapuntura gitti hReketler yapti. suyu gelmis sabaha yakin hemen hastaneye gitmisler 2 saat icinde gerceklesmis dogum, kolay olmasi icin ugrasip duruyordu ben detayli sormadim kendim zaten dusuk plesantadan sezaryen olurum diye

cok iyi ben de katiliabilirim bu gruba dogum sonrasi..

3ten beri uyuyamıyorum yaa doğumu düşünûyorum daha çok uykum kaçıyo heyecandan. Çatım memelerim falan ağrıyo.Kıpırdak kızım hiç durmuyo. Hepimize sabır diliyorum valla jfjfjf
Ayy bende 4 te çişe kalktım uyuyamıyorum düşünmekten kafamda deli sorular eşim bile ne kadar düşünüyorsa sayıklıyor sakin ol ben halledicem doğumu diye hkdjdj

3ten beri uyuyamıyorum yaa doğumu düşünûyorum daha çok uykum kaçıyo heyecandan. Çatım memelerim falan ağrıyo.Kıpırdak kızım hiç durmuyo. Hepimize sabır diliyorum valla jfjfjf

Ayy bende 4 te çişe kalktım uyuyamıyorum düşünmekten kafamda deli sorular eşim bile ne kadar düşünüyorsa sayıklıyor sakin ol ben halledicem doğumu diye hkdjdj

Bi uyuyamayan da benim. Ben bayadır böyleyim. 2 saatte bir kalkıyorum. Zaten kafamın içi çorba gibi, bir yandan yapılacaklar, eksikler bi yandan doğum şekli, sonrasında ne yapacağım konusu

Bi uyuyamayan da benim. Ben bayadır böyleyim. 2 saatte bir kalkıyorum. Zaten kafamın içi çorba gibi, bir yandan yapılacaklar, eksikler bi yandan doğum şekli, sonrasında ne yapacağım konusu
Bende 4 ten beri uyuyamıyorum yatakta tüm hayatımı sorgulamakla meşgulüm

Ben bi haftadır yoğundum grubu okuyamadım şimdi geriden okuyorum. Benim de yanacak olan 20 gün iznim var . Bizim özlük birimi 32 den sonra fiili olarak çalışmadığın her gün doğum sonrası izninden düşer aktaramazsın dedi. Sen çalışabilir izninden sonra mı kullanıyorsun yıllık izinleri

Yok olmadı canım. Başkabir sey de kullanmadım o yüzden. Cildim cok kurudur normalde ama bebekler dogru emerse yara olmaz diyorlar belki ondan yırttım bilmiyorum
Doğru emzirme pozisyonu ve bebeğin kahverengi alanı olabildiğince ağzına alması muhakkak çok önemli ama bu da bana olacağı varsa oluyor, olmuyorsa da olmuyor kategorisinde geliyor. Yara olmayacak bir insan krem kullanıyor, krem kullandığım için yara olmadı diyor. Yara olacak insan krem, pozisyon bütün tuşlara basıyor yine de yara oluyor. Her şeyin bizim yaptıklarımız ya da yapmadıklarımızla ilgili olmaması bu süreçte beni en çok rahatlatan şey sanırım

Ben de bu sekilde düşünüyorum. Catlak, gögüs yarası bunlar hep olacsgı varsa olacakmış gibi geliyor. O yüzden benim de kafam rahat nispeten. Akışına bıraktım ne yasamamız gerekiyorsa yasayacagız kafasındayım su an

Ben bu hareketleri yaptım 36+5 de sonra doktor kontrolüne gittim 4 cm açıklıkla yatış verdi, ertesi günde oğlum doğdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…