Bana aynısını yapmaya kalktılar verdikleri gün için gelmicek diye dedim ya gelir ya ben gelirim Neyse ki mobilya geldiWaow kız ne becerilerin var senin öyleaklımda olsun
İlk defa duyuyorum gebelerden smear alınmadığını, ufacık bir kulak çubuğu ya hu doğumla ne alakası varmış ki? İlişki vs serbest risk yoksa tüm gebelere, sekste sorun yok da kulak çubuğunda mı sorun varmış çok ilginç. Benden 1 ay önce 2 kez kültür aldı doktorum, o da smearle aynı şekilde yapılıyor hiçbir sıkıntı yaşamadım.Smear aldılar mı peki. Ben ketemde yaptırmak istedim smear testi . Hamilelere yapılmaz, rahim ağzından alındığı için doğumu başlatırız dedi . Öyle olunca yaptıramadım
aynı şeyi yazacaktımKalsiyumun mu çok düştü acaba kuzum osteocare önermişti bana doktorum bir dönem düzenli kullanmadım ama birkaç gün kullandım iyi de geldi sanki. Kalça eklemim çok ağrıyordu benim de.
Galiba danışmadan içicem gizli gizliaynı şeyi yazacaktım
benim hamile kalmadan önce ve kilo aldığım zaman olmuştu. bi süre osteocare kullandım ve hemen geçti. bi doktora danış istersen canım.
canım iyi ki krampların yok. ben 4-5 gece bacak krampları ile uyandım, bi gece eşimi de uyandırdım; öyle bi bağırdım ki. sabahına magnezyumu dayadı bana:) doktor da iyi etmişsiniz dedi.Galiba danışmadan içicem gizli gizlibenimki vermiyor ya. Sorsam kıza bile bilir. Kağan Kocatepe'nin bissürü videosunu izledim şimdi. Bilinen başka bir rahatsızlık yoksa Kalsiyum magnezyum takviyelerini reçetesiz alabilirsiniz dedi, ben gebelerime veriyorum dedi. Plasebo etkisi mi yapıyor bilinmez ama ağrıları geçiriyor ve bu takviyelerin gebelikte bir zararı yok dedi. Bence çok mantıklı.
Darısı bana inşallah kuzum; halsizliğim, bacak ağrılarım geçer inşalah bunlarla. 20. Haftadan sonra verilmesi gerekiyor deniyor pek çok yerde. Ben de kendime vereyim bari napayımcanım iyi ki krampların yok. ben 4-5 gece bacak krampları ile uyandım, bi gece eşimi de uyandırdım; öyle bi bağırdım ki. sabahına magnezyumu dayadı bana:) doktor da iyi etmişsiniz dedi.
demir öncesi ve sonrası ikiye ayrılıyor konforum zaten.
kalsiyumu da gün içinde yeterince süt veya yoğurt tüketemediğimi düşündüğümden başladım, malum, kemiklerine gidiyor yavrunun
Ya koskoca prof bi bildigi vardır diyoruz ama bazı doktorlar cok sacma bir sekilde takviye karşıtı oluyorlar. Hayır bi bildikleri varsa madem anlatsınlar biz de bilelim niye ısrarla vermiyorlar. Bu kadar karşıtlık da bana cok normal gelmiyor. Düzgün bile beslensek yediğimiz içtigimizde topraklarımızda vitamin mineral mi kalmış bu devirde hele bir de cocukta boşaltıyor tüm depoları, dışardan takviye sart diye düşünüyorumWalla ben yarın aldırıcam osteocare'i; magnezyum çinko d vitamini kalsiyum var içinde. Şimdi de feramat içtim iki günde bir de bunu içicem. Kurudum kaldım vitaminsizlikten. Kalsiyum da çok önemli benim bildiğim. Gebelerin dişi dökülüyor kalsiyum eksilince diye biliyorum ama abartı da olabilirçok güvenmeyelim. Ben kullanıcam canım ya. Diz ağrım acayip fazla, en azından ona iyi gelir. Görsen topal ördek gibi gidiyorum, çok kötüyüm, buna rağmen bana vitamin vermiyor doktorum ya. Vitaminden kaynaklı değildir dedi. Koskoca prof bir bildiği vardır elbet ama bu da can. Takviye almak istiyorum
Anlamadım kiİlginç ya Niye bozulmuşki öyle. Şehir hastanesinde mi verdin sonra smearı
ben demir aliyorum aktif demir diye geciyor 25mg bir de multi vitaminin icinde aliyorum o da 17 mg toplam 42 mg almis oliyorum gunlukFeramat demir ilacı içen arkadaşlarım sizinki de 100 mg mı? Benim evde 100 mg buldum da bu çok mu? Buna da başlayacağım sanırım. Benim doktor bana hiç takviye vermiyor. Şuan bi sinir geldidemir kalsiyum magnezyum ne varsa içesim geldi. Kağan kocatepe bile demiri her durumda başliyormuş. Bana kalsiyum da vermedi, dişlerim dökülücek ya, zaten topal oldum
100 mg yetişkin için ideal doz cok değil. 3 degerlikli demir ilaçlarının Cogunda 100 mg vardır canımFeramat demir ilacı içen arkadaşlarım sizinki de 100 mg mı? Benim evde 100 mg buldum da bu çok mu? Buna da başlayacağım sanırım. Benim doktor bana hiç takviye vermiyor. Şuan bi sinir geldidemir kalsiyum magnezyum ne varsa içesim geldi. Kağan kocatepe bile demiri her durumda başliyormuş. Bana kalsiyum da vermedi, dişlerim dökülücek ya, zaten topal oldum
benim 25mg baya az o zaman 17 de multi vitaminin icinde var sunlar vitaminlerim. olmazsa ben de yukselteyim doktorun birsey onerdigi yok100 mg yetişkin için ideal doz cok değil. 3 degerlikli demir ilaçlarının Cogunda 100 mg vardır canım
Ay gözün aydın olsun çiçeğimKesin bir haftaya getiririz diyen olursa al. Yoksa iki hafta üç hafta beklersin diyenden alma bence. Kendi mobilyanı bekle onun yerine canım. İnşallah çözümlenir bir an önce. Bak benim bir mucize oldu şimdi. Yarın gelmesi gereken gardırop, parçası yok bahanesiyle 2 kasımda gelecekti tepehomadan. Şimdi aradılar yarın 9.30da getiriyoruz, parçası temin edildi dediler. İnşallah senin de öyle bir mucizen olur kuşum. Gerçekten bu yetişememezlik hissi kötü birşey. Benim evim üç ay tadilattaydı. Orda bile hep geç kalmış hissettim, bitmeyecek gibi hissettim ama hepsi bitti geçti şükür
İnan ağzımıza geleni saydık ama extra söylememi önerdiğin bir şey varsa tüm fikirlere açığımKardeşim numarasını at özelden bak bir konuşurum haftaya mobilya gelir
Bak duyunca da çok tatlı geliyor kulağaYani cidden oyle oluyor ya 4.5 yasındaki kızım bu yaz parka bile gelinlik gibi elbiseleriyle cıktı ne giyerse giysin altına kırmızı rugan babetler. Sene başında aldıgım sortlar tsörtler hepsi dolap bekledi full tütülü elbiselerle gezdi
Kız valla bende çirkeflik yaptım azıcık da olsa ama fabrika taşınıyor yapacak bir şey yok’a getiriyorlar lafın sonunu. Hevesim de kaçtı zaten Allah bildiği gibi yapsın gerçektenBen hiç hanımefendilikle kazanmadım hep çirkeflik yemin ederimelinde kağıt varsa tahmini teslimle ilgili tarih vs hepsini at bana valla ben ararım kendimi parçalarım
benimki de 100 mg canım gyno ferro sanolFeramat demir ilacı içen arkadaşlarım sizinki de 100 mg mı? Benim evde 100 mg buldum da bu çok mu? Buna da başlayacağım sanırım. Benim doktor bana hiç takviye vermiyor. Şuan bi sinir geldidemir kalsiyum magnezyum ne varsa içesim geldi. Kağan kocatepe bile demiri her durumda başliyormuş. Bana kalsiyum da vermedi, dişlerim dökülücek ya, zaten topal oldum
Aynen kuzum katılıyorum. Açiklamada yapmıyor. Ama benim vücudumun ihtiyacı var bence. Sallanıyorum resmen. Ne yediğimi içtiğimi bile sormuyor.Ya koskoca prof bi bildigi vardır diyoruz ama bazı doktorlar cok sacma bir sekilde takviye karşıtı oluyorlar. Hayır bi bildikleri varsa madem anlatsınlar biz de bilelim niye ısrarla vermiyorlar. Bu kadar karşıtlık da bana cok normal gelmiyor. Düzgün bile beslensek yediğimiz içtigimizde topraklarımızda vitamin mineral mi kalmış bu devirde hele bir de cocukta boşaltıyor tüm depoları, dışardan takviye sart diye düşünüyorum
Benim de multivitaminde var kuzum demir. Ama çoğu doktor hep ek demir kullanıdıyormuş. Bakalım ben de iki günde bir ekstra demir alacağım.ben demir aliyorum aktif demir diye geciyor 25mg bir de multi vitaminin icinde aliyorum o da 17 mg toplam 42 mg almis oliyorum gunluk
demirim sinirin az altinda cikti 11 olmasi gerekirken 10,8 benim. daha yeni basladim 25 mg aktif demire. 17 mg olani hamileligin basindan beri aliyordum multivitaminin icinde
Dualarım sizinle kuzum. Çocuğun bir yeri ağrıyor belli. İnşallah doğru teşhis edebilirlerBiz klinik açılınca yine götürücez kedoyu. Geceden beri bi yerde oturuyor yatmıyor bile, hiçbir şey yiyip içmedi. Kendine de dokundurtmuyor nasıl koyacağız box'a bilmiyorum. Booolca hamiş olan bi gruptan hamiş duası isticem
Gösterebildiniz mi, var mı bir haber?Biz klinik açılınca yine götürücez kedoyu. Geceden beri bi yerde oturuyor yatmıyor bile, hiçbir şey yiyip içmedi. Kendine de dokundurtmuyor nasıl koyacağız box'a bilmiyorum. Booolca hamiş olan bi gruptan hamiş duası isticem
Koltuğun altından yeni çıktı canım box'a sokabildiğimizde gitcez inşallahGösterebildiniz mi, var mı bir haber?