Yani cidden oyle oluyor ya 4.5 yasındaki kızım bu yaz parka bile gelinlik gibi elbiseleriyle cıktı ne giyerse giysin altına kırmızı rugan babetler. Sene başında aldıgım sortlar tsörtler hepsi dolap bekledi full tütülü elbiselerle gezdiAhahahha3 sene sonra bu kız anneleri bebelere kıyafet beğendirmediklerinde, ben kendim seçicem giyinicem krizleriyle uğraştıklarında, biz sıradan bir kombin yapıp 5 dakikada hazırlanmanın vermiş olduğu rahatlıkla başlayacağız güne Bu açıdan bakalım
ya bi kızım olsa hep o tüllü elbiselerle gezdircem diyordumYani cidden oyle oluyor ya 4.5 yasındaki kızım bu yaz parka bile gelinlik gibi elbiseleriyle cıktı ne giyerse giysin altına kırmızı rugan babetler. Sene başında aldıgım sortlar tsörtler hepsi dolap bekledi full tütülü elbiselerle gezdi
benim 3 haftadır falan oluyor. 4 hafta önceki kontrolde bebemin kafası yandaydı. bugün gittim, başı aşağı dönmüş, bence alakalı , pozisyonu alıyorlar artık.Bazen vajinamda inanılmaz bir baskı hissediyorum, özellikle yorulduğumda ayakta kaldığımda falan. Tövbe est bebe çıkacak gibi sanki, pozisyon değiştirdi bence, ayakları aşağıda gibi hissediyorum. Oluyor mu size de? 29.haftadayım
Allah Allah çok ilginç gerçekten. Çok iyi dayandınız bebişinleowlll
Dün kontrolüm vardı canım. Rahim ağzı 19mm açıklık da 4cm. Doktor biraz daha dayanabilir gibi gözüküyor dedi. Bugun 33+5 im ama bebek biraz geride kalmış hem kilo olarak hem ölçüm olarak 32 haftalık. Hastanede verilen ilaçlardan olabileceğini söyledi. İnşallah bebişimi vücudum az daha tutabilir. bir de şöyle ilginç bir olay var özel takipliydim geçen haftaya kadar 14. Haftada ölçülen fl kemiğine göre benim regl tarihimi 1 hafta geriye çekmişler. Hastanede bebek sata göre 34+5 gözüküyor. Doktora da benim bebeğim haftasıyla uyumlu gitti hep hatta geride çıkıyordu desem de kendi bildikleri sata göre hareket ediyorlar onlara göre bebek şu an 2 hafta geride. Ben her hafta kontrole giden birisi olarak kendi sat tarihimin doğru olduğunu kabullendiremedim35 den sonra doğumu durdurmaya çalışmıyorlarmış. Benim 1 haftalık bi yanılma payları var umarım sorun olmaz
Benim de iki kızdan sonra cok farklı bir deneyim olacak. Hiç bilmediğim bir alanya bi kızım olsa hep o tüllü elbiselerle gezdircem diyordumama bize yine t-rex yolları gözüktü
girince alışıyorsunBenim de iki kızdan sonra cok farklı bir deneyim olacak. Hiç bilmediğim bir alan
Büyük büyük, bizim de odayı kaplayacak, yürüyecek alan kalmayacak muhtemelen.Yatak geldi bizim de, gözüme çok büyük geldi 70x110 aldım park yatak boyutunda ama park yatak bu kadar büyük bişi miydi hatırlamıyorum. Bi ara denemem lazım
Zati sığmadıydı park yatak, komodini kaldırıp yatağı kaydırmamız lazımBüyük büyük, bizim de odayı kaplayacak, yürüyecek alan kalmayacak muhtemelen.
Üzülme üzülme ben de aynı durumdayım. Ben duvar tarafındaydım, orası çok dar sığmıyor. pencere tarafına geçicez mecbur. İnşallah soğuk gelmez valla.Zati sığmadıydı park yatak, komodini kaldırıp yatağı kaydırmamız lazımben cam tarafında yatıyorum ama kayınvalidem bebek orada üşür dedi, hava da giriyo cidden. Bi de yer değişcez kaç sene sonra püüü
Çok sağol canım benım. Allah tazı olsun düşünülmek çok güzelAllah Allah çok ilginç gerçekten. Çok iyi dayandınız bebişinle32 haftalık bebek 2 kg üzeri diye biliyorum. Bundan sonra o kendini kurtarır bence sağlıklı bir şekilde evinize gidersiniz geçen her gün kârdır tabi. dualarım sizinle
Kalsiyum bana da vermedi ek kalsiyum da mı kullancaz yavFeramat demir ilacı içen arkadaşlarım sizinki de 100 mg mı? Benim evde 100 mg buldum da bu çok mu? Buna da başlayacağım sanırım. Benim doktor bana hiç takviye vermiyor. Şuan bi sinir geldidemir kalsiyum magnezyum ne varsa içesim geldi. Kağan kocatepe bile demiri her durumda başliyormuş. Bana kalsiyum da vermedi, dişlerim dökülücek ya, zaten topal oldum
Kardeşim numarasını at özelden bak bir konuşurum haftaya mobilya gelirBugün mobilya firması ile konuştum 25 ağustosta sipariş vermiştik . Fabrika taşınıyo muymus neymiş bilmem ne. Hammadde tedariği dediler cart curt dediler. 15 kasım haftası teslim edilmesi planlanıyor dediler.
Beni bi ağlama aldı asla kendimi tutamadım asla zırıl zırıl ağladım ben nasıl yetiştireceğim diye. Kocam beyi aradım ben napim diyo iptal edip başka yerden mi alimm napiimm diyo bi de ona sinirlendim ağla ağla içim çıktı
Ben hiç hanımefendilikle kazanmadım hep çirkeflik yemin ederimBugün mobilya firması ile konuştum 25 ağustosta sipariş vermiştik . Fabrika taşınıyo muymus neymiş bilmem ne. Hammadde tedariği dediler cart curt dediler. 15 kasım haftası teslim edilmesi planlanıyor dediler.
Beni bi ağlama aldı asla kendimi tutamadım asla zırıl zırıl ağladım ben nasıl yetiştireceğim diye. Kocam beyi aradım ben napim diyo iptal edip başka yerden mi alimm napiimm diyo bi de ona sinirlendim ağla ağla içim çıktı
Walla ben yarın aldırıcam osteocare'i; magnezyum çinko d vitamini kalsiyum var içinde. Şimdi de feramat içtim iki günde bir de bunu içicem. Kurudum kaldım vitaminsizlikten. Kalsiyum da çok önemli benim bildiğim. Gebelerin dişi dökülüyor kalsiyum eksilince diye biliyorum ama abartı da olabilirKalsiyum bana da vermedi ek kalsiyum da mı kullancaz yav
Waow kız ne becerilerin var senin öyleKardeşim numarasını at özelden bak bir konuşurum haftaya mobilya gelir
Öyle öyle benimkide 70x120Yatak geldi bizim de, gözüme çok büyük geldi 70x110 aldım park yatak boyutunda ama park yatak bu kadar büyük bişi miydi hatırlamıyorum. Bi ara denemem lazım