- 26 Eylül 2024
- 404
- 489
Çok geçmiş olsunTam bağırsak geçişinde ip varmış canım maalesef
Allah allah ya, rutin nst mi yoksa şüphelendi mi doktorDeğerini söylemedi sancın var hem de düzenli dedi serum bağlicaz dedi şok içerisindeydim zaten onu sormadım
O sırada 21.haftadan beri ayağı yüzünde olan bebem… Yeminle doğumda göreceğiz şu kızın yüzünü ya hakfkskds32+6 da bugün kontrolümüz vardıher şey yolunda şükür . 44 cm 2 kg olmuş Bebem biraz aşağıdaymış ama alttan baktı açılmam falan yoktu . Nst de sancı çıkmadı sadece bebem biraz uyuşukmuş. 34 e kadar kan sulandırıcı hapa devam . 34 den sonra ise kan sulandırıcı iğne dedi . Ya çok kanamam olursa olursa dedim bırak onu ben düşüneyim dedi iğnenin sebebi de gebelik şekerine bağlı ani bebek ölümünü engellemek dedi. Çatı ağrıları normal doğumu kolaylaştırır iyi bir şey dedi . Çok güzel pozlar yakaladık . Maşallahınızı alırız teyseleriii
En iyi ihtimalle 3.30 4 gibi çıkarmış. Ama bizimki veterinerde çok streslenen ve agresifleşen bi kedi, en azından serumları bitene kadar uyutmaya devam ederiz dediÇok geçmiş olsunTahmini ne kadar süreceğini falan söyledi mi veteriner?
Rutin nst yavrum ilk nstde golü atti kız.dün pazara gittik tekmeliyo diyip duruyodum hepsi sanciymis megerAllah allah ya, rutin nst mi yoksa şüphelendi mi doktor
1.bitti beybi 2.yi takcaklar sonra 1 nst dahaBitti mi serum cano, noldu?
İyi haberlerinizi bekliyoruzEn iyi ihtimalle 3.30 4 gibi çıkarmış. Ama bizimki veterinerde çok streslenen ve agresifleşen bi kedi, en azından serumları bitene kadar uyutmaya devam ederiz dedi
Kız 3 aralikta 38 bitiyo zaten yanlis mi hesapliyorumSen benden 4 gun ondesin 39 hafta bitimi nasil 10 aralik oluyo kiz :)
E tamam da her hareket sandığımız sancıysa her defasında koşa koşa nstye mi gidecekmişiz? Artık onlar bu haftalarda normal karsilanmayacak mı?Rutin nst yavrum ilk nstde golü atti kız.dün pazara gittik tekmeliyo diyip duruyodum hepsi sanciymis meger
Yok beybim acilma olunca acitiyomus tehlikesiz ama riskli onlem su an yaptigi yani. Bi de kontroller sıklasiyor. Kimbilir ne zamandan beri boyleyim benE tamam da her hareket sandığımız sancıysa her defasında koşa koşa nstye mi gidecekmişiz? Artık onlar bu haftalarda normal karsilanmayacak mı?
Kendi derdimden bunu yeni gordum insalllah bir an once toparlar çociğinEn iyi ihtimalle 3.30 4 gibi çıkarmış. Ama bizimki veterinerde çok streslenen ve agresifleşen bi kedi, en azından serumları bitene kadar uyutmaya devam ederiz dedi
Sen kendi bebene bak anam bırak beni tut kızçeyi içerde djjfKendi derdimden bunu yeni gordum insalllah bir an once toparlar çociğin
Ben bazen bebeğin hareketleri güçlü ondan mı acı duyuyorum, harekete eşlik eden bir sancı mı var onu bile ayırt edemiyorumYok beybim acilma olunca acitiyomus tehlikesiz ama riskli onlem su an yaptigi yani. Bi de kontroller sıklasiyor. Kimbilir ne zamandan beri boyleyim ben
Açılma falan var mı anam? Sende bir şey yok herhalde tesadüfen öğrendin. Neymiş bu kasılma zımbırtısı nasıl anlayacakmışız bizi de aydınlatıver bir ara ajfkdkskRutin nst yavrum ilk nstde golü atti kız.dün pazara gittik tekmeliyo diyip duruyodum hepsi sanciymis meger
Sat a göre 38+5 benim 12 aralık oluyo. Bilemedim yavrucum.Kız 3 aralikta 38 bitiyo zaten yanlis mi hesapliyorum
Sağol cabım bilgilendirme için, ben de başladım bakalım bir ucundan. Hiç yoktan iyidir heraldeBenimki de ondan 100 mg yinede demirim çok yükselmedi gerçi ben hep gece kullandım birde aksattığım günler oldu
En azından tespitte bulunmuşlar ve çözüm de bulmuşlar canım. Bundan sonrası daha kolay olur, iyileşme süreci. Bence önemli olan teşhisi koyabilmek. Tam doğum zamanı da denk gelebilirdi böyle birşey. Şimdi Bir haftada toparlar Allahın izniyle. Çok yaramaz bu bebişler ya, benim biri habire poşet kemiriyor. Birini saklasam başkasını buluyor. Allah'a emanet yaşıyorlar biraz. Çok çok geçmiş olsun canımBenim tosunumu ameliyata aldılar teyzoşları.
Tam bi nesne olsa lavmanla falan çıkarılabiliyomuş da poşet ip falan operasyon dışında çok zormuş cano. Aman dikkat et sen de. Eşim çocuğumuzu da düşün diyor, kötü niyetli söylemediğini biliyorum ama o da benim çocuğum. Çocuğun olunca farkını anlarsın falan derlerdi, doğmasa da karnımda bi çocuğum var neticede ve evet anladım; hiçbir farkı yok. Canım gidiyor şu an. Zorla yemek yedim bi çıksa ameliyattan az bişi de olsa rahatlıcamEn azından tespitte bulunmuşlar ve çözüm de bulmuşlar canım. Bundan sonrası daha kolay olur, iyileşme süreci. Bence önemli olan teşhisi koyabilmek. Tam doğum zamanı da denk gelebilirdi böyle birşey. Şimdi Bir haftada toparlar Allahın izniyle. Çok yaramaz bu bebişler ya, benim biri habire poşet kemiriyor. Birini saklasam başkasını buluyor. Allah'a emanet yaşıyorlar biraz. Çok çok geçmiş olsun canımbu kadarla atlatın inşallah
Maşallah. Bana da geçen gittiğim de bebek Rahim ağzına yakın dedi bana da alttan baktı açılma yok.32+6 da bugün kontrolümüz vardıher şey yolunda şükür . 44 cm 2 kg olmuş Bebem biraz aşağıdaymış ama alttan baktı açılmam falan yoktu . Nst de sancı çıkmadı sadece bebem biraz uyuşukmuş. 34 e kadar kan sulandırıcı hapa devam . 34 den sonra ise kan sulandırıcı iğne dedi . Ya çok kanamam olursa olursa dedim bırak onu ben düşüneyim dedi iğnenin sebebi de gebelik şekerine bağlı ani bebek ölümünü engellemek dedi. Çatı ağrıları normal doğumu kolaylaştırır iyi bir şey dedi . Çok güzel pozlar yakaladık . Maşallahınızı alırız teyseleriii
Çok geçmiş olsunBenim tosunumu ameliyata aldılar teyzoşları.