- 26 Eylül 2024
- 404
- 488
Ah kıyamam ya İyi haberlerinizi bekliyoruz, habersiz bırakma bizi deKoltuğun altından yeni çıktı canım box'a sokabildiğimizde gitcez inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah kıyamam ya İyi haberlerinizi bekliyoruz, habersiz bırakma bizi deKoltuğun altından yeni çıktı canım box'a sokabildiğimizde gitcez inşallah
Geçmiş olsun yivrumBiz klinik açılınca yine götürücez kedoyu. Geceden beri bi yerde oturuyor yatmıyor bile, hiçbir şey yiyip içmedi. Kendine de dokundurtmuyor nasıl koyacağız box'a bilmiyorum. Booolca hamiş olan bi gruptan hamiş duası isticem
Hadi hayırlı olsun bende pazartesı günü gıdıcem bakalım net tarıh ve kılo bellı olurKızlar minik kızımın kontrolünden çıktık. 32+4 günüyle uyumlu. 1910 gr. 44 cm. Sezeryan istediğimi söyledim. Bi problem olmazsa 39. hafta bitiminde alırım dedi. Eşim 10 aralık tarihini seçti. Ben o kadar sabretceğini düşünmüyorum bu kızın. Resmi olarak geri sayımı başlatıyoruz.
Bende girdim nst ye bugün . Çok şükür temiz çıktı ama baya uğraştılar . Az hareket çıktı sonra sadece uyuşuk bu kız diyip yolladılar . Serum baya iyi gelecektir sana canım bizim bebekler aceleciKızlar nstde sancım çıktı. Benim kız duramıyo acılmam yok ama serum verceklermiş. Serumdan sonra bi daha bakcak.
Sancı değeri kaç çıktı canımKızlar nstde sancım çıktı. Benim kız duramıyo acılmam yok ama serum verceklermiş. Serumdan sonra bi daha bakcak.
Değerini söylemedi sancın var hem de düzenli dedi serum bağlicaz dedi şok içerisindeydim zaten onu sormadımSancı değeri kaç çıktı canım
Allah allah sen bişey hissetmiyor musun şuan ağrı sancı falan? Serum iyi gelir inşallahDeğerini söylemedi sancın var hem de düzenli dedi serum bağlicaz dedi şok içerisindeydim zaten onu sormadım
Benimki de ondan 100 mg yinede demirim çok yükselmedi gerçi ben hep gece kullandım birde aksattığım günler olduFeramat demir ilacı içen arkadaşlarım sizinki de 100 mg mı? Benim evde 100 mg buldum da bu çok mu? Buna da başlayacağım sanırım. Benim doktor bana hiç takviye vermiyor. Şuan bi sinir geldi demir kalsiyum magnezyum ne varsa içesim geldi. Kağan kocatepe bile demiri her durumda başliyormuş. Bana kalsiyum da vermedi, dişlerim dökülücek ya, zaten topal oldum
Yok kız ben popo falan dayiyo saniyom aciklik olmazsa hissedilmiyor dedi doktor. İnsallah bakalımAllah allah sen bişey hissetmiyor musun şuan ağrı sancı falan? Serum iyi gelir inşallah
Bır şey olmaz ınsallah canım serum ıyı gelir merak etmeKızlar nstde sancım çıktı. Benim kız duramıyo acılmam yok ama serum verceklermiş. Serumdan sonra bi daha bakcak.
Sen benden 4 gun ondesin 39 hafta bitimi nasil 10 aralik oluyo kiz :)Kızlar minik kızımın kontrolünden çıktık. 32+4 günüyle uyumlu. 1910 gr. 44 cm. Sezeryan istediğimi söyledim. Bi problem olmazsa 39. hafta bitiminde alırım dedi. Eşim 10 aralık tarihini seçti. Ben o kadar sabretceğini düşünmüyorum bu kızın. Resmi olarak geri sayımı başlatıyoruz.
Bitti mi serum cano, noldu?Kızlar nstde sancım çıktı. Benim kız duramıyo acılmam yok ama serum verceklermiş. Serumdan sonra bi daha bakcak.
Yaa çok geçmiş olsun canım umarım hemencik iyileşirBenim tosunumu ameliyata aldılar teyzoşları.
Aa ne diyorsun nesi varmış?Benim tosunumu ameliyata aldılar teyzoşları.
Tam bağırsak geçişinde ip varmış canım maalesefAa ne diyorsun nesi varmış?