Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Kızlar minik kızımın kontrolünden çıktık. 32+4 günüyle uyumlu. 1910 gr. 44 cm. Sezeryan istediğimi söyledim. Bi problem olmazsa 39. hafta bitiminde alırım dedi. Eşim 10 aralık tarihini seçti. Ben o kadar sabretceğini düşünmüyorum bu kızın. Resmi olarak geri sayımı başlatıyoruz.

Hadi hayırlı olsun bende pazartesı günü gıdıcem bakalım net tarıh ve kılo bellı olur

Kızlar nstde sancım çıktı. Benim kız duramıyo acılmam yok ama serum verceklermiş. Serumdan sonra bi daha bakcak.
Bende girdim nst ye bugün . Çok şükür temiz çıktı ama baya uğraştılar . Az hareket çıktı sonra sadece uyuşuk bu kız diyip yolladılar . Serum baya iyi gelecektir sana canım bizim bebekler aceleci

32+6 da bugün kontrolümüz vardı her şey yolunda şükür . 44 cm 2 kg olmuş Bebem biraz aşağıdaymış ama alttan baktı açılmam falan yoktu . Nst de sancı çıkmadı sadece bebem biraz uyuşukmuş. 34 e kadar kan sulandırıcı hapa devam . 34 den sonra ise kan sulandırıcı iğne dedi . Ya çok kanamam olursa olursa dedim bırak onu ben düşüneyim dedi iğnenin sebebi de gebelik şekerine bağlı ani bebek ölümünü engellemek dedi. Çatı ağrıları normal doğumu kolaylaştırır iyi bir şey dedi . Çok güzel pozlar yakaladık . Maşallahınızı alırız teyseleriii

Eklentiler

• IMG_1295.jpeg
    83,4 KB · Görüntüleme: 53
Benimki de ondan 100 mg yinede demirim çok yükselmedi gerçi ben hep gece kullandım birde aksattığım günler oldu

Sen benden 4 gun ondesin 39 hafta bitimi nasil 10 aralik oluyo kiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…