- 26 Eylül 2024
- 408
- 495
Haklısın canım, dışarı çıkacaktık korktum çıkmak istemedim. Dondurucu hazırlığına 37. haftada falan başlarım diyordum, sonra baktım uzun süre ayakta kalmak zor olacak ufaktan başlayım dedim ama hakikaten ufak ufak yapmak lazımmış. Artık hiçbir işimi sonraya ertelemek istemiyorum ama daha dikkatle yapmak gerekiyor galibaYorulunca karnım taş gibi oluyor kuzum. Ayaklarını uzat dınlen artık.
İlginç ya Niye bozulmuşki öyle. Şehir hastanesinde mi verdin sonra smearıBenim de aynı şekilde. Aktif lezyon yoksa normal doğum olur dedi doktorum , o yüzden smear şart oldu. ama şehir hastanesindeki doktor asabi bi hanımefendiydi , önce madem bizde takipli değilsin kendi doktorun yapsaydı dedi. Sonra da zaten 1 yıl önce pozitifsen sezaryende de normalde de aynı risk var dedi. Kendi doktorum bile sinirlendi bu yoruma.
Papyon falan taktığımızda ohooo ne bu şıklık falan diyecekler, hayırdır düğüne mi diyeceklerbak bu da çok doğru, giydir pantalon gömlek çıkar çocuğu, en fazla bi de papyon haklısın kuşum
Kalsiyumun mu çok düştü acaba kuzum osteocare önermişti bana doktorum bir dönem düzenli kullanmadım ama birkaç gün kullandım iyi de geldi sanki. Kalça eklemim çok ağrıyordu benim de.Kızlar bu arada ben hala topalım. Diz eklemim çok kötü, basamıyorum resmen üstüne. Benim gibi olan yok demi aranızdadoktorum da hiç önemsemiyor. Geçer falan diyor. Baya yaşam kalitem düştü.
Şeyde güzel olur 6.12.24aaaa evet isteyen çok olcak önden kapsa mıydık ya35. hafta randevusunda söylim bunu ben
Şu kırmızıları bende almayı düşünüyorum ama yılbaşına kadar ne kadar olır bebek tahmin edemiyorum bir tek 0 1 ayı kalmışbebitomun cicilerine bakın teyzeleriiiiiiiiEki Görüntüle 3494597 Eki Görüntüle 3494598 Eki Görüntüle 3494599 Eki Görüntüle 3494600 Eki Görüntüle 3494601 Eki Görüntüle 3494602 Eki Görüntüle 3494603 Eki Görüntüle 3494604 Eki Görüntüle 3494605 Eki Görüntüle 3494606 Eki Görüntüle 3494607 Eki Görüntüle 3494608
Ayy hale bakPapyon falan taktığımızda ohooo ne bu şıklık falan diyecekler, hayırdır düğüne mi diyeceklerDün arkadaşımın kızı kreşe giderken saçına maşa yaptırmış, bir de şu saça geçirilen tokalar var ya uzun uzun onlardan taktırmış, tırnağına oje sürdürmüş. Tabi öncesinde kreşe böyle gidilmez dedikleri için küçük çaplı bir kriz çıkarmış evde Geçenlerde de bu monta uygun ayakkabım yok dedi ağlama krizi sonrası kendisine sabah sabah ayakkabı aldırdı Aslında çok tatlı geliyor dışarıdan kulağa ama anne baba pek bizim gibi düşünmüyor Bana diyor dua et oğlun oluyor
Ayyy yicem yaa çok tatlıbebitomun cicilerine bakın teyzeleriiiiiiiiEki Görüntüle 3494597 Eki Görüntüle 3494598 Eki Görüntüle 3494599 Eki Görüntüle 3494600 Eki Görüntüle 3494601 Eki Görüntüle 3494602 Eki Görüntüle 3494603 Eki Görüntüle 3494604 Eki Görüntüle 3494605 Eki Görüntüle 3494606 Eki Görüntüle 3494607 Eki Görüntüle 3494608
Eylül'de verdiğim kanda kalsiyuma hiç bakılmamış valla canım. Aldığım multivitaminde de yok. Şu dimi canım. Eczanede var mıdır ki? Yarın alayım olmazsa ya. İki günde bir içerimKalsiyumun mu çok düştü acaba kuzum osteocare önermişti bana doktorum bir dönem düzenli kullanmadım ama birkaç gün kullandım iyi de geldi sanki. Kalça eklemim çok ağrıyordu benim de.
Evet son aylardayız halsizlik çöküyor bitkinlik çöküyor ağrı olunca Hiçbirşey yapası gelmiyor insanın.Bugün kendimi çok yordum, çok ayakta kaldım ilk kez bu kadar çok ağrı oldu bende de ama bir şey olmaz herhalde diyip devam etmeye çalışıyorumArtık gerçek halimiz zihnimizdeki halimize yetişemiyor galiba, zorlanıyor, o da böyle sonuç veriyor.
Yok canım hiç parlak bişi görünmedi röntgende. Yuvarlak bişi gösterdi şüpheli gibi görünen ama direkt bi işlem yapmadıklarına göre hiçbir şey de çıkmayabilir. Yaş mamanın sıvı kısmını elimle yedirdim biraz yaladı, taneli kısmını da ezip verdim az bişi yedi ama kendi gidip yemiyor. 3 kere su içti ama her zaman içtiği kadar değil. Karnına dokununca bağırıyor yine. Normal kediler veterinerde 1 stres oluyorsa benimki 5 oluyor o yüzden bi eşimi bekliyorum belki o gelince tavrı değişir bana da olabilir bu hali bilmiyorum. Hayvan oturuyor ben yine gidip dürtüklüyorum rahat da bırakmadım geldiğimizden beri bişi olur korkusundan.Orangegreysky kedişin nasıl oldu?
Benim annemlerdeki kedimizde aynı şekilde bir an da iştahsızlaştı yemek yemedi karnına dokundurmadı hep aynı pozisyonda duruyordu. Veterinere götürdük yabancı cisim var ama iğne falan değil parlak gözükmüyor toka gibi yuvarlak bir şey dediler. Kaka yapmasını bekleyelim geçmezse ameliyat dediler. Kaka yapsın diye ilaç yapıldı tam hatırlamıyorum 2 sene falan oldu. Sonra evde bekledik yine düzelmedi baya bir yaş mama falan koyduk yer diye yemedi gece kontrol etmeye kalktığımda mamayı yemişti sonra da kakasıyla çıktı toka. Belki çıkarır kakasıyla ben birde o zaman çok endişelendim şırınga ile ishal yapar diye çok azıcık zeytinyağ sıkmıştım poposuna kocakarı yöntemi biraz ama iyileşsin diye o an aklıma ne geliyorsa denemişim. Sonra düzeldi ama o günün gecesi.
Parlak bir iey değilse ipimsi bir şeyse kakası işe atar inşallahhaber ver mutlaka çok zor konuşamıyor anlatamıyor çok çok üzüldüm
Bende arada oluyordu ama pozisyon değiştiriyor sanırım, ayakları vajinamda bildiğin. Kasık ve bel ağrım hep var onu ayırt edemiyorum artıkBende de son üç gündür var böyle alttan birşeyi ittiriyor ama ayak gibi hissetmiyorum çünkü başı aşağıda zaten benim bebek ama nasıl oluyorsa bi baskı yapıyor canımı öyle yakıyor ki çatıyı zorluyor gibi birşey de olabilir. Ve dünden başlayan ekstraya alttan bıçak saplanma, bel ağrısı adet gibi ağrılar da başladı. Ayakta kaldıkça oluyor çok kötü bıçak saplanıyor sanki. Ben şuan 33+1 deyim senin haftalarda ise bebeğin bacaklarını bacak aramda hissediyordum çok sıkıştırıyordu beni ağrı yapıyordu sanki çıkacak gibiydi sonra geçmişti. Yani belli dönemler de oluyor demek
Kalsiyum magnezyuma kadın doğumcular bakmıyor sanırım kuzum aile hekimleri de bakmıyor. Dahiliye endokrin vs bakıyor o da hastalık teşhislerinde. Eşimin rahatsızlığı dönemi üroloji bile bakmıştı mesela.Eylül'de verdiğim kanda kalsiyuma hiç bakılmamış valla canım. Aldığım multivitaminde de yok. Şu dimi canım. Eczanede var mıdır ki? Yarın alayım olmazsa ya. İki günde bir içerimben kalsiyum demir magnezyum içmiyorum ondan mı diye sordum doktora hayır dedi ama bence kalsiyum ve magnezyumla ilgili bişi gibi bu uyduruyorum kafadan ama bilemedim ya. Bol peynir, süt, kefir içiyorum gün içinde takviye olsun diye ama acayip sızlıyor üstüne basınca.
Bana da öyle geliyor canım. Deneyeyim olmazsa ya. Zaten kalsiyum magnezyum var içinde kötü bişi yok. Bi deneyeyim canım sağolKalsiyum magnezyuma kadın doğumcular bakmıyor sanırım kuzum aile hekimleri de bakmıyor. Dahiliye endokrin vs bakıyor o da hastalık teşhislerinde. Eşimin rahatsızlığı dönemi üroloji bile bakmıştı mesela.
Eczanelerde var evet. İstersen bir hafta içip de bırakabilirsin. Durumunda bir değişiklik olacak mı takip edersin. Herhangi bir sakatlanma yaralanma geçirmediysen sebebi çok büyük olasılıkla mineral kaybıdır
Evet ilaç değildir diye yazıyor zaten. Kemik sağlığı için mineral takviyesiBana da öyle geliyor canım. Deneyeyim olmazsa ya. Zaten kalsiyum magnezyum var içinde kötü bişi yok. Bi deneyeyim canım sağol
Kadın doğum doktorunu bilmiyorum ama sağlık ocağı rutin gebelik kontrolunde aldıkları tahlil de bakıyorlar. Bende hep verdiğim kan tahlilinde kalsiyum magnezyum da bakılmış.Kalsiyum magnezyuma kadın doğumcular bakmıyor sanırım kuzum aile hekimleri de bakmıyor. Dahiliye endokrin vs bakıyor o da hastalık teşhislerinde. Eşimin rahatsızlığı dönemi üroloji bile bakmıştı mesela.
Eczanelerde var evet. İstersen bir hafta içip de bırakabilirsin. Durumunda bir değişiklik olacak mı takip edersin. Herhangi bir sakatlanma yaralanma geçirmediysen sebebi çok büyük olasılıkla mineral kaybıdır
gelince haber ver yap kuzu, ara ara stoğa geliyor ama hemen almak gerekiyor. çabucak tükeniyorŞu kırmızıları bende almayı düşünüyorum ama yılbaşına kadar ne kadar olır bebek tahmin edemiyorum bir tek 0 1 ayı kalmış
ay benimki de çok titriyo ya neden oluyo acabaBenimki 2 gundur titrek mahmut gibi sallaniyo icerdecocugum napiyosun icerde Allah askina benimkniin kafasi bildigim kadariyla asagida pozisyon degismediyse ama bazen salak gibi ani kalkiyorum bi bicak saplaniyo ters hareket gibi allahtan uzun surmuyo