- 18 Eylül 2021
- 380
- 130
- 25
25 yaşındayım 2 embriyom var sadece 3.gün embryosu 14 ağustos test tarihimMerhaba canım hoşgeldddinnn
Soruların varsa kafana takılan sor cevaplayalım
Yaşın embriyo durumun transfer ve test tarihini yazarsan seni de listeye alalım
çok şükür fitil kullanıyorum şuan birde günde 3 tane iğne vuruluyorum bu iğneler çok yakıyor yumurta toplama zamanından farklıymışsadece ilk başta smear testi verdiyseniz ordaki gibi bi alet takılıyor vajinaya o biraz ağrıtır ama heyecandan anlamazsınız bile onun haricinde 0 ağrı hiçbişey yok
ne için canım iğneler ben kullanmadım bilmiyorum hiç o kunuda fikrim yokçok şükür fitil kullanıyorum şuan birde günde 3 tane iğne vuruluyorum bu iğneler çok yakıyor yumurta toplama zamanından farklıymış
sabah akşam kullandığım iğne prolutexne için canım iğneler ben kullanmadım bilmiyorum hiç o kunuda fikrim yok
bende transfer akşamı clexane başladım ama öncesinde kullanmadımsabah akşam kullandığım iğne prolutex
sadece akşam vurulduğum iğne clexane
bu iğne de zaten pıhtı önlemek içinbende transfer akşamı clexane başladım ama öncesinde kullanmadım
Benim de adetimin bugün 1. Günü perşembe günü inşallah doktorumla transfer için görüşeceğim dondurulmuş embriyo transfer süreci ne kadar sürüyor acaba ?Merhaba cici hanımlar bende ilaçlara 3 gün önce başladım (estrofem) dondurulmuş embriyo transferi olacak sanırım bi aksilik olmazsa ağustosun ilk haftası transfer olur diye düşünüyorum
Tek transfer demi kuzum çift mi yoksa25 yaşındayım 2 embriyom var sadece 3.gün embryosu 14 ağustos test tarihim
çift transfer canımTek transfer demi kuzum çift mi yoksa
İnşallah sıkı sıkı tutunur canımm benimde çift olacakçift transfer canım
anım listede bana 5.gün yazmışsın benim 3.günİnşallah sıkı sıkı tutunur canımm benimde çift olacaklisteye ekledim
Belirtmeyince 5.gün diye düşündümanım listede bana 5.gün yazmışsın benim 3.gün
belirtin falan var mı canım test yaptın mı ?anım listede bana 5.gün yazmışsın benim 3.gün
test yapmadım hiç belirtim yok sadece transferin ertesi günü belim feci şekilde ağrıdı onun haricinde farklılığım hiç yokbelirtin falan var mı canım test yaptın mı ?
İnşallah tutunurlar annesitest yapmadım hiç belirtim yok sadece transferin ertesi günü belim feci şekilde ağrıdı onun haricinde farklılığım hiç yok
inşallah cümlemizin tüm isteyenlerin pozitif olsun yaİnşallah tutunurlar annesi
Amin inşallah ilk pozitif haberi senden Alalım Allahın izniyle devamı da pozitif pozitif devam etsin inşallahinşallah cümlemizin tüm isteyenlerin pozitif olsun ya
halay başı ben olayım inşallah pozitifi alan gelsin halaya başlayalım ağustos pozitifleri olarakAmin inşallah ilk pozitif haberi senden Alalım Allahın izniyle devamı da pozitif pozitif devam etsin inşallah