- 29 Mart 2021
- 37
- 35
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet var gözüküyor inşallah sağlıcakla ilerlesinSelamm bugün transferin 6. Günü biraz erken yaptım ama sizce var mı gebelik?
Benim 11.gün 95 çıkmıştı 13.gün 235 çıktıHerkese merhaba kızlar bugün transferimin 11.günü beta HCG 120çıktı sizce normalmi 2gün sonra birdaha gidicem endişeliyim
Canım kahverengi olması tehlikeli olduğunu göstermiyor aslında..dün alttan ultrason bakan doktorun kanama alanı olsaydı görürdü diye düşünüyorum..muhtemelen progesteron takviyesi verir sana..bu arada bol su iç ve yat bence önemli birşey yokturKizllarr merhaba. Benimde dünden beri peçeteye silince gelen kahve akıntım var silince geliyor ama dün dr a gitmiştim soyleyip söylemediğimi hatırlamıyorum heyecandan. Bugün de kendi tüp dr yazdim yarın gelin dedi. Beklendik birşey değil kanama dedi. Bende dedkm kahve rengi toplasan serce tırnağım kadar değil dedim yinede gelin dedim önemli birsey yoktur dimi
Kanama alanı tam olarak ne oluyor bende de varmış doktorum söyledi kesenin etrafında var dedi biraz endişelendim bu nasıl geçer peki zamanla mı?Canım kahverengi olması tehlikeli olduğunu göstermiyor aslında..dün alttan ultrason bakan doktorun kanama alanı olsaydı görürdü diye düşünüyorum..muhtemelen progesteron takviyesi verir sana..bu arada bol su iç ve yat bence önemli birşey yoktur
Bende öyle düşünüyorum ama burayada yazayim bi istedim. Yarın gidicem bakalimCanım kahverengi olması tehlikeli olduğunu göstermiyor aslında..dün alttan ultrason bakan doktorun kanama alanı olsaydı görürdü diye düşünüyorum..muhtemelen progesteron takviyesi verir sana..bu arada bol su iç ve yat bence önemli birşey yoktur
Maşallah çok güzel değerinizBenim 11.gün 95 çıkmıştı 13.gün 235 çıktı
Gözün aydin caniimSelamm bugün transferin 6. Günü biraz erken yaptım ama sizce var mı gebelik?
Kacinci gün canim ? Hayirli olsun benimde düsük basladi güzel ilerledi korkmakan verdim az önce çıktı 20.71 değerim
benim daha 6. Gün normal gibi dimiKacinci gün canim ? Hayirli olsun benimde düsük basladi güzel ilerledi korkma
Ben yapıyorum her gün. Progestan 50 mg bir ampül ama. Belli bi süre sonra iğneyi bırakıp o saatte de fitil yapacakmışımHergun popodan igne olan varmi ya.promaster yaptiriyorum hergun 2 ampul tek seferde. Hergun saglik ocagina hafta sonu hastanede.popomda sertlikler olustu
Ben de progestan 50mg oluyorum kas içine. Günde bir tane oluyorum. İki tarafta da morluklar oluştu. Eğer morlukların biraz altına yaparlarsa da o gün bel bacak ağrısından duramıyorumHergun popodan igne olan varmi ya.promaster yaptiriyorum hergun 2 ampul tek seferde. Hergun saglik ocagina hafta sonu hastanede.popomda sertlikler olustu
Evet zamanla geçiyor..fazla ayakta durmamalısın yatmalısınKanama alanı tam olarak ne oluyor bende de varmış doktorum söyledi kesenin etrafında var dedi biraz endişelendim bu nasıl geçer peki zamanla mı?
Verebilir..kızkardeşime vermişlerdi fitille beraber kullandıBende öyle düşünüyorum ama burayada yazayim bi istedim. Yarın gidicem bakalim
Progestan fitil aliyorum ama gunde 6 tane bilmiyorum ekstra iğne verir mi
Evet canim masallah 6.ci gün olmasina ragmen cok güzel ben burdayim diyorrBenim daha
benim daha 6. Gün normal gibi dimi
6.güne göre çok iyi canım katlanarak artsın inşallahBenim daha
benim daha 6. Gün normal gibi dimi
Fitili günde kaç kez kullanıyorsunBen yapıyorum her gün. Progestan 50 mg bir ampül ama. Belli bi süre sonra iğneyi bırakıp o saatte de fitil yapacakmışım