- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
Hoşgeldin canımm25 Temmuz transfer tarihi, 5 Ağustos test tarihi kızlar
Yaşın embriyo bilgisi de yazabilir misin listeye öyle ekleyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canımm25 Temmuz transfer tarihi, 5 Ağustos test tarihi kızlar
Bende 2 Ağustos'ta transfer olacağım benimde ilk bende tecrübesiz ve endişeliyimMerhaba bende 2 ağustosta transfer olucam çok heyecanlıyım ilk transferim hiç bir bilgim yok yardımcı olur musunuz ?
Aynen öyle ben nedense aşırı duygusuz hissizim bu sefer ilkinde aşırı heyecanlıydım ya aceleciydim falan göğsümde bi öküz oturmuş gibiydi şimdi sanki transfer olmayacakmışım gibi bi rahatlık var genel anlamda . Bi bugün asistan kafamı karıştırdı onu da boşverdim artıkhalay başı ben olayım inşallah pozitifi alan gelsin halaya başlayalım ağustos pozitifleri olarak
Maşallah canım benim doktorun dinlenme önermedi mi ?Kızlar 18 temmuzda opu gerçekleşti dondurulmuş 10 tane embriyom var. Bugün adetimin 1. günü perşembe günü transfer için ilk muayeneye gideceğim. Bu süreç kaç gün sürüyor transfer süreci ve hangi ilaçlar kullanılıyor acaba
İstediğin zaman gelebilirsin 1tane adet görmen yeterli dediler temmuzda topladık ağustos adetinle yapabiliriz dediler aslında bir yandan da korkuyorum bu bir tehlike olabilir mi tutunması açısından ?Maşallah canım benim doktorun dinlenme önermedi mi ?
Ben 2 adet beklemiştim . Genelde fazla yumurta topladıkları hastaları dinlendiriyorlar
Adetin 2.gününde ilaçlara başlıyorsun 12 yada 13.günde kontrole gidiyorsun transfer tarihin belirleniyor
Doktorun uygun gördüyse sorun olmaz kuzum ama dinlenmek sana ruhen ve bedenen iyi gelirİstediğin zaman gelebilirsin 1tane adet görmen yeterli dediler temmuzda topladık ağustos adetinle yapabiliriz dediler aslında bir yandan da korkuyorum bu bir tehlike olabilir mi tutunması açısından ?
En net kararı sanırım doktora gittiğimde karar vereceğim ilk deneme ilk transfer olduğu için çok heyecanlıyız hemen kavuşmak istiyoruz inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırızDoktorun uygun gördüyse sorun olmaz kuzum ama dinlenmek sana ruhen ve bedenen iyi gelir
Seni en iyi biz anlarızEn net kararı sanırım doktora gittiğimde karar vereceğim ilk deneme ilk transfer olduğu için çok heyecanlıyız hemen kavuşmak istiyoruz inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız
Ay bende öyleyim iğnelerden sonra bi garipleştimGünaydınnn çok şükür iyi diyelim iyi olsun. Ben çok depresifim ya ilaçlardan mı hormonlardan mi bilmiyorum ağlıyorum 2 dk sonra çok sinirli birine dönüşüyorum. Siz nasılsınız var mı böyle gelgitler?
İyiyim teşekkürler siz nasılsınız transferiniz yarın değil mi ? İnsallah güzelce sonuçlanacakGünaydın kızlaaar nasılsınızzz
sadece ilk başta smear test
Sonumuz hayrolur inşallahAy bende öyleyim iğnelerden sonra bi garipleştim
32 yaşındayım, 5. Gün embriyosu transferim; 25 Temmuz, 5 agustos test tarihiHoşgeldin canımm
Yaşın embriyo bilgisi de yazabilir misin listeye öyle ekleyeyim
İnşallah canım benimİyiyim teşekkürler siz nasılsınız transferiniz yarın değil mi ? İnsallah güzelce sonuçlanacak
Hoşgeldiniz ekliyorum32 yaşındayım, 5. Gün embriyosu transferim; 25 Temmuz, 5 agustos test tarihi
Merhaba 37 yaş 5.deneme ve 5.gün embriyosu test tarihim 3 Ağustos.Merhaba
Yaş embriyo bilgisi transfer ve test tarihi yazarsanız listeye ekleyeyim
EkledimMerhaba 37 yaş 5.deneme ve 5.gün embriyosu test tarihim 3 Ağustos.
Daha evvel taze 2 yumurta transferi olmuştu ve ikisi de tutmuştu ama genetik olarak sorunlu imişler ve vücudum istemedi, 7 haftalık iken kalpleri durdu.