2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Umarım diyetle düzene girer sizinki.
Benim sorunum tokluk değil açlık şekeri , tokluk genelde yediklerime göre 90-130 arası çıkıyor ama açlık hiç 95 altına düşmedi..malum açlık şekerine diyetle de müdahale edemedim pek.. siz diyetle umarım düzeltirsiniz , yapay şekeri hayatınızdan çıkarıp karbonhidratı kısıtlanınca düzelir umarım 🙏
Açken ve yemekten 1 saat sonra mı ölçüyorsunuz ?

Benim sorunum tokluk değil açlık şekeri , tokluk genelde yediklerime göre 90-130 arası çıkıyor ama açlık hiç 95 altına düşmedi..malum açlık şekerine diyetle de müdahale edemedim pek.. siz diyetle umarım düzeltirsiniz , yapay şekeri hayatınızdan çıkarıp karbonhidratı kısıtlanınca düzelir umarım 🙏
İnşallah çok teşekkür ederim. Tatlıyı da çok seviyorum. Ama bebeğim için hersey.🫠

Beline iğne yapılıyor. Omurilik aşağısına doğru. Biraz zaman geçince ayaklarına dokunup vuruyor hissediyor musun diye bakıyorlar. Bebek doğunca ağlamasını duyuyorsun, temizlerken görüyorsun, bebek senden önce odaya gönderiliyor. Senin de dikişin atılıyor. Ama hiçbirini hissetmiyorsun. Ben ilk başta korktuğum için bir ara nefes alamayıp bayıldım, ne ara kesti diktiler hatırlamıyorum, ama bebeğimi gördüm fotoğrafçı ameliyathanede bebemle beni çekti, güzeldi😄😄

İğneyi hissediyorsun ama arı sokması gibi. Anlık. Sonra hissetmeyeceksin zaten. Şu an tek korkum ameliyattan bir kaç saat sonra yataktan ilk kalkıp adım attırdıkları zaman. Migren de olmasa ağır ağrı kesici serumlar yapıyorlar hafifliyor.
E Efo2023 L lenos arkadaslar katılıyorum, ben igne yapıldıgını hatta hissetmedim bile o an oyle duygu dolu heyecanli, yuksek enerjide oluyor ki insan inanın hic farkına bile varmadim igne yapıldıgını ki ben oncesinde yaklasık 10 saat suni sanci almis normal dogum icin sanci ile acilma beklemistim yorgundum vs ona ragmen. O anlara sahit olmak gercekten paha bicilemez doktorunuz destekliyorsa bir saglik sorunu gormuyorsa hic korkulacak bir seyi yok. Her anı goruyorsunuz bebege dokunuyorsunuz yanagımı emdi mesela oglum, optum falan fotograf cekildik sonra onu goturduler. sadece oglum gittikten sonra bende belki psikolojik belki zaten vardi (bu hamilelegimde de var) tansiyonum dustu 7-3 e falan indi onu da makine bagli zaten hemen gorup mudahele ettiler. hic bir sorun yasamadik

günaydın kızlar :KK54: antibiyotik kulanmama rağmen geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var dut kürü yapan arkadaşlar faydasını gördünüz mü ve nasıl yaptınız?

Açlık kan şekeri 90-100 arası çıkıyor benim, doktorum normal dedi. Hiç 90 altına düşmedi şimdiye kadar hatta

Kızlar bende şeker yüklemesine geldim ve yalnızım umarım bayılmam 🤭🤣

Eklentiler

• 1000058869.jpg
    1000058869.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 36
İlk doğumum spinal epd. ile oldu. 6 ay bel ağrım oldu :KK43: Bakırköy Acıbadem’de olmuştu doğum. Şu an kararsızım genel anestezi daha mantıklı geliyor ama doğum anına şahit olamayacağım o zaman da. Normal doğumu da sanırım yapamam bana korkunç geliyor. Yeni bir yöntem çıkarsınlar 😂
genel anestezi kolayliginda spinal tadi veren bi sey bulunmali 😂 yan etkisiz miss 😂

Kızlar dün ilk defa ayaklarım sisti, bugün sabah da elim sismis biraz korktum ya daha erken değil mi aşırı bir şişlik değildi tabi de sismisim sonuçta. Dün tuzlu ve karbonhidratlı bir gündü artık dikkat edeceğim ya.

X