2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba ben de 23 haftalığım ve bir kaç kez banada karında gerilme oldu ve dediğiniz gibi sanki karnımı tutunca rahatladı bu sebepten doktora bile gittim normal dedi büyümeye bağlı gerileme sertleşme dedi
Çok teşekkürler cevap için :) bugün destek kemerimi taktım gün boyunca çok rahatlattı , artık sürekli takmam lazım sanırım

Niye cahil olasın Tecrübesizlik bizimkisi Evham yapma kendine akışına bırak güzel olsun herşey
Evet doğru söylüyorsun evham yapmamak lazım , sizde de öyle mi bilmiyorum ama hem okuduklarımdan etkilenip telaş yapıyorum hem de okumadan duramıyorum şu interneti hayatımdan çıkarsam rahatlayacağım da imkansız işte

Muz ceviz kaşar. İlk gebeliğimde bebeğimin kilosuna yaramıştı.normalde ne kadar olması gerekiyormuş bir şey söyledi mi. Benim 22 haftalıkken 470 gr iyi demişti
Ne kadar olması gerektiğini söylemedi biraz küçük bir çocuk olur dedi sağlıklı olsunda çok kiloda gözüm yok

Normal doğumdan korkuyordum, sezeryan doğum yapan birinin Instagram da yazdıklarını okumuş bulundum, ondan da korkmaya başladım Sonra okumamaya karar verdim, sadece doğum için rahatlatıcı videolar izliyorum

Kızlarr doğuma hiç takılmayın bence.Ben ilkinde hep normal istedim ama kızım 4 kg olunca çatım da dardı sezeryan oldu. İlk 2-3 gün zordu bir daha doğurmam dedimSonra özellikle 1 haftadan sonra sıkıntı kalmıyor. 2 arkadaşım normal doğum yaptı ama daha sıkıntılı şeyler yaşadılar.Ama sezeryandan sonra benim kadar bile sıkıntı yaşamayan ya da 4 saattte normal doğurup hastaneden koşarak çıkan arkadaşlarım da var.
Siz akışına bırakınBana da 9 yıl olduğu için ssvd-sezeryan sonrası normal doğum yap diyorlar ama yok diyorum bildiğim acılara gideyim bilmediklerimde boğulmayayım

Normal doğumdan korkuyordum, sezeryan doğum yapan birinin Instagram da yazdıklarını okumuş bulundum, ondan da korkmaya başladım Sonra okumamaya karar verdim, sadece doğum için rahatlatıcı videolar izliyorum
Ben doğum olayına cidden hiiiiç girmedim kafamda , normal istiyorum , bakalım kısmet :) akışına bıraktım zaten son haftalarda belli olur . Aman bir şekilde çıkacak işte , en kötü bayıltırlar ayıltırlar oldu bitti maşallah

Çok güzel anlatmışsın hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Bir daha doğurmam diye ben de söyledim. Hatta korkudan ameliyathaneden bırakın beni doğurmayacağım diye kaçmaya çalıştım. 3 hemşire tuttu beni. İlk bebeğim kolik doğdu aylarca ağladı, eşim de 1 tane yetermiş demişti. Anlaşmıştık. Doğumdan 11 ay sonra hamile olduğumu öğrendim, sürpriz

Bakalım ben bunu sağ Salim doğurursam ardından hemen ikinciyi yapacağım, hatta araya 6-7 ay max koymak istiyorum , plan bu şekilde , doğumdan sonra değişir mi bilemem

Ben yükleme yaptırmadım aylardır takip ediyorum ve yüksek . İlaç başladık deniyoruz , ilaç düşürmezse insülin kullanacağım .
Ben de 23. Haftada yatırdım da normal çıkmıştı, ama yine de şeker ölçüm cihazı aldim
Arada ölçmek için. Ne sıklıkla ölçüyorsunuz ne zamanlar bilgi alabilir miyim ?

Doğumdan sonra tekrar fikrini almak isterim
Ben de aynı şekilde buraya geri gelip bakarım
6 7 ay sanki erken biraz :) hamile kalmak icin en erken zaman emzirmeyi biraktiginda,bence bi acele yoksa 3-4 yil sonra en iyisi
Canım ben 40 yaşındayım, biraz geç kaldık biz, o yüzden ikinciyi de hemen yapmak istiyorum . Yaştan dolayı aklımda ikinci yoktu aslında, denemeye başlayınca 1 sene gibi bir süre vermiştim ama şansa ilkinci ayda hamile kalınca madem öyle ikinciyi de deneyelim diye düşünüyorum şimdi . tabi planlar böyle ama hayat bize ne getirir bilinmez.

Son düzenleme:
İlk doğumum spinal epd. ile oldu. 6 ay bel ağrım oldu Bakırköy Acıbadem’de olmuştu doğum. Şu an kararsızım genel anestezi daha mantıklı geliyor ama doğum anına şahit olamayacağım o zaman da. Normal doğumu da sanırım yapamam bana korkunç geliyor. Yeni bir yöntem çıkarsınlar

Son düzenleme:
Ben yükleme yaptırmadım aylardır takip ediyorum ve yüksek . İlaç başladık deniyoruz , ilaç düşürmezse insülin kullanacağım .
Geçmiş olsun. Bende yükleme yaptırdım 153 çıktı 1.saat. Yarın diyetisyene gidicem. Oraya yönlendirdi doktorum diyet yapicaksin dedi. Sizin kaç çıkıyor tokluk?

Geçmiş olsun. Bende yükleme yaptırdım 153 çıktı 1.saat. Yarın diyetisyene gidicem. Oraya yönlendirdi doktorum diyet yapicaksin dedi. Sizin kaç çıkıyor tokluk
Umarım diyetle düzene girer sizinki.
Benim sorunum tokluk değil açlık şekeri , tokluk genelde yediklerime göre 90-130 arası çıkıyor ama açlık hiç 95 altına düşmedi..malum açlık şekerine diyetle de müdahale edemedim pek.. siz diyetle umarım düzeltirsiniz , yapay şekeri hayatınızdan çıkarıp karbonhidratı kısıtlanınca düzelir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…