- 7 Aralık 2009
- 560
- 834
-
- Konu Sahibi palm angels
- #18.561
Çok teşekkürler cevap için :) bugün destek kemerimi taktım gün boyunca çok rahatlattı , artık sürekli takmam lazım sanırımMerhaba ben de 23 haftalığım ve bir kaç kez banada karında gerilme oldu ve dediğiniz gibi sanki karnımı tutunca rahatladı bu sebepten doktora bile gittim normal dedi büyümeye bağlı gerileme sertleşme dedi
Evet doğru söylüyorsun evham yapmamak lazım , sizde de öyle mi bilmiyorum ama hem okuduklarımdan etkilenip telaş yapıyorum hem de okumadan duramıyorumNiye cahil olasınTecrübesizlik bizimkisi Evham yapma kendine akışına bırak güzel olsun herşey
Ne kadar olması gerektiğini söylemedi biraz küçük bir çocuk olur dedi sağlıklı olsunda çok kiloda gözüm yokMuz ceviz kaşar. İlk gebeliğimde bebeğimin kilosuna yaramıştı.normalde ne kadar olması gerekiyormuş bir şey söyledi mi. Benim 22 haftalıkken 470 gr iyi demişti
Normal doğumdan korkuyordum, sezeryan doğum yapan birinin Instagram da yazdıklarını okumuş bulundum, ondan da korkmaya başladımEvet doğru söylüyorsun evham yapmamak lazım , sizde de öyle mi bilmiyorum ama hem okuduklarımdan etkilenip telaş yapıyorum hem de okumadan duramıyorumşu interneti hayatımdan çıkarsam rahatlayacağım da imkansız işte
Ben doğum olayına cidden hiiiiç girmedim kafamda , normal istiyorum , bakalım kısmet :) akışına bıraktım zaten son haftalarda belli olur . Aman bir şekilde çıkacak işte , en kötü bayıltırlar ayıltırlar oldu bitti maşallahNormal doğumdan korkuyordum, sezeryan doğum yapan birinin Instagram da yazdıklarını okumuş bulundum, ondan da korkmaya başladımSonra okumamaya karar verdim, sadece doğum için rahatlatıcı videolar izliyorum
Ben yükleme yaptırmadım aylardır takip ediyorum ve yüksek . İlaç başladık deniyoruz , ilaç düşürmezse insülin kullanacağım .İyi akşamlar kızlar. Şeker yuklemesinde değeri yüksek çıkan var mı aranızda?
Çok güzel anlatmışsınKızlarr doğuma hiç takılmayın bence.Ben ilkinde hep normal istedim ama kızım 4 kg olunca çatım da dardı sezeryan oldu. İlk 2-3 gün zordu bir daha doğurmam dedimSonra özellikle 1 haftadan sonra sıkıntı kalmıyor. 2 arkadaşım normal doğum yaptı ama daha sıkıntılı şeyler yaşadılar.Ama sezeryandan sonra benim kadar bile sıkıntı yaşamayan ya da 4 saattte normal doğurup hastaneden koşarak çıkan arkadaşlarım da var.
Siz akışına bırakınBana da 9 yıl olduğu için ssvd-sezeryan sonrası normal doğum yap diyorlar ama yok diyorum bildiğim acılara gideyim bilmediklerimde boğulmayayım
Bakalım ben bunu sağ Salim doğurursam ardından hemen ikinciyi yapacağım, hatta araya 6-7 ay max koymak istiyorum , plan bu şekilde , doğumdan sonra değişir mi bilememÇok güzel anlatmışsınhemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Bir daha doğurmam diye ben de söyledim. Hatta korkudan ameliyathaneden bırakın beni doğurmayacağım diye kaçmaya çalıştım. 3 hemşire tuttu beni. İlk bebeğim kolik doğdu aylarca ağladı, eşim de 1 tane yetermiş demişti. Anlaşmıştık. Doğumdan 11 ay sonra hamile olduğumu öğrendim, sürpriz
AhahahBen doğum olayına cidden hiiiiç girmedim kafamda , normal istiyorum , bakalım kısmet :) akışına bıraktım zaten son haftalarda belli olur . Aman bir şekilde çıkacak işte , en kötü bayıltırlar ayıltırlar oldu bitti maşallah
Doğumdan sonra tekrar fikrini almak isterimBakalım ben bunu sağ Salim doğurursam ardından hemen ikinciyi yapacağım, hatta araya 6-7 ay max koymak istiyorum , plan bu şekilde , doğumdan sonra değişir mi bilemem
6 7 ay sanki erken biraz :) hamile kalmak icin en erken zaman emzirmeyi biraktiginda,bence bi acele yoksa 3-4 yil sonra en iyisiBakalım ben bunu sağ Salim doğurursam ardından hemen ikinciyi yapacağım, hatta araya 6-7 ay max koymak istiyorum , plan bu şekilde , doğumdan sonra değişir mi bilemem
Ben de 23. Haftada yatırdım da normal çıkmıştı, ama yine de şeker ölçüm cihazı aldimBen yükleme yaptırmadım aylardır takip ediyorum ve yüksek . İlaç başladık deniyoruz , ilaç düşürmezse insülin kullanacağım .
Ben de aynı şekilde buraya geri gelip bakarımDoğumdan sonra tekrar fikrini almak isterim
Canım ben 40 yaşındayım, biraz geç kaldık biz, o yüzden ikinciyi de hemen yapmak istiyorum . Yaştan dolayı aklımda ikinci yoktu aslında, denemeye başlayınca 1 sene gibi bir süre vermiştim ama şansa ilkinci ayda hamile kalınca madem öyle ikinciyi de deneyelim diye düşünüyorum şimdi . tabi planlar böyle ama hayat bize ne getirir bilinmez.6 7 ay sanki erken biraz :) hamile kalmak icin en erken zaman emzirmeyi biraktiginda,bence bi acele yoksa 3-4 yil sonra en iyisi
İlk doğumum spinal epd. ile oldu. 6 ay bel ağrım oldukızlarcıımmm günaydıın ben dun instegramda bi dogum sonrasina rastladim ve dogum sekillerini arastirmaya basladim spinal epiduralle tecrubeli annelerde dogum yapan var mi beni bi korkuttu sezeryanda ya offf nasil dogurucam bennormalden ben korkuyorum genel anestezi yaptiricam galiba ya yada benim pi psikolaga gitmem gerekiyo
İnşallah fikrin değişmezBakalım ben bunu sağ Salim doğurursam ardından hemen ikinciyi yapacağım, hatta araya 6-7 ay max koymak istiyorum , plan bu şekilde , doğumdan sonra değişir mi bilemem
Geçmiş olsun. Bende yükleme yaptırdım 153 çıktı 1.saat. Yarın diyetisyene gidicem. Oraya yönlendirdi doktorum diyet yapicaksin dedi. Sizin kaç çıkıyor tokluk?Ben yükleme yaptırmadım aylardır takip ediyorum ve yüksek . İlaç başladık deniyoruz , ilaç düşürmezse insülin kullanacağım .
Ahhaa bakalım büyük konuşmamak lazım, her an değişebilir deİnşallah fikrin değişmez
Umarım diyetle düzene girer sizinki.Geçmiş olsun. Bende yükleme yaptırdım 153 çıktı 1.saat. Yarın diyetisyene gidicem. Oraya yönlendirdi doktorum diyet yapicaksin dedi. Sizin kaç çıkıyor tokluk