- 7 Aralık 2009
- 560
- 834
-
- Konu Sahibi palm angels
- #18.501
Ay hemen katılırım benYalnız olmamak ne güselBu gruptan sonra bir de zayıflama grubu kuralım 2024 Ağustos anneleri zayıflama grubu hahshahhahahsjsjdjja
Amin canım benim sağolasınYaa öğrenci sayısı azdır inşallah zor oluyor çünkü cidden. Bende rehber öğretmenim özel eğitimde çalışan çok arkadaşım oldu zorluğunu biliyorum canım Allah kolaylık versin inşallah
sjsjsj en son kilo veren ben olurum sanirim neyseki 1 ay onceki muaynede doktor 2 kilo fazlan var demisti 1 ayda uzerine cok eklemedim 300 gr falan ekledimYalnız olmamak ne güselBu gruptan sonra bir de zayıflama grubu kuralım 2024 Ağustos anneleri zayıflama grubu hahshahhahahsjsjdjja
Ay harikasın , benim de kilo almam duruldu bu hafta neyse ki , 16-21 arası baya aldım , en son kontrolde doktorum kilona dikkat et dedisjsjsj en son kilo veren ben olurum sanirim neyseki 1 ay onceki muaynede doktor 2 kilo fazlan var demisti 1 ayda uzerine cok eklemedim 300 gr falan ekledim
Bende kalça ağrısı mevcut 24+2 deyim bende . Nerdeyse 1 aydır var ağrımKızlar selam2 gündür sabahları dişlerimi fırçalarken ağrı hissediyorum ve kalça ağrılarım bağladı kasıklarım da arada ağrıyor 23. Haftadayım acaba evham mı yapıyorum sizde var mı böyle şeyler dişlerden korkuyorum özellikle
Diş ağrısı kötü bir şey mi canım anlamadım ben?Kızlar selam2 gündür sabahları dişlerimi fırçalarken ağrı hissediyorum ve kalça ağrılarım bağladı kasıklarım da arada ağrıyor 23. Haftadayım acaba evham mı yapıyorum sizde var mı böyle şeyler dişlerden korkuyorum özellikle
bende extra bisey yapmadim bi ara asiriii hizli aldim simdi duruldu gibiAy harikasın , benim de kilo almam duruldu bu hafta neyse ki , 16-21 arası baya aldım , en son kontrolde doktorum kilona dikkat et dedi
Bende tavsiye üzerine bunu aldım.kızlar tavsiyelerle birlikte ben kolik bebekler için ağzı geniş meme ucu hissiyatı veren bu ikili biberonu tercih ettim sizlere de fikir olsun içinde ekstra meme ucu emzikleri var aya göre bana bunu çok övdüler
Bende 25 haftadayım ağrı yok ama maalesef uzun süredir dişeti kanaması var. D vitamini ve süt ürünlerini çok kullanmam gerektiğini söyledi doktor. Bebeği parazit gibi düşün sendeki tüm vitamini kalsiyumu alıyor doğal olarak vücudunda da bu eksiklik oluşuyor buda genelde kendini hamileliğin bu haftalarında dişlerde gösteriyor dediKızlar selam2 gündür sabahları dişlerimi fırçalarken ağrı hissediyorum ve kalça ağrılarım bağladı kasıklarım da arada ağrıyor 23. Haftadayım acaba evham mı yapıyorum sizde var mı böyle şeyler dişlerden korkuyorum özellikle
Canim bazen oluyor merak etme :)bebeğimin hareketlerini bugün sanki ilk kez aşağıda hissettim gibi tam anlatamıyorum da sanki vajinada zıplıyor gibi normal mi böyle bir durum?
Biçok hamileden tavsiye olarak sabah aç karna bi kaşık tahin yemenin çok iyi geldiğini duydum mide yanmalarına, ben de deneyeceğim size de fikir olsunKızlar mide yanması yaşıyorum siz neler kullanıyorsunuz rahatlamasi için
Canım benim hala göbek deliğimin altında oluyor hareketleri bazen tam göbek deliğinin oralarda bazen daha da aşağıda bazen sağ bazen sol tarafta, sanırım sürekli yer değiştiriyorlar ondan olsa gerekbebeğimin hareketlerini bugün sanki ilk kez aşağıda hissettim gibi tam anlatamıyorum da sanki vajinada zıplıyor gibi normal mi böyle bir durum?
Yani okulun hem rehber öğretmeni hemde özel eğitimi öğretmenisin zor olmuyor mu. Bizim şu durumumuzda en iyisi rehber öğretmeni olmak. Dün 23 Nisan şenlikleri için yardım ettim çok ayakta kaldım ve ağrılarım oldu .Amin canım benim sağolasınben de rehber öğretmenin, ikinci üniversite olarakta çocuk gelişimi lisans mezunuyum o yüzden derslere de giriyorum. Öğrenci sayımız maalesef baya bir var canım.
Demek ki söylenen gibi bebişler geziyorO pıt pıtları aynı yerde ben de yaşıyorum
Ben de o kadar yukarıda çok nadir hissediyorum, genellikle tam göbek deliği hizası ya da kasıkCanım benim hala göbek deliğimin altında oluyor hareketleri bazen tam göbek deliğinin oralarda bazen daha da aşağıda bazen sağ bazen sol tarafta, sanırım sürekli yer değiştiriyorlar ondan olsa gerekhiç göbek deliğinin üstünde hissetmedim henüz
Çok tuhaf hisO pıt pıtları aynı yerde ben de yaşıyorum
Dimii tontişş doğsunlarOyyyhhh bal olsun kan olsun inşallah bebişlerimize tombul nonik olarak dönsün
Teşekkür ederim hemen deneyecegimBiçok hamileden tavsiye olarak sabah aç karna bi kaşık tahin yemenin çok iyi geldiğini duydum mide yanmalarına, ben de deneyeceğim size de fikir olsun