- 29 Eylül 2023
- 587
- 644
- 32
- Konu Sahibi palm angels
- #18.521
Günaydın canım Bende de var o doğum korkusu ama bu hafta 1-2 kişiyle görüştüm destek amaçlı, biraz daha rahat durumdayım. Bana söyledikleri her insanın ve her bebeğin aynı olmadığı, doğum sürecinin bebeğe ve kadının yapısına bağlı olduğu. Belki vücudun kendini normal doğuma hazırlayacak bilemezsin, eskisi gibi de değil artık çok ağrın olursa epidural yapıyorlar normal doğum için de. Ben düşünmemeye başladım, bebeğin durumuna göre karar vereceğim. Gelmezse zorlamayacağım normal olsun diye veya suyum gelirse açıklık olursa olumlu düşünüp normal yapmaya çalışacağım. Biraz oluruna bırakmak lazımmış yoksa gerçekten süreç zor ilerliyor. Akışına bırak, doktoruna güven, zamanı gelince ne bebeği ne seni riske atmazlar zaten merak etme. O korku kötü birşey, Allah korusun tansiyonun yükselir doğum sırasında vs o yüzden hiç gerek yok.kızlarcıımmm günaydıın ben dun instegramda bi dogum sonrasina rastladim ve dogum sekillerini arastirmaya basladim spinal epiduralle tecrubeli annelerde dogum yapan var mi beni bi korkuttu sezeryanda ya offf nasil dogurucam ben normalden ben korkuyorum genel anestezi yaptiricam galiba ya yada benim pi psikolaga gitmem gerekiyo