2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar 22+0 oldum bugün, adet sancısı gibi sancım oluyor bugün arada, hala olması normal mi sizde de oluyor mu?

Kızlar selam mide yanmalarınız başladı mı dün hafifti bugün çok fena mide borum cayır cayır yanıyor
Bende de oluyor reflüden dolayi. Yediklerim cok uzun sure rahatsiz ediyor ozellikle aksamlari. Uykuya gecmek icin uzaninca yemek borum yaniyor sabaha kadar ara ara acisina uyaniyorum, cok fena

Benim de zaman zaman aşağıya iniyor sanki hatta vajinada baski gibi oluyor bazen duzeliyor bazen yine ayni yerlerde hissediyorum normal bence

Magnezyumu günde iki al ve maden suyu iç dedi banada. Magnezyum dışında bir çözümü yokmuş malesef

Selam kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı, elmalı olan 50 gr verildi bana kolay içtim, gazoz gibiydi. Aç 72 yüklemeden bir saat sonra 77 çıktı şekerim. Bunu da atlattım şükür. Korkmayın yaptırmaktan içilebilir gayet sadece aç karna ve hızlı içince biraz kötü geliyor ama yapılabilir gayet.
Bide karma aşı oldum. Adacel diye bir aşı 675 lira verdim. Tetanozun ikincisi yerine bu önerilmişti.

Evet o da bir sorun olduğunu söylemedi zaten ama ben raporda sayıyı görünce bi fikir alayım dedim teşekkür ederim

Ne şekerler var maşallah

Karma aşı hangi hastanedeydi? Ben de 3'lüden yaptırmak istiyorum

Ben hala tetanoz aşısının ilk dozunu olmadım. Önce griptim geçsin denildi daha sonra bayram zamanı yola gideceksin ateş ve ağrı yapar dönüşte yapalım denildi. Bayram donusude lekelenmem oldu tedirgin oldum yaptiramadim. İlk sözü hala olmayan var mı? İlk dozda çok ağrı ateş yaşadınız mı?

Bu arada kızlar daha önce de bahsetmiştim, yaklaşık bir buçuk aydır uyku problemi yaşıyorum. Geceleri uykuya dalmakda çok zorlanıyorum, uyuyamıyorum. Uyuduğum zamanda saat başı kalkıyorum. Her uyandığımda yeniden uyumam zor oluyor. Tüm gece boyu toplam 3 ila 5 saat arası ancak uyuyabiliyorum. Bu durum bende iyice strese sebep oldu, gece olmasindan uyuyacak olmaktan korkar oldum. Panik atak baslayacak diye de tedirginim. Benim gibi olan başka birileri var mı? Ya da onerebileceginiz bir şeyler var mı, gerçekten ihtiyacım var.

Ben de cok uyaniyorum ama sebebi reflü ve wc. Belki bebek büyüdüğü icin siz de sık sık bu sebeplerle uyaniyorsunuzdur. Haftalar ilerledikce gece uykusu boyle bölük bölük oluyor

ben yeni oldum kolum ertesi gunu morluk acisi gibi azcik agridi baskada bisey yapmadi bu arada benim doktorum nekadar gec okadar iyi demisti normalde 27 haf
tada ilki y
aptiricaktim ama dusun icindeki metalim paslanmis korktumda yaptirdim beklemedim

Benim de aynı oluyor canım çok yürüyünce karnım sertleşip aşağı iniyor gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…