- Konu Sahibi palm angels
- #18.321
Kızlar selam mide yanmalarınız başladı mı dün hafifti bugün çok fena mide borum cayır cayır yanıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim dinlendikçe geçti çok şükür yaBenim çalıştığım zamanlarda çok oluyordu eminim şimdide ayakta kalsam olur çünkü ister istemez aşağı doğru baskı oluyor, ayakların altına yastık koyup yatmak lazım
Ohh süper çok sevindimEvet canim dinlendikçe geçti çok şükür ya
Hemen soğuk süt içmeyi dene ilerlemeden :) umarım geçirirKızlar selam mide yanmalarınız başladı mı dün hafifti bugün çok fena mide borum cayır cayır yanıyor
Ah bende 3 aydan sonra baslamisti midem ağzıma geliyordu yoğurt veya sut çok iyi geliyor aklında olsun daha da artarsa gaviscon surup var hamileler için olanı doktoruna yazdirabilirsin bana 4 kutu yazmış doktorum şimdiden dursun evde ilerde dahada artabilir dedi geceleri tatlı kaşığıyla iciyorum çok yandığında baya rahatlatıyor ilk gebeligimdede kullanmistim 7. Aydan sonra baslamisti onda bu erken başladı maalesefKızlar selam mide yanmalarınız başladı mı dün hafifti bugün çok fena mide borum cayır cayır yanıyor
Devlette öyle bir şey var mı bilmiyorum.Canım randevudan sonra 10 gün daha kontol günü içinde olmuyor mu ?
Ben var diye biliyorum ya. Hatta arkadaşımın bir sorunu olmuştu gebeliğinde kontrolden sonra sorunsuz bi şekilde bi kaç gün sonra doktorun yanına girebildiDevlette öyle bir şey var mı bilmiyorum.
Gavisvon cantamda uc gunde bir sise bitiriyorm. Su an 6. SisedeymAh bende 3 aydan sonra baslamisti midem ağzıma geliyordu yoğurt veya sut çok iyi geliyor aklında olsun daha da artarsa gaviscon surup var hamileler için olanı doktoruna yazdirabilirsin bana 4 kutu yazmış doktorum şimdiden dursun evde ilerde dahada artabilir dedi geceleri tatlı kaşığıyla iciyorum çok yandığında baya rahatlatıyor ilk gebeligimdede kullanmistim 7. Aydan sonra baslamisti onda bu erken başladı maalesef
selamlar tahin yemeyi deneyin faydası olur inşallah :)Kızlar selam mide yanmalarınız başladı mı dün hafifti bugün çok fena mide borum cayır cayır yanıyor
Ben serklajlıyım kısa o sebeple, 20 mmKızlar rahim ağzı uzunluğunuz kaç bileniniz var mı?
Benim de dün 30mm çıktı sizce riskli midirBen serklajlıyım kısa o sebeple, 20 mm
30'un altındaki uzunluklar riskli demişti bana detaylıdaki doktor. 30-40 arası normalmiş.Benim de dün 30mm çıktı sizce riskli midir
Merhaba ben de serklajlıyım.rahim uzunluğu 35 mm.sizinki normal bence.Arkadaşımın ayrıntılıda yani 20 li haftaların başında 30 mm çıkmıştı şu an 32 haftalık oldu bir sorun yaşamadı. Benim önceki hamileligimde ayrıntılıda 34 mm çıkmıştı 13 gün sonra rahim tamamen açılmıştı.Ben 25 altı riskli olabiliyor serklaj yapılıyor diye biliyorum.Ama örneklere bakılırsa hiç belli olmuyor demekki bu durum.Bence endişelenmeyin riskli bir durum yok gibi görünüyor ama tabi takipte olmak her zaman daha iyiBenim de dün 30mm çıktı sizce riskli midir
Kaç haftalıksınız?Benim de dün 30mm çıktı sizce riskli midir
Bence bir şey olmaz canım ya bebişler karnımızda çok güzel korunuyorKızlar çok saçma bise oldu karnıma telefonu düşürdüm tam ortaya değil de sağ alt kasik bölgesine biraz ağrıdı da bi sorun olur mu benim takıntı seviyesini düşününce bunu da taktım tabi ki.
22+4Kaç haftalıksınız?
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederimMerhaba ben de serklajlıyım.rahim uzunluğu 35 mm.sizinki normal bence.Arkadaşımın ayrıntılıda yani 20 li haftaların başında 30 mm çıkmıştı şu an 32 haftalık oldu bir sorun yaşamadı. Benim önceki hamileligimde ayrıntılıda 34 mm çıkmıştı 13 gün sonra rahim tamamen açılmıştı.Ben 25 altı riskli olabiliyor serklaj yapılıyor diye biliyorum.Ama örneklere bakılırsa hiç belli olmuyor demekki bu durum.Bence endişelenmeyin riskli bir durum yok gibi görünüyor ama tabi takipte olmak her zaman daha iyi