- 9 Aralık 2009
- 737
- 367
- Konu Sahibi palm angels
- #18.361
Ben ankarada güven hastanesinde yaptırdım ama aşıyı eczaneden kendiniz alıp aile hekimine de yaptırabilirmişsinizKarma aşı hangi hastanedeydi? Ben de 3'lüden yaptırmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ankarada güven hastanesinde yaptırdım ama aşıyı eczaneden kendiniz alıp aile hekimine de yaptırabilirmişsinizKarma aşı hangi hastanedeydi? Ben de 3'lüden yaptırmak istiyorum
Ya ben de aynı sebeple olamamıştım 24. Haftada oldum ilk dozu bayramdan hemen önce de grip geçirmiştim yapmamışlardı. Geçen hafta Salı günü oldum ve bogaz ağrısı vücut ağrısı yaşadım doktor halıhazirda bekleyen virüs varmış vücudunda bagisiklik düşünce asi olunca ortaya çıkmış dedi ama bildiğin bogaz enf. Oldum ateşim 37.5 oldu max. Şimdi de grip geçiriyorum ben de böyle dolaylı olarak bir etkisi oldu. Eğer iyileşmediysen tam biraz daha bekle derim.Ben hala tetanoz aşısının ilk dozunu olmadım. Önce griptim geçsin denildi daha sonra bayram zamanı yola gideceksin ateş ve ağrı yapar dönüşte yapalım denildi. Bayram donusude lekelenmem oldu tedirgin oldum yaptiramadim. İlk sözü hala olmayan var mı? İlk dozda çok ağrı ateş yaşadınız mı?
Ben 24. Haftada oldum ilk dozu.Tetanoz olanlar kaçıncı haftada oldunuz?
Ben 20. Haftada ilk dozu oldum. 25. Haftada da ikinci doz olarak karma aşı oldum.Tetanoz olanlar kaçıncı haftada oldunuz?
Sadece kolum 1 gün ağrıdı oda dayanılmayacak kadar değildi. Bende ateş vs olmadı. Ateş olursa da parol içebilirsin demişlerdi. Bende ilk dozu 20.haftada oldum ikinciyi henüz olmadım mayısın şlk haftası olucamBen hala tetanoz aşısının ilk dozunu olmadım. Önce griptim geçsin denildi daha sonra bayram zamanı yola gideceksin ateş ve ağrı yapar dönüşte yapalım denildi. Bayram donusude lekelenmem oldu tedirgin oldum yaptiramadim. İlk sözü hala olmayan var mı? İlk dozda çok ağrı ateş yaşadınız mı?
Özellikle dışardan bişey yiyince midem boğazıma kadar yanıyorKızlar selam mide yanmalarınız başladı mı dün hafifti bugün çok fena mide borum cayır cayır yanıyor
Bu gün ayrıntılı da ölçtü 50mm normal dedi ama sizinkileri okuyunca uzun geldi banaben mi yanlış duydum acabaKızlar rahim ağzı uzunluğunuz kaç bileniniz var mı?
Ben 5 sene 2 kere oldugum icin tek doz onerdı dr onuda 26 da ol dedi ondan sordum bendeBen 20. Haftada ilk dozu oldum. 25. Haftada da ikinci doz olarak karma aşı oldum.
Aynen canim dinlenince gecti çok şükür amaBenim de aynı oluyor canım çok yürüyünce karnım sertleşip aşağı iniyor gibi oluyor
benim de çok aşağıda hareketleri. hatta ayrıntılıda hoca şaşırmıştı ne kadar aşağıda diye, sorun olur mu dedim hayır sıkıntı yok dedi. erken doğum gibi bir ihtimalden ben de korkuyorum çünkü. o rahim ağzı uzunluğuyla ilgili dedi. şimdi 24.haftadayım yine çoğu zaman aşağıda hiseddiyorum ama arada göbeğimin etrafında da oluyor artık hareketler. belki zamanla çıkıyordur yukarı. bu gittiğimde kendi doktoruma da sorucam yine ama insan korkuyor gerçekten o kadar aşağıda hissedince.Birde burda zaman zaman okuyordum bebegi aşağıda hissedenleri, bende genelde aşağıda kasıklara doğru hissediyorum. İş yerinde de bi densiz karnın aşağıda baya cinsiyeti bilmesem erkek derim falan dedi. Bende pimpirikliyim Googledan falan baktım göbek aşağıdaysa erken doğum diye bir şey okudum panikle direk doktora gidip sordum. Daha bebeklerimiz küçük oldugu için ve yerleri çok olduğu için aşağıda olması çok normalmiş ve riskli bi durum değilmiş. Büyüdükçe sığamayacagı için yukarı çıkacakmış. O yüzden korkan endişelenen varsa hiç endişelenmeyin. Normalmiş.
ben ilk dozu 3 hafta kadar önce oldum 21.hafta gibi. sadece kolum ağrıdı 2 gün, onun dışında ateş olmadı. olursa parol iç demişlerdi gerek duymadım. kol ağrısı da dayanılmayacak bir ağrı değil sanki ağırlık kaldırmışsınız da yorulmuş gibi çok yukarı fln kaldıramadım 2 gün hepsi bu.Ben hala tetanoz aşısının ilk dozunu olmadım. Önce griptim geçsin denildi daha sonra bayram zamanı yola gideceksin ateş ve ağrı yapar dönüşte yapalım denildi. Bayram donusude lekelenmem oldu tedirgin oldum yaptiramadim. İlk sözü hala olmayan var mı? İlk dozda çok ağrı ateş yaşadınız mı?
Ben de olmadımilk doğumumda doktorum zaten steril ortamda oluyor doğumlar gerek yok demişti olmamıstım.Şimdiki doktorum da bana bıraktı yine olmadımBen olmadım kızlar ya aşı doktorum önermedi şimdi okuyunca hepiniz olmuşsunuz kararsız kaldım
Canım ben çok yürüyüyorum bayramdan itibaren karnım sertleşiyor dinlenince geçiyor amaKızlar karnımda sertleşme gibi böyle kasılma gibi bişey oluyor ya çok korkuyorum yaşayan var mı?
Benimde öyle oldu bugün korkuyorum senin de normal mi dedi canım ?Canım ben çok yürüyüyorum bayramdan itibaren karnım sertleşiyor dinlenince geçiyor ama
Canım uykuya dalma problemim olmasa bölük bölük olmasında sakınca yok. Ben dalamıyorum dün gece 00:30da yattım mesela 4:30 da daha uyaniktim, bir saat uyuyorum tekrar kalkıyorum bu şekilde sabaha kadar devam ediyor en fazla 5 saat uyuyabiliyorum o da çok nadir oluyor. Birde benim çok erken başladı, normalde son aylarda diyorlardi ben bir buçuk aydır böyleyimBen de cok uyaniyorum ama sebebi reflü ve wc. Belki bebek büyüdüğü icin siz de sık sık bu sebeplerle uyaniyorsunuzdur. Haftalar ilerledikce gece uykusu boyle bölük bölük oluyor