2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben kapak almadım ya, almalımıyız🙈
Yaa kişiden kişiye değişiyor ben çok faydasını gördüm dediğim gibi krem bile sürmedim hatta süt arttığında kapakta birikiyordu hiç üstümü ıslatmıyordu ilk 3 4 ay kullandım sonra zaten alışıyor memeler gerek kalmıyor ( benim ki silverette diye bir markaydı sanırım artık türkiye de yok )saklamıştım şimdi yine kullanacağım allah kısmet ederse 🙏🏼

Benim ilk çocukta çok yara olmustu.Krem sürsem de ilk 1 ay zorlandım.Ama belki senin olmaz yara😇
Yaa kişiden kişiye değişiyor ben çok faydasını gördüm dediğim gibi krem bile sürmedim hatta süt arttığında kapakta birikiyordu hiç üstümü ıslatmıyordu ilk 3 4 ay kullandım sonra zaten alışıyor memeler gerek kalmıyor ( benim ki silverette diye bir markaydı sanırım artık türkiye de yok )saklamıştım şimdi yine kullanacağım allah kısmet ederse 🙏🏼
Ben de ilk hamileliğimde almadım canım, aramadım da yani gerek duymadım hiç
O zaman en iyisi o zamanı beklemek, olurda acil bir durum olursa hemen alırım :) eksikler bitmek bilmiyor her gün listeye yeni bir şey ekliyorum🙈

O zaman en iyisi o zamanı beklemek, olurda acil bir durum olursa hemen alırım :) eksikler bitmek bilmiyor her gün listeye yeni bir şey ekliyorum🙈
Ben daha henüz hiç bişey almadım ne zaman alırım bilmiyorum da alışveriş deyince elim ayağıma dolaşıyor 😅😅😅😅😅

IMG_4044.jpeg
IMG_4045.jpeg
IMG_4046.jpeg
IMG_4038.jpeg
IMG_4039.jpeg
IMG_4040.jpeg
IMG_4041.jpeg
IMG_4042.jpeg
IMG_4043.jpeg

Belki fazla detaylı bir liste ama faydası olur diye gönderiyorum☺️

Kızlar ilk hareketini kaçıncı haftada hissettiniz nasıl bir his 🤗 Biz 19 haftalığız doktorm sürekli soruyor ama hissetmiyorum
Üçüncü gebelik olduğu için 16 da hissettim ama baloncuk patlar gibiydi. Hareketleri ise 18 de hissettim şuan 23 haftalığım tam hissediyorum tekme filan atıyor 😄 eşim de hissediyor. Çok hareketli bir bebek.

kızlar doktorum benden 19. Haftada şeker yüklemesi istedi aç karna kan verdim sonra içeceği içtim ama kustuğum için şeker taraması yapılmadı salı günü doktorum açlık şekerin iyi gelmiş zaten kusmuşsun tekrar içme yapmamıza gerek yok dedi ama ben 1 saatte 2 saatte hemen acıkıyorum kime söylesem şeker mi var acaba sende diyorlar şuan 21 haftalığım , siz olsanız 24 e gelince yaptırır mıydınız , hoş yapabileceğimi de sanmıyorum yine kusarım kesin
Ben yaptırmıyacağım. Sırf o İçecekten dolayı bayılmıştım diğer gebeliğimde

Kızlar hastane odası süsleme için ne düşünüyorsunuz 5500 TL ye zamsız fiyat aldım, her şey kiralık kapı süsünü alırsam 1000 TL ayrıca istiyorlar. Fotoğraf çekimi istemiyorum ben ama oda süsleme çok hoşuma gidiyor fiyat alan var mı başka?

Benim de bu ara çoğaldı canim. Sulu geliyor daha çok rengi de değişiyor bazen beyaz bazen sati gibi.
benim yapiskan cok ozurdilerim sumuk gibi sunuyo beyaz ama opak seffaf arasi bi renk kokusuz dun cok geldi bugun daha yok ama amniyondan korktum ya bi nedense panik oldum

Günaydın kızlar, gece bacağıma kramp girdi onun acısı ile uyandım, bi kaç gün önce de olmuştu. Baktım hamilelikte 24. Haftadan sonra gebelerin çok çektiği şeylerden biriymiş yarın doktor randevum vardı şeker yüklemesi için bunuda soracağım. Herşey yolunda iken illa bir şey oluyor heralde bu gebelikte. Hepimize güzel bir gün diliyorum.
Ben haftalardır sorun yaşıyorum , magnezyum kullanıyorum bir de b vitamini eklediler şimdi , sanırım 16. Haftadan beti krampsız uyku uyumadım :/

Kızlar karın ağrısı yaşayan var mı? Bu böyle üşütürsünüz de karnınız ağrır ya öyle , ben adet krampı hiç yaşamadım o yüzden karında kramp nasıl olur bilmiyorum ama karın ağrısı var. Daha 2 gün önce kontrolde bir şey yoktu. Endişelenmeli miyim yoksa cidden üşüttüm mü acaba .. dünden beri ağrıyor…

Ben de anneme aldırdım , oradan bana kargolayacak 😃 umarım işe yarar
İnşallah okadar para verdik😂 ama ben fayda göreceğimize inanıyorum yorumları hep öyle düzenli kullanımda herkes fayda görmüş
Kızlar karın ağrısı yaşayan var mı? Bu böyle üşütürsünüz de karnınız ağrır ya öyle , ben adet krampı hiç yaşamadım o yüzden karında kramp nasıl olur bilmiyorum ama karın ağrısı var. Daha 2 gün önce kontrolde bir şey yoktu. Endişelenmeli miyim yoksa cidden üşüttüm mü acaba .. dünden beri ağrıyor…
Bende 1 ay önde yaşadım karın ağrısı gibi değilde bıçak saplanır gibi kramp şeklindeydi. 3 gün geçmeyince doktora gittim sağ taraftaydı benim ağrı. Böbreklere safra kesesine bakıldı ama normaldi bebek o tarafta duruyordu sanırım o yüklendi ve o hafta ormana pikniğe gitmiştik biraz üşümüştüm ona bağladım ben. Ağrı sürekli ve şiddetli değilse ara ara oluyorsa sorun olmayacağını söylemişti doktor

X