- 11 Mart 2021
- 316
- 432
- 34
- Konu Sahibi palm angels
- #18.301
Bizimki bu tatlım ama joieler genel olarak iyi merak etmeayh joienin hangi modeli insallah aldigimdir cok mutlu olurum valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki bu tatlım ama joieler genel olarak iyi merak etmeayh joienin hangi modeli insallah aldigimdir cok mutlu olurum valla
Benimki karın ağrısı tam olarak, dünden beri devam ediyor karnım da gurulduyor arada. 2 gün önce kontrolde hiç bir sorun yoktu hemen bir sorun oluşmaz diye düşünüyorum , üşütmektendir umarım . Sizce ılık torba koymanın zararı var mıdır hala? sanki o çok işe yarar gibi hissediyorumİnşallah okadar para verdik ama ben fayda göreceğimize inanıyorum yorumları hep öyle düzenli kullanımda herkes fayda görmüş
Bende 1 ay önde yaşadım karın ağrısı gibi değilde bıçak saplanır gibi kramp şeklindeydi. 3 gün geçmeyince doktora gittim sağ taraftaydı benim ağrı. Böbreklere safra kesesine bakıldı ama normaldi bebek o tarafta duruyordu sanırım o yüklendi ve o hafta ormana pikniğe gitmiştik biraz üşümüştüm ona bağladım ben. Ağrı sürekli ve şiddetli değilse ara ara oluyorsa sorun olmayacağını söylemişti doktor
Merhaba ben bir hafta on gündür o bacak krampindan uykuyu bıraktım aci cekmekten uyuyamiyorum doktorum magnezyum verdi ve maden suyu icmemi onerdi yapiyorum ama halen iyi degilim baska bi çözüm yolu derse doktorun bana da söyleGünaydın kızlar, gece bacağıma kramp girdi onun acısı ile uyandım, bi kaç gün önce de olmuştu. Baktım hamilelikte 24. Haftadan sonra gebelerin çok çektiği şeylerden biriymiş yarın doktor randevum vardı şeker yüklemesi için bunuda soracağım. Herşey yolunda iken illa bir şey oluyor heralde bu gebelikte. Hepimize güzel bir gün diliyorum.
Ay canim benim ya damdan duseni damdan dusen anlar misali suan bile evde uzandim kivraniyorum bacagimdanBen haftalardır sorun yaşıyorum , magnezyum kullanıyorum bir de b vitamini eklediler şimdi , sanırım 16. Haftadan beti krampsız uyku uyumadım :/
Karnınıza koymadığınız sürece sıkıntı olmaz. Ayaklarınıza koyun soğumasına ılık olunca da havluya sarıp belime sırtıma da koyuyorum ben çok iyi geldiBenimki karın ağrısı tam olarak, dünden beri devam ediyor karnım da gurulduyor arada. 2 gün önce kontrolde hiç bir sorun yoktu hemen bir sorun oluşmaz diye düşünüyorum , üşütmektendir umarım . Sizce ılık torba koymanın zararı var mıdır hala? sanki o çok işe yarar gibi hissediyorum
Aynıyım bildiğim kadariyla şeffaf oluyor canım renksiz bir şey su gibi.benim yapiskan cok ozurdilerim sumuk gibi sunuyo beyaz ama opak seffaf arasi bi renk kokusuz dun cok geldi bugun daha yok ama amniyondan korktum ya bi nedense panik oldum
Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah sizde en kısa sürede atlatırsınız ben 1 ay kadar progestan fitil kullandım sabah akşam. Genelde yemek yapma dışında çok hareketli olmamaya çalıştım uzanarak geçirmeye çalıştım. Zaten 2 hafta içersinde kanama alanım kaybolmuştu önlem amaçlı progestan kullandım. 10 günde bir düzenli kontrole gidiyordum. Çok şükür şuan 24 haftalığım o günler zordu ama çok kısa sürede bitti biraz dikkat eder istihatat ederseniz herşey yoluna girecektir doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin ve moralinizi yüksek tutunmerhaba aynı durum bnde de var 8+5 im bnde sali günü öğrendim olduğunu nasıl atlattınız acaba ne kadar sürede
cok teşekkür ederimm cok sağ olun bnm dha 3.günüüm öğrendikten sonra 3 gündür evden çikmadan uzaniyrum lavabo harici kalkmiyorm arada ufak yürüyorm evde yemek temizlil hiç yapmiyorum şuan inşallah bnmde en yakın zamanda geçer pztsi doktora gidicem ama hastane 2 saat sürüyo inşallah o yolda sorun olmaz iğne yazicam dedi doktorum şuan 200 mg hap kullaniyorum sbaah aksam ağizdanMerhaba. Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah sizde en kısa sürede atlatırsınız ben 1 ay kadar progestan fitil kullandım sabah akşam. Genelde yemek yapma dışında çok hareketli olmamaya çalıştım uzanarak geçirmeye çalıştım. Zaten 2 hafta içersinde kanama alanım kaybolmuştu önlem amaçlı progestan kullandım. 10 günde bir düzenli kontrole gidiyordum. Çok şükür şuan 24 haftalığım o günler zordu ama çok kısa sürede bitti biraz dikkat eder istihatat ederseniz herşey yoluna girecektir doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin ve moralinizi yüksek tutun
Aynen uykular haram oldu resmen. Ben geceleri yarım saat yürüyüş yapmaya başladım bir de başka bir takviye daha verdiler o da yardımcı oldu gibi , Türkiye’de muadili nedir bilmiyorum ama kısaca 3 b vitamini bir arada buradaki adı Neurobion, içindekiler B1+B6+B12Ay canim benim ya damdan duseni damdan dusen anlar misali suan bile evde uzandim kivraniyorum bacagimdan
Ah çok iyi fikir mesaim bitince öyle yapayım en iyisi , çok teşekkür ederimKarnınıza koymadığınız sürece sıkıntı olmaz. Ayaklarınıza koyun soğumasına ılık olunca da havluya sarıp belime sırtıma da koyuyorum ben çok iyi geldi
oyyh yerim bu yakısıklıyı maşallaaaah arada kaldigim urundu sizinki ben bi i snug aldim anakucagini birde i spin 360 aldim adac puani var diye adac 0-36 larikolay kolay teste almiyo diye 0-18 secmistim geneli iyiyse cok sevindim ya vallaBizimki bu tatlım ama joieler genel olarak iyi merak etme
karnina degilde beline koy oda karnina etki eder canim gecmis olsunBenimki karın ağrısı tam olarak, dünden beri devam ediyor karnım da gurulduyor arada. 2 gün önce kontrolde hiç bir sorun yoktu hemen bir sorun oluşmaz diye düşünüyorum , üşütmektendir umarım . Sizce ılık torba koymanın zararı var mıdır hala? sanki o çok işe yarar gibi hissediyorum
Canım randevudan sonra 10 gün daha kontol günü içinde olmuyor mu ?Çalışan hanımlar 24. Haftadan sonra nöbet tutamaz raporu kadın doğum bölümünden mi alınıyor? Ben dün doktora gittim ama almayı unuttum. Bir daha ne zaman randevu bulurum Allah bilir.
Kapı süsü yaptırabilirim balonlar da var kendim yapmaya çalışacağım diğer gebeliklerimde yapamamıştımKızlar hastane odası süsleme için ne düşünüyorsunuz 5500 TL ye zamsız fiyat aldım, her şey kiralık kapı süsünü alırsam 1000 TL ayrıca istiyorlar. Fotoğraf çekimi istemiyorum ben ama oda süsleme çok hoşuma gidiyor fiyat alan var mı başka?
Sağol canımoyyh yerim bu yakısıklıyı maşallaaaah arada kaldigim urundu sizinki ben bi i snug aldim anakucagini birde i spin 360 aldim adac puani var diye adac 0-36 larikolay kolay teste almiyo diye 0-18 secmistim geneli iyiyse cok sevindim ya valla
Oh ayaklarımın altına belime koydum baya iyi geldi . Yaz daha gelmemiş demek ki, bir kaç gün çıplak ayakla evde dolandım ve çalıştım , çalışırken de hissettim ayaklarımın üşüdüğünü ama üşendim. Bundan sonra daha dikkat etmek lazım demek ki , ay geçsin şu karın ağrısı ya , kızım da dünden beri uyuyamadı kesin , karnımdan çılgın gurultular geliyorkarnina degilde beline koy oda karnina etki eder canim gecmis olsun
Evet. Hep devam etti bende. Fitille daha da yoğun geliyordu o kadar. Bu gebeliğimde başıjdnanberi fitil kullanıyorum o yüzden hep geldi 3 hafta sonra fitili bırakacağım. Büyük ihtimalle yine devam edecek :)Gün boyu su gelmesi devam etti mi canım
Birde fitil öncesi oluyor muydun sende
Dr doğum ücretinin içinde anlaşmalı yapılıyor. O yüzden anlaşma fiyatlarını bilmiyorum. Süsleri ben gereksiz buldum. Hastanede iyi hissetmiyorum, gelenler de 3 5 dk görünüp gidiyor. Ama fotoğraf çekimine bayıldım. Çok güzel anılar kaldıKızlar hastane odası süsleme için ne düşünüyorsunuz 5500 TL ye zamsız fiyat aldım, her şey kiralık kapı süsünü alırsam 1000 TL ayrıca istiyorlar. Fotoğraf çekimi istemiyorum ben ama oda süsleme çok hoşuma gidiyor fiyat alan var mı başka?
guvenle saglikla kullansin yavruslarimiiizSağol canım
Çok iyi düşünmüşsün ben senin kadar çok araştırmamıştım sağlıkla kullanmak nasip olsun hepimize inşallah içinde güzelce uyuyacakları yolculuklarımız olur
Benim çalıştığım zamanlarda çok oluyordu eminim şimdide ayakta kalsam olur çünkü ister istemez aşağı doğru baskı oluyor, ayakların altına yastık koyup yatmak lazımKızlar ayakta durunca iş yapınca karnı sanki asagiya doğru olan var mı çok ya da öyle hisseden. Bugün çok ayakta dolandım sırtım da ağrıdı da sanki çok odrarim varmış hissi gibi asagiya doğru baskı oldu korktum biraz. Sizin de öyle oluyor mu ?
ouy iyi gelsinde bian once insallaaaah havada dengesiz yaOh ayaklarımın altına belime koydum baya iyi geldi . Yaz daha gelmemiş demek ki, bir kaç gün çıplak ayakla evde dolandım ve çalıştım , çalışırken de hissettim ayaklarımın üşüdüğünü ama üşendim. Bundan sonra daha dikkat etmek lazım demek ki , ay geçsin şu karın ağrısı ya , kızım da dünden beri uyuyamadı kesin , karnımdan çılgın gurultular geliyor