2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aa ben de oyleyim. Hatta kadinlar kulubunde grupta vardi.benm oglm 4 yasindan beri cok istiyordu ama kismet olmuyordu malesef
Ben de uye olmadan takipteydim 2017 mayis anneleri grubunu. Ne güzeldi cabucak gecti. Biz de yaklasik 5 yasindan beri istiyorduk 2 dış gebelik sonrasi bu tup bebek ile oldu

Canım ben şimdi baktım lökosit değil ama o zaman eritrosit diye bir değerim inanılmaz yüksekmiş. Şuan kaç senin? 0.56 mı? Ateşin çok yüksek değil ama sen devamlı kontrol halinde ol ılık duş al ve parol iç mutlaka.

2 de girdiğimiz detaylıdan bizim kızın inadı yüzünden 5buçukta çıktık inat etti sol elini bi türlü göstermedi neler neler yaptık neyse en sonunda onu da gördük. Her şey çok yolundaymış çok şükür kii. Ve resmen kocamı doğurucam babasının kopyası 430 gr 25 cm olmuş, hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah

Fındık kız maşallah agza burna bak

Çok geçmiş olsun ben de aynı şekilde bir süreç geçirdim tentürdiyot kafesi iyi geldi bir de bir bardak süte 2 tam ceviz ekleyip kaynatın sütü içip cevizleri de yiyin 4 -5 gün üst üste yapınca rahatlatıyor

Eritrosit negatif canim lökosit 56 çıkmış yarım idrar kültürü vercem. Ama dökülüyorum ya her yerim ağrıyor yatarken parol alıp yatacağım ateşim hep 37-37.5 civarı çok şükür fazla yükselmiyor sadece vücut bogaz ağrısı işte sagol canim.

Bence doktoruna yaz mutlaka ki hemen antibiyotik gerekiyorsa başlatsınlar bu tarz rahatsızlıklar aksatmaya asla gelmiyor

Bence doktoruna yaz mutlaka ki hemen antibiyotik gerekiyorsa başlatsınlar bu tarz rahatsızlıklar aksatmaya asla gelmiyor
Yazdım hemen de covid ve influenza negatif çıkınca bir kaç gün bekleyelim dedi idrar kültürü istedi işte bir de. Benimki de gerçekten fazla rahat Allahtan bir kaç tane kadin doğumcu arkadaşım var onlara yazıyorum zor durumda kalınca.

Bazen ciddiyetini anlamadıklarını düşünüyorum durumların ya da rahatlar heralde gerçekten çünkü enfeksiyon can sıkıcı bir durum

Bazen ciddiyetini anlamadıklarını düşünüyorum durumların ya da rahatlar heralde gerçekten çünkü enfeksiyon can sıkıcı bir durum
Bence bir şey olmaz diye önemsemiyorlar bu tarz durumları ama sonuçta bız doktor değiliz güzelce anlatsa içimiz rahatlayacak belki. Neyse insallah daha da hasta olmayız ya Allahım beterinden korusun gerçekten bebisler iyi olsun da yeter bize

Kesinlikle öyle, net olduklarında içimiz rahat ediyor yeter ki onlar hep iyi olsun

Kızlar selam. Hediyelik yaptırcak mısınız? Birde kapı süsü? Tavsiye edeceğiniz yerler var mı? Kapı süsü ve çikolata yaptırırım diye düşünüyorum ama alternatiflere açığım

Canım benim de bi ara idrarda lökosit yüksekti benim doktorum bol şu iç dedi ilaç vermedi şu ile hallettim sorunu sen de bol bol şu içip idrara çıkmalısın

Canım kaçıncı haftadasın

Kızlar selam. Hediyelik yaptırcak mısınız? Birde kapı süsü? Tavsiye edeceğiniz yerler var mı? Kapı süsü ve çikolata yaptırırım diye düşünüyorum ama alternatiflere açığım
Canım ben kendim yapacağım magnet düşünüyorum şu an için muhtemelen boyalı olandan yapacağım, diğeri de bugün yaptığım epoksi magnet. Satışını yapıyorum ilgilenen olursa yardımcı olabilirim :)

Eklentiler

• Photoroom_20240417_233410.jpeg
    73,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 5FE8AA85-2D0B-4F2C-B3CE-B4B2ACC54DA1.jpeg
    225,7 KB · Görüntüleme: 57
Benim ki de çok yediği için dün akşam kustu yavru kedileri oldu onların mamasını da yiyo kendi mamasını da en küçük yavru kedim de hasta inşallah o da iyileşir strese giriyorum uyuyamadım bu gece
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Siz strese girmemeye çalışın. Kediler çok etkileniyor stresten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…