- Konu Sahibi palm angels
- #18.141
Kızlar ilk hareketini kaçıncı haftada hissettiniz nasıl bir his Biz 19 haftalığız doktorm sürekli soruyor ama hissetmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 20. Haftada net hissetmiştim. Bazen birini duymazsın omzunu parmağıyla dürterya öyle bir his benceKızlar ilk hareketini kaçıncı haftada hissettiniz nasıl bir his Biz 19 haftalığız doktorm sürekli soruyor ama hissetmiyorum
Yaa hadi bakalım heyecanla bekliyorum ben deBen 20. Haftada net hissetmiştim. Bazen birini duymazsın omzunu parmağıyla dürterya öyle bir his bence
21+5 olduk şu an canımCanım kaçıncı haftadasın
16. Haftada hissetmeye başladım ben kişiden kişiye değişiyor canım çok takılma yakında hissetmeye başlarsın sen deKızlar ilk hareketini kaçıncı haftada hissettiniz nasıl bir his Biz 19 haftalığız doktorm sürekli soruyor ama hissetmiyorum
İlk hamileliğimin kilo boy değerleriyle karşılaştırdım akşam ben o yüzden merak ettim canım dün detaylımız vardı tam 21 haftalık 400 Gr boy 33 mm çıktı önceki hamileliğimde de 22. Haftada girmişim detaylıya 436 Gr 38 mm miş boyu da. bir hafta bile çok şey farkettiriyor demek ki gebelikte onu gördüm21+5 olduk şu an canım
Çok teşekkür ederim iyileşti sayılır kedim çok şükürGeçmiş olsun. Allah şifa versin. Siz strese girmemeye çalışın. Kediler çok etkileniyor stresten.
İlk gebelikte 17. Hafta düzenli hissettim. Bu gebeliğimde 21. Hafta düzenli hissettim. Değişiyor :)Kızlar ilk hareketini kaçıncı haftada hissettiniz nasıl bir his Biz 19 haftalığız doktorm sürekli soruyor ama hissetmiyorum
Ben de 21.haftada hissetmeye başladım, bir andaKızlar ilk hareketini kaçıncı haftada hissettiniz nasıl bir his Biz 19 haftalığız doktorm sürekli soruyor ama hissetmiyorum
Canım anneler onun toz leke çıkarıcısını çok övüyorKızlar e bebeğin kendi markası baby me nin çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı nasıl sizce daha önce kullanan var mı
Onu aldım sıvısı bi işe yaramıyor bence ama tozunu aldım daha denemedim civilde 1 lt uni baby çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı var ona da şans verebilirim aslındaCanım anneler onun toz leke çıkarıcısını çok övüyor
Ben en çok Siveno markasının doğal çamaşır sabununu kullananlaro görüyorum, bana kalırsa leke çıkarıcı en önemli çok ihtiyacımız olacaktırOnu aldım sıvısı bi işe yaramıyor bence ama tozunu aldım daha denemedim civilde 1 lt uni baby çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı var ona da şans verebilirim aslında
Hala sonuç bekliyorum cnm şeker yüklemesi için detaylımda iyi idi hamd olsun sen nasılsın nerelerdesinkuzucum naptın şeker yüklemesi? detaylı ultrason?
Ben kullandım canım gayet memnun kaldım siveno yu da önerebilirim. Ben yumuşatıcı kullanmıyorum ne çocuk için ne de kendimiz için. Kokularından dolayı önerilmiyor zatenKızlar e bebeğin kendi markası baby me nin çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı nasıl sizce daha önce kullanan var mı
Çok teşekkür ederim bilgilendirme içinBen kullandım canım gayet memnun kaldım siveno yu da önerebilirim. Ben yumuşatıcı kullanmıyorum ne çocuk için ne de kendimiz için. Kokularından dolayı önerilmiyor zaten
canımm bende bugün 12 de detaylıya giricem şeker için bilgim yok sanırım bugün doktor bilgi verir tok gel dediler detaylı için bebeği net gördün müüüüHala sonuç bekliyorum cnm şeker yüklemesi için detaylımda iyi idi hamd olsun sen nasılsın nerelerdesin