- Konu Sahibi palm angels
- #18.101
selam kızlar 22+3 yani dün detaylıya girdik biz de yarım saat kadar sürdü bir sıkıntı yok dediler yüzünü de gördüm çok şükür :) kız olduğu kesinleşti :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyse hormonlar coşuyor bu aralar zaten hayırlısı hakkımızda inişli çıkışlı atlatcaz artıkDemir takviyesi veremem dedi doktor, çünkü kabızlık yüzünden son haftalarda iğneyle toparlıcam serklajlı olduğun için kabız olman en son isteyeceğimiz şeylerden biri dedi. B12de iyiydi en son.
Çok şükür sonuçlar yarın çıkacak galiba benimÇok şükür bitti canım şimdi güzelce yersin, sonuçlar iyi olsun da önemli olan o
Çok teşekür ederim yaaa Allah razı olsun o kadar iyi geliyor ki buradaki bilgilerBen ilk gebeliğimde de Dr umdu. Bu konuda panik yaptığım için geçici bir durum varsa görünce söylemez. Belki bende de görmüştür ama söylememiştir. Kesin Bi bulgusu varsa belirtir. Bence korkacak bir şey olsa başka testler yapalım ya da peritanalog takip etsin vs diye söylerdi. Sağlıkla gelecekler inşallah endişe etme :)
Bir şekilde bitecekİyiyse hormonlar coşuyor bu aralar zaten hayırlısı hakkımızda inişli çıkışlı atlatcaz artık
Canımm nasıl geçti yüzü net görünüyor mu yarın giricem aşırı merak ediyorummmmDetayli ultrasondan çıktım hersey yolundaymis cok şükür rabbim hepimize olumlu guzel haberler almayi nasip etsin
kuzucum naptın şeker yüklemesi? detaylı ultrason?Çok şükür sonuçlar yarın çıkacak galiba benim
Çok teşekür ederim yaaa Allah razı olsun o kadar iyi geliyor ki buradaki bilgiler
Masallh cnm. Irfan beye mi gittin. Bana 26 ile 28 arasi tekrar gel dedi. O donemde simdi goremedgi seyleri gotebiliyorlarmisDetayli ultrasondan çıktım hersey yolundaymis cok şükür rabbim hepimize olumlu guzel haberler almayi nasip etsin
Merhaba cnm bn 21. haftamda yanı dun yaptırdım 21-5 gun olarak cıktı hatta ayrıntılıdaTecrübeli hamişlerim Eylül anası olarak size sormaya geldim. Detaylı ultrason için ayın 30 una randevu bulabildim. 20+1 oluyoruz yani 21. hafta. Uygun mudur, tecrübe edeniniz var mı?
Ay valla hic demeyin insanın hayat kalitesi çok düşüyor hic bisey yiyip içesim gelmiyor tat koku alamayınca bide tetanoz için ikinci doza çağırdılar düzelmeden bide onun acısını çekmek istemiyorum ilk aşı da 3 gün süründüm şuan onu bekletiyorum bi an önce iyileselim inşallah hamile biri için hastalık resmen iskence oluyormuş ya bu kız fazla nazlı 6 ayda 3 kere hasta oldum
Ben de kendimde bu aralar bir gariplik hissediyorum, her şeye takılır oldum, çabuk sinirleniyorum, çabuk üzülüyorum, kedime düşkünlüğüm 10 kat daha arttı hep iyi mi birşeyi mi var falan gibiyim anlamıyorum noluyor
Kızlar ben de dünden beri çok hastayım ya bogazlar felaket gitti geniz akıntısı bugün covid ve influenza testi verdim negatif çıktı cok şükür bir de dün tetanoz aşısı olmuştum o da üstüne tuy dikti yani kolum falan ağrıtmadı ama her yerim ağrıyor zaten hangisi neyden dolayı sasirdim ateşim de 37.2-37.5 civarı cok yüksek mi sizce ? Dün gece parol ictimBen de hiç kullanmadım. Sadece d vitamini kullandım. Önceki gebeliğimde de öyle olmuştu. Değer çok düşük değilse zorunlu görmüyorlar
Teşşekür ederim. Hayır canım test yaptırmayı düşünmüyorum durumumuz yok o kadar.. Evet perinatoloji Dr da söyledi ilerki haftalarda geçebilir dedi.Çok geçmiş olsun canm insallah sağlıkla doğar. Nipt testi mi yaptıracaksın kesin sonuç için? Böbrekle ilgili benim ilk gebeliğimde de oğluma genişileme var denilmişti ama doğduktan sonra geriledi düzeldi, olabiliyormuş öyle ama down sendromu riski 12.haftada tespit ediliyordu aslında umarım birşey çıkmaz
vala asırı derece hassas bnmkı baya dısarı cıkmıs durumda suanKızlar sizin de göbek deliğiniz ağrıyor mu ? Benim bit kem gündür başladı , neyse ki yarın kontrol var
Bizim ilk cocuklar yasitlar galiba 2017 mayis annesiyimEki Görüntüle 3415930 buda benden o zmn oğlum baya heycanlı :)
Sag salim kucagina al canmTeşşekür ederim. Hayır canım test yaptırmayı düşünmüyorum durumumuz yok o kadar.. Evet perinatoloji Dr da söyledi ilerki haftalarda geçebilir dedi.
Aa ben de oyleyim. Hatta kadinlar kulubunde grupta vardi.benm oglm 4 yasindan beri cok istiyordu ama kismet olmuyordu malesefBizim ilk cocuklar yasitlar galiba 2017 mayis annesiyim