- 31 Ekim 2022
- 715
- 451
- 25
-
- Konu Sahibi palm angels
- #17.861
Benim ki de çok yediği için dün akşam kustu yavru kedileri oldu onların mamasını da yiyo kendi mamasını da en küçük yavru kedim de hasta inşallah o da iyileşir strese giriyorum uyuyamadım bu geceHızlı mı yedi mamasını? Bizimki acele edip hızlı yerse kusuyor. Ben de az az verip arada da oyun oynayıp midesini alıştırıyorum mama vereceğim zaman.
Kediler ara ara kendilerini kustururlar yalandıkları için midelerin de tüy yumakları oluyor onları çıkartmaları gerekiyor arada malt verirsen yada kedi çimeni midesini rahatlatırKızlar bu akşam kedim kustu öyle bir panik oldum ki elim ayağım titredi normalde hiç böyle biri değildim, çok soğuk kanlıyımdır asla sakin kalamadım anlamadım ki noldu bana ya kısa sürede yaşadıklarımdan artık çok panik olan biri oldum ya da hamilelikten kendimi tanıyamaz oldum. Şuan iyi mesela ama hala inanılmazım yani
ayh cok sukur extra hic bisey cikmadi bitek plesantadaki o kanama alani onun disinda inattada masallahi var 28 30. haftalarda tekrar bi gel bi problem olursa eger genelde 28 den sonra cikar dediher şey yolunda ama dimii?
Benim de oluyor canim.Kızlar siz de çok yiyince karnınız geriliyor mu? Bazen kaçırıyorum yemeği karnım çok geriliyor
O kadar iyi anlıyorum ki insanın gözüne uyku girmiyor gece uyanıp uyanıp hep kontrol ettim ben de, annesini emince toparlar belkiBenim ki de çok yediği için dün akşam kustu yavru kedileri oldu onların mamasını da yiyo kendi mamasını da en küçük yavru kedim de hasta inşallah o da iyileşir strese giriyorum uyuyamadım bu gece
Bebek alıştırması yapıyorum resmenO kadar iyi anlıyorum ki insanın gözüne uyku girmiyor gece uyanıp uyanıp hep kontrol ettim ben de, annesini emince toparlar belki
Oh çok şükürrayh cok sukur extra hic bisey cikmadi bitek plesantadaki o kanama alani onun disinda inattada masallahi var 28 30. haftalarda tekrar bi gel bi problem olursa eger genelde 28 den sonra cikar dedi
Ben de hep aynısını diyorum, kesinlikle öyle. Bunda bu kadar panik olduysam bebekte nasıl olacak insan diye düşündüm dün.Bebek alıştırması yapıyorum resmeninşallah bebeklerimiz de böyle hasta olmaz o zaman hiç uyku girmez ki insanın gözüne
Bende çok soğuk kanlıyımdır ama konu minik bi hayat olunca öyle olamıyorum eşim benden de evhamlı yandık yaniBen de hep aynısını diyorum, kesinlikle öyle. Bunda bu kadar panik olduysam bebekte nasıl olacak insan diye düşündüm dün.
Canım bak doktorun demiş sorun olmaz diye bencede olmaz hem kızı kadında da bir şey yokmuş neyse kiAyyy kızlar valla kafayı yicem ben artık
Bugün ise gittim arkadaşımın kızı tam bayram öncesi cuma günü su çiçeği olmuş arkadaşım da yüz yüze karşılıklı maskesiz konuşurken söyledi ben de çok tedirgin oldun çıktım işten eve geldim şimdi, opusmedim sarılmadım ama karşılıklı konuştuk bi de benim ne kadar takıntılı olduğumu biliyorlar. Hemen doktoruma yazdım 24. Haftadayım bu haftada sorun olmaz dedi, enfeksiyon hastalıkları uzmanı arkadaşım da temaslinin temaslisisin bir şey olması çok düşük ihtimal dedi ama hala rahatlayamiyorum valla. Küçükken geçirdim ama antikor oldu mu olmadı bilmiyorum delirmemek elde değil yani.
Malt gün aşırı veriyorum hep, 8 aylık daha hiç kusmamıştı o yüzden anlayamadım ne olduğunu. Çim ekmiştim tekrar alıp ekicemKediler ara ara kendilerini kustururlar yalandıkları için midelerin de tüy yumakları oluyor onları çıkartmaları gerekiyor arada malt verirsen yada kedi çimeni midesini rahatlatır
Dün eşim beni öyle görünce resmen benim durumumdan da korktuğu için soğuk kanlıydı resmenBende çok soğuk kanlıyımdır ama konu minik bi hayat olunca öyle olamıyorum eşim benden de evhamlı yandık yani
Çok şükür senin ayrıntılı ne kadar sürdü bu arada halen leke geliyor Perşembe günü kontrole gideceğimAyrıntılı ultrasondan çıktım, çok şükür bu da geçti :) 22+4 olduk. Kaldı 16 hafta
kucukken antikor olmustur mutlaka korkma kizamikta asi olduk zaten mecburi ondanda korkmaAyyy kızlar valla kafayı yicem ben artık
Bugün ise gittim arkadaşımın kızı tam bayram öncesi cuma günü su çiçeği olmuş arkadaşım da yüz yüze karşılıklı maskesiz konuşurken söyledi ben de çok tedirgin oldun çıktım işten eve geldim şimdi, opusmedim sarılmadım ama karşılıklı konuştuk bi de benim ne kadar takıntılı olduğumu biliyorlar. Hemen doktoruma yazdım 24. Haftadayım bu haftada sorun olmaz dedi, enfeksiyon hastalıkları uzmanı arkadaşım da temaslinin temaslisisin bir şey olması çok düşük ihtimal dedi ama hala rahatlayamiyorum valla. Küçükken geçirdim ama antikor oldu mu olmadı bilmiyorum delirmemek elde değil yani.
Daha minikler ya dolaşıyorlar galibaBende tam sorucaktım bunu 23.haftamdayım daha önce üst taraflarda hissediyordum 2-3 gündür göbeğin baya altında hissediyorum normal mi diye merak ediyordum
Benim de ctesi aynı anksiyete bende de var.Ben de yarın gidicem ve bikac gündür detaylı ultrason anksiyetesi yaşıyorum
Ben de ilk çocukta 20.haftada girmiştim sıkıntı olmadıTecrübeli hamişlerim Eylül anası olarak size sormaya geldim. Detaylı ultrason için ayın 30 una randevu bulabildim. 20+1 oluyoruz yani 21. hafta. Uygun mudur, tecrübe edeniniz var mı?
Ben de çok hızlı yürürsem yorulursam kramplar oluyor.Kızlar kaşık krampı yaşıyor musunuz bugün baya yaşadım suan hala hafif sol tarafım da ağrı gibi oluyor çok korkuyorum
MaşallahGünaydın teyzişler nasılsınız (gelsin mi hepinizden göbüş gümcellemesi)22+1