2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı suyum baya fazlaymış bayramdan sonra şeker yüklemesi yaptırcam başına gelen var mı nelere dikkat etmeliyim önerileri bekliyorum. Kilo çok almışım bide 7-8 kilo aldım 23.haftadayım bana çok gelmiyordu aslında 7-8 daha alırım doğuma kadar diyodum içim rahattı 15 kilo toplamda iyi gelmişti ama 30la bitirirmişim böyle giderse meğer😢

Merhaba, smear testim çıkmış ama o kadar çok şey yazıyor ki telaş ettim bunlardan anlayan var mı acaba?
06708ca4-5aab-486c-a1c2-36caa2e17a1f.jpeg

Kızlar selam çok güzel geçti şükürler olsun 🙏 kalpteki beyaz noktayı yoksay hiç önemli değil dedi, içimi o kadar rahatlattı ki şu mübarek günde gerçekten 🌸o kadar stresliydim ki ağladım yüzünü görünce bebeğin. İnşallah herkesinki çok güzel geçer dualarım sizlerle 🙏

Kızlar selam çok güzel geçti şükürler olsun 🙏 kalpteki beyaz noktayı yoksay hiç önemli değil dedi, içimi o kadar rahatlattı ki şu mübarek günde gerçekten 🌸o kadar stresliydim ki ağladım yüzünü görünce bebeğin. İnşallah herkesinki çok güzel geçer dualarım sizlerle 🙏
Gözün aydın canm 💕

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı suyum baya fazlaymış bayramdan sonra şeker yüklemesi yaptırcam başına gelen var mı nelere dikkat etmeliyim önerileri bekliyorum. Kilo çok almışım bide 7-8 kilo aldım 23.haftadayım bana çok gelmiyordu aslında 7-8 daha alırım doğuma kadar diyodum içim rahattı 15 kilo toplamda iyi gelmişti ama 30la bitirirmişim böyle giderse meğer😢
Canım su fazlalığıyla ilgili bir tecrübem olmadı açıkçası ama kilo için doğru söylemiş doktorun. Şimdi ne kadar az alırsak o kadar iyi son zamanlarda hızlı kilo alımı başlıyor ve bu kilo almaları da son zamanlara saklamak gerekiyor. Biraz dikkat edersen bebeğe kilo aldıracak şeyler yersen hiç bir şeycik olmaz ☺️

joie'nin hangi modelini aldınız acaba?
ana kucagini i-snug aldim oto koltugunu i-spin 360 aldim ana kucaginida cok arastirdim az kullancam ama yinede arabaya bi sure onla bincek diye guvenligi on plandaydi cybexlerle yurt disi testlerini izledim baya basarili bu 2 modelde hatta cybextende iyi bi cok seyde adac puanida baya iyi olunca bunlarda karar kildim

Günaydınnn. Hayırlı kandiller 🌷 Randevusu olan kızlar güzel haberlerle gelsin inşallah. Kızım ve eşim hareketleri hissetmeye başladı. Benim de uzun zamandan sonra yarın kendi doktoruma randevum var 😍
ooo cemcimee galiba canim hociim guzel haberler alda gel 🙏🧿🥰

Benim de 12.haftada çok kanama olmuştu öyle fark ettiler plesentanın aşağıda olduğunu. Şimdi 21. Hafta oldu. Dün detaylı ultrason vardı. Yukarı çıkmış benim ki. Yukarıya doğru uzanmak zararlı diye biliyorum ben. Uzanmayin dikkat edin. Kanama olursa da hastaneye gidin demişti doktor bana. Geçti bizim ki. Sizinki de geçer isallah. Geçmezse de kanama olmadığı sürece sorun değil bence.
Benim de gece ve gündüz bacak ağrılarım çok. Bi de egzama oldum o geçmiyor. Diş etlerim iltihaplandı surekli hastayım ve ağrım var. Ama iki üç haftadır hareketlerini hissediyorum ben. Onun hatrına sabrediyorum herseye. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Evet zararli. Agir kaldrma falan da dedi ama illaki uzaniyorm mutfak dolaplarina kiyafetlere falan.
Dis etlerin icin mutlaka ilac al. Benm dis etlerm crp mi bayagi yukseltmisti. Hatta doktor enfeksiyonadansa ilac alsan daha iyi iltihaplar icin demsti

Bende 8 aldım ve asıl son üç ay baya alınıyor. 26-30 kilo arası almıştım eski iki gebelikte bu defa almayayım dedim ama yine çok aldım sanki .

Benim ilk hamileliğimde suyum hep fazlaydı. Ve gebelik şekeri vardı bende. Onu öğrendikten sonra sıkı bir diyete girdim. Nerdeyse hiç beyaz unlu, karbonhidrat veya şeker yemedim. Toplam 11 kilo almıştım ve bebeğim normal kiloda doğdu çok şükür. Ama bu hamileliğimde hiç dikkat etmiyorum yediklerime oysa doktorum büyük ihtimal yine gebelik şekeri çıkacaktır sende dedi. Acilen diyete girmem lazım.

mamas papasada hemen hemen hepsi oluyo joie kesinlikle fiyat performans ben joie aldim ama az kullancamiz icin baby plus bile alinabilir ben subat indiriminde aldigim icin joie baby plusla ayni fiyata dusmustu nerdeyse tek 1 rengi onu almistim ama adaptorunu aldiktan sonra ben denemistim hemen hemen hepsi oluyo maxi cosi cybex nuna joie baby plus hepsi uyuyo
Ciddi misin ya bana maxi cosi cybex cosmo oluyor dediler sadece nuna var elimde aslında solmaz diye istememiştim bir deneyelim o zaman olmazsa alayım. Çok sagol.

Ciddi misin ya bana maxi cosi cybex cosmo oluyor dediler sadece nuna var elimde aslında solmaz diye istememiştim bir deneyelim o zaman olmazsa alayım. Çok sagol.
valla ben denedim oldu ama benimki ocarro soyle hic bi farki yok nunaya giren kisim ayni ama stradada bebek arabasina takilan kisimla ocarronun kismi farkli sadece tepeleri ayni insallah seninkide olur

Tamam çok sağolun, sağlıklı güzel haberler alın inşallah 😊 evet mutlaka haber verin ☺️
Merhaba çok şükür oğluşumuzun sağlığı herseyi yerindeymiş. 9.30du randevumuz 9,45 gibi aldılar 10,15 gibi bebiş sırt üstü yattığı için yürüşüye yolladı doktor :KK70: tekrar bidaha 11,30 gibi muayeneye aldı 12de de çıktık toplamda 1 saat civarı sürdü herşeyine baktı ama yüz üstü dönmediği için yüzünü göremedik. Çalıştığımız için açıkçası bizde beklemek istemedik süpriz olsun dedik. Ama bakarken çok fazla bilgi vermiyor şusu sağlıklı busu sağlıklı vs gibi bilgiler vermedi sadece eline ayaklarına gözlerine kulak vs bakarken söyledi bak elleri ayakları parmakları vs diye. Raporu okuyup anladım birşey olmadığını :KK70:

X