2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
joieler seninkine uyuyo kuzum haberin olsun hattaaa baby pluslar bile uyuyo cybexe hemen hemen hepsi adaptorunu alinca uyuyo bi galiba inglesina olmuyo sanada o denk gelmis 😂 inglesina bi kendiyle uyuyo zaten
Inglesinanın girişi çok farklı benimki dikey onunki yatay. Ama alsaydım Cybexin cloud t pusetini alacaktım onu da kullanan arkadaşlarımdan da aldığım tavsiye üzerine Doona alacağım. Tak çıkar derdi olmayacak hiç :)

+10 kilo ile devam bakalım bugünkü kontrolde daha ne kadar almışız😂🙋🏻‍♀️🤰🏻

Eklentiler

• IMG_3535.jpeg
    IMG_3535.jpeg
    99,4 KB · Görüntüleme: 128
Kan uyuşmazlığı ile ilgili bir test baba rh pozitif anne rh negatifse gebelikte dönem dönem istiyor doktorlar sonucuna göre kan uyuşmazlığı iğnesi yapılıyor 🌺

3. Trimestere kadar plasenta yukarı çıkabiliyor aşağıdaysa ilişki yasağı, vajinal ultrason yasağı olabiliyor bunlarla ilgili bir şey dedi mi doktorunuz? Belki uyarmadıysa çok da sıkıntılı bir durum yoktur 🌺

Kan tetkikleriniz referans değerlerin hafif altında çok önemli bir şey olduğunu zannetmiyorum yine de sonuçlarınızı doktorunuz değerlendirsin bence siz değerlendirmeye çalışmayın 🌺

Çok tatlı bebeğiniz maaşallah 🧿

Ben şimdilik yoykonun park yatağını aldım pratiklik açısından🌺

Biz de 2 gün önce ayrıntılı ultrasona girdik, bir sıkıntı olmadığını söyledi doktorumuz. Kalpteki parlaklık devam ediyor. Tek başına önemi olmadığını söyledi. Benim kızım çok hareketli dün beni resmen dövdü, bi anda çok sert tekmeler atıyor daha 21 haftalık ben de böyle olunca korktum benim kadar şiddetli hisseden var mı bu haftalarda acaba? Plasentam da önde zor hissedersin demişlerdi.

palm angels palm angels kızımızın adı İpek olarak netleşti listeye ekleyebilir misiniz 💕
Canım biz yarın 21+0 oluyoruz artık eşim elini koyduğunda tekmeleri hissediyor ve maşallah nazar değmesin son 3 4 gündür çok güçlü hiç durmuyor gece gündüz sahur :KK70:

Hanımlar uçak yolculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz? Doktorum sorun yok dedi ama eşim çok tedirgin. Bi yandan da çok istiyor bayrama gitmemizi. Ne yapacağımızı bilemedik. Aranızda hamilelikte yolculuk yapan var mı? Sizin doktorlar ne diyor?
Ben haftaya 2 kez tek başıma uçak yolculuğu yapacağım. Kendi doktorum da perinatolog da sorun görmedi. Normalde 28 hafta öncesi rapor istemiyorlarmış ama yine de ne olur ne olmaz diye aldım. Raporun geçerliliği 1 haftaymış. Xraylerden falan geçmek istemiyorum sorarlarsa gösteririm diye düşündüm.
Bir sorum daha olacaktı 😊 topuklu ayakkabı giyiyor musunuz? 🙈 aşırı giymek istiyorum özellikle bayramda 🤗🤗
Bi kaç kez denedim de dayanamıyorum çok ağrılarım oluyor dün iki üç cm topuklu bi babet aldım kendime bayram için 🥲
Kızlar geceleri çok karmaşık rüyalar görüyorum aklımda hiç olmayan kişileri değişik fantastik olaylar vs 🤷‍♀️ bu şekilde sürekli rüya gören var mı ?
Ben de öyle film çekiyorum sürekli, ilk 3 ay daha fenaydı da şimdilerde biraz azaldı.
Kızlar bugün detaylı ultrasonum vardı her şey güzel çıktı çok şükür 🤲🏻💜 kızımda gülerek poz verdi 😍🤗🧿
🧿🧿🧿🧿🧿
bugün kontrolüm vardı 19+3 üm ultrasonda 20 haftalıkmışız yarın gel şeker yüklemesi yapalım dedi , bu haftalarda mı yapılıyor
Normalde 24-28 hafta arasında
Ya ben hamileliğin başında 2 kilo vermiştim sonra tekrar alıp 68 olmuştum şubatta, e bugün tartıldım 70 olmuşum 2 kilo almışım 2 ayda sadece, eşime diyorum gitmek istemiyorum diye o da diyor tahlil oluşturmuş sana e gitmesem bir şey olur mu, şuan 19 haftalığım ama ultrasona göre 20 ymiş benim endişem eğer şekerim varsa ve şuan erken dönemde olduğum için çıkmazsa ve ben gebeliğime bunu bilmeden devam edersem diye korkuyorum
Benim de çok kilo artışım yok ama zaten kilolu hamile kaldım, annemde şeker hastalığı öyküsü var, bebeğin karın çevresi de 1 hafta önde olunca araştırdım şeker yüklemeyi erken yapan doktorlar var bi sakıncası yok. Perinatolog da 1 haftanın çok önemli olmadığını gerek olmadığını söyledi. Açlık kan şekerime baktırdım tekrar normaldi. Zamanına kadar beklemeye karar verdim ama beslenmeme dikkat etmeye çalışacağım bu haftalardan sonra biraz daha 🌺

Canım biz yarın 21+0 oluyoruz artık eşim elini koyduğunda tekmeleri hissediyor ve maşallah nazar değmesin son 3 4 gündür çok güçlü hiç durmuyor gece gündüz sahur :KK70:
Benim eşim de çok net hissedebiliyor bi başladı mı aynı yere 3-4 kere kuvvetlice vuruyor gibi hemen elini koyuyorum oraya öyle olunca muhakkak bi iki daha vuruyor, vuruşların yeri zaman zaman değişiyor ben bu kadar kuvvetli olunca erkenden rahmim mi kasılıyor diye korktum açıkçası 😁

Benim eşim de çok net hissedebiliyor bi başladı mı aynı yere 3-4 kere kuvvetlice vuruyor gibi hemen elini koyuyorum oraya öyle olunca muhakkak bi iki daha vuruyor, vuruşların yeri zaman zaman değişiyor ben bu kadar kuvvetli olunca erkenden rahmim mi kasılıyor diye korktum açıkçası 😁
Ama değişiyor insandan insana benim bence iç karnım küçük zaten göbeğim şuan 7 aylık gibi :KK70: kiloluyum da kilo ile alakası yok yani 89 kg yum şuan. İç karınla alakalı 17.haftaya kadar bebek büyürken sürekli sancım oluyordu karnım yırtılacak gibi aynı. Arkadaşlar takmasın yani bende 19.haftaya kadar hissetmiyorum diye üzülüyordum şimdi dayak yiyorum sanki sürekli tekmeler yumruklar :) :KK70:

Ama değişiyor insandan insana benim bence iç karnım küçük zaten göbeğim şuan 7 aylık gibi :KK70: kiloluyum da kilo ile alakası yok yani 89 kg yum şuan. İç karınla alakalı 17.haftaya kadar bebek büyürken sürekli sancım oluyordu karnım yırtılacak gibi aynı. Arkadaşlar takmasın yani bende 19.haftaya kadar hissetmiyorum diye üzülüyordum şimdi dayak yiyorum sanki sürekli tekmeler yumruklar :) :KK70:
Ben de 19 haftaya kadar hissetmedim bi anda bu kadar kuvvetlendi. İyi bari yalnız değilmişim 😅

3. Trimestere kadar plasenta yukarı çıkabiliyor aşağıdaysa ilişki yasağı, vajinal ultrason yasağı olabiliyor bunlarla ilgili bir şey dedi mi doktorunuz? Belki uyarmadıysa çok da sıkıntılı bir durum yoktur 🌺
Yok hiçbir şey demedi ama ben zaten serklajliyim o yüzden yatıyorum ilişki yasağı da var . Üstüne bir de bu çıktı.Insallah dediğiniz gibi çok sıkıntılı bir durumda değildir ve yukarı çıkar umarım

mamas papasada hemen hemen hepsi oluyo joie kesinlikle fiyat performans ben joie aldim ama az kullancamiz icin baby plus bile alinabilir ben subat indiriminde aldigim icin joie baby plusla ayni fiyata dusmustu nerdeyse tek 1 rengi onu almistim ama adaptorunu aldiktan sonra ben denemistim hemen hemen hepsi oluyo maxi cosi cybex nuna joie baby plus hepsi uyuyo
joie'nin hangi modelini aldınız acaba?

Yok hiçbir şey demedi ama ben zaten serklajliyim o yüzden yatıyorum ilişki yasağı da var . Üstüne bir de bu çıktı.Insallah dediğiniz gibi çok sıkıntılı bir durumda değildir ve yukarı çıkar umarım
O zaman başka elinizden gelen yapacağınız çok bir şey yok zaten çıkması için dua edicez ben çıkacağına gönülden inanıyorum ☺️🙏🏻

Ben de dün doktora dedim ben hissediyordum ama artık hissetmiyorum diye 22. Haftadan önce olmaz diyor ya ama hissettim diyorum bağırsak hareketidir o 22 de başlar diyor bana :’)
Çok saçma ben net hissediyorum ve disardanda görülüyor video çekebilirim o kadar net yani 19+6 bugün ve ben 17 den beri hissetmeye başladım hadi onlar ilk gebelik olmadığından tecrübeden hissettim ama bunları hissetmemek imkansız ya bebegin mizacı annenin beden yapisida etkiliyor bence. Ben yemeklerden sonra uzanıyorum sırt üstü bekliyorum daha net oluyo bazende hiç olmuyo ama artık hergun en az Bi kere hissediyorum beyefendinin uyanık ve enerjik anlarına denk getirmemiz lazım 😅🤣 sizde hissettiniz bence ya

Çok saçma ben net hissediyorum ve disardanda görülüyor video çekebilirim o kadar net yani 19+6 bugün ve ben 17 den beri hissetmeye başladım hadi onlar ilk gebelik olmadığından tecrübeden hissettim ama bunları hissetmemek imkansız ya bebegin mizacı annenin beden yapisida etkiliyor bence. Ben yemeklerden sonra uzanıyorum sırt üstü bekliyorum daha net oluyo bazende hiç olmuyo ama artık hergun en az Bi kere hissediyorum beyefendinin uyanık ve enerjik anlarına denk getirmemiz lazım 😅🤣 sizde hissettiniz bence ya
Ben de öyle düşünüyorum ama doktorum yok diyor amannn 🤣🤣

Kan tahlilleri aile hekimine gösterilir mi ben 2-3 gündür sürekli hastaneye gidiyorum ve uzak haşatım çıktı resmen , bugün gidip aile hekimine göstersem bakar mı

X