2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kan uyuşmazlığı ile ilgili bir test baba rh pozitif anne rh negatifse gebelikte dönem dönem istiyor doktorlar sonucuna göre kan uyuşmazlığı iğnesi yapılıyor 🌺

3. Trimestere kadar plasenta yukarı çıkabiliyor aşağıdaysa ilişki yasağı, vajinal ultrason yasağı olabiliyor bunlarla ilgili bir şey dedi mi doktorunuz? Belki uyarmadıysa çok da sıkıntılı bir durum yoktur 🌺

Kan tetkikleriniz referans değerlerin hafif altında çok önemli bir şey olduğunu zannetmiyorum yine de sonuçlarınızı doktorunuz değerlendirsin bence siz değerlendirmeye çalışmayın 🌺

Çok tatlı bebeğiniz maaşallah 🧿

Ben şimdilik yoykonun park yatağını aldım pratiklik açısından🌺

Biz de 2 gün önce ayrıntılı ultrasona girdik, bir sıkıntı olmadığını söyledi doktorumuz. Kalpteki parlaklık devam ediyor. Tek başına önemi olmadığını söyledi. Benim kızım çok hareketli dün beni resmen dövdü, bi anda çok sert tekmeler atıyor daha 21 haftalık ben de böyle olunca korktum benim kadar şiddetli hisseden var mı bu haftalarda acaba? Plasentam da önde zor hissedersin demişlerdi.

palm angels palm angels kızımızın adı İpek olarak netleşti listeye ekleyebilir misiniz 💕
Teşekkürler dogsalar da sevsek artik 💕💕🤗

Ben de dün doktora dedim ben hissediyordum ama artık hissetmiyorum diye 22. Haftadan önce olmaz diyor ya ama hissettim diyorum bağırsak hareketidir o 22 de başlar diyor bana :’)
Strese sokmamak için diyo olabilir çünkü gerçekten 22 öncesi çok bisi beklememek gerekiyomuş. Ben ultrasondaki 10 hareketin 1'ini falan hissettim 😅

Kan tahlilleri aile hekimine gösterilir mi ben 2-3 gündür sürekli hastaneye gidiyorum ve uzak haşatım çıktı resmen , bugün gidip aile hekimine göstersem bakar mı
Benimki bakıyor canım.Cogu tahlillerimi aile hekimine yaptırıyorum.Bir sorun görürse yönlendirir zaten kadın doğuma ya da dahiliyeye falan duruma göre.kendi doktorunun numarası varsa gitmek yerine whatsaptan atabilirsin sonuçlarını.Ben bazen de öyle yapıyorum whatsaptan yazıyorum hastaneye gidemediğim zaman

Benimki bakıyor canım.Cogu tahlillerimi aile hekimine yaptırıyorum.Bir sorun görürse yönlendirir zaten kadın doğuma ya da dahiliyeye falan duruma göre.kendi doktorunun numarası varsa gitmek yerine whatsaptan atabilirsin sonuçlarını.Ben bazen de öyle yapıyorum whatsaptan yazıyorum hastaneye gidemediğim zaman
Ay bugün bi gideyim şansımı deneyim bakmazsa dpkturma gidicem mecbur tahlilimde bir sürü şey kırmızı kırmızı 🫠

Anne yanı aldım, ilk doğduğunda hep bizle olsun diye. Ama odası için ben de ne alsak bilemedim. Beşik mantıksız gibi sanki ama bilemiyorum gene
benim ilkinde 4 ay anne yanında idi chicco next to me sonra ona sıgmadi ikea besik almistik odasi da ikea, ona gecti 2 yasa kadar onda idi 2 yasta montessori yatak aldik onda epey gider artik simdi 5 yasında. Minigimizde de aynilarini kullaniriz diyoruz

benim ilkinde 4 ay anne yanında idi chicco next to me sonra ona sıgmadi ikea besik almistik odasi da ikea, ona gecti 2 yasa kadar onda idi 2 yasta montessori yatak aldik onda epey gider artik simdi 5 yasında. Minigimizde de aynilarini kullaniriz diyoruz
IMG_3920.jpeg

İkea beşik böyle mi?

Canım biz yarın 21+0 oluyoruz artık eşim elini koyduğunda tekmeleri hissediyor ve maşallah nazar değmesin son 3 4 gündür çok güçlü hiç durmuyor gece gündüz sahur :KK70:
Merhaba sizin detaylı randevunuz ne zamandı, aytül çorbacıoğluna gidicem demiştiniz, ben de ona randevu aldım da 😊

Merhaba sizin detaylı randevunuz ne zamandı, aytül çorbacıoğluna gidicem demiştiniz, ben de ona randevu aldım da 😊
Yarın sabah canım bana dün mesaj attılar 2 saat kalacak şekilde kendinizi planlayın tok olarak gelin bebeğin ultrasyon görüntüsü ne kadar varsa getirin bide ikili üçlü nipt testi vs yaptırdıysanız onları da yanınızda getirin yazmışlar.
Çıkınca yazarım sizlere de

Benm de asagida ama doktor soyledikten sonra pisman oldu. Simdi kafaya takacaksin ama ilerde buyuk ihtimalle yukari cikar. Cok gordgmz bir durum dedi haftamiz ayni. Trlas yapma canm
Benim de 12.haftada çok kanama olmuştu öyle fark ettiler plesentanın aşağıda olduğunu. Şimdi 21. Hafta oldu. Dün detaylı ultrason vardı. Yukarı çıkmış benim ki. Yukarıya doğru uzanmak zararlı diye biliyorum ben. Uzanmayin dikkat edin. Kanama olursa da hastaneye gidin demişti doktor bana. Geçti bizim ki. Sizinki de geçer isallah. Geçmezse de kanama olmadığı sürece sorun değil bence.
Benim de gece ve gündüz bacak ağrılarım çok. Bi de egzama oldum o geçmiyor. Diş etlerim iltihaplandı surekli hastayım ve ağrım var. Ama iki üç haftadır hareketlerini hissediyorum ben. Onun hatrına sabrediyorum herseye. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Yarın sabah canım bana dün mesaj attılar 2 saat kalacak şekilde kendinizi planlayın tok olarak gelin bebeğin ultrasyon görüntüsü ne kadar varsa getirin bide ikili üçlü nipt testi vs yaptırdıysanız onları da yanınızda getirin yazmışlar.
Çıkınca yazarım sizlere de
Tamam çok sağolun, sağlıklı güzel haberler alın inşallah 😊 evet mutlaka haber verin ☺️

X