2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    239
Ben varım canım ve kıvami sulu bi akıntı dar şeyler giyince daha da artıyo :/
Canim sulu akıntı nasıl oluyor ? Bende de bugün sıvı bir şey geldi korktum az miktardaydı ama normal akıntı gibi değildi renksiz bir sığı tam tuvaletten çıkmıştım sonrasında oldu acaba idrar mı kaçtı diye bile düşündüm boyle olan başka arkadaşlar da var mı acaba. ?
 
yapılıyormuş ben dayanamadım yine de yaptırdım 5 ay böyle geçmez diyerek :))) zaten inşallah sağlıkla gelirse bir dahakine hiç bir şekilde yaptırmayacağım testleri sadece para tuzağı. direkt 12. haftada dna testi yaptıracağım allah kısmet ederse. bana güzel dualar gönderin kızlar umarım sonuçlar çok güzel gelir. bu arada 19 haftadayım normalde demir 20'den sonra başlıyoruz dediler ama kanım 10 'a düşmüş demir ilacına başladım aşırı mide bulantısı yapıyor. kurtulamadım sabah bulantılarından
 
Haziran sonu 35. haftamız olmuyor mu ben mi yanlış hesaplıyorum :)
Doğru doğru canım ben 37. Haftaya kadar çalışıp sonra izne ayrılmayı istiyorum da sen Haziran sonu diyince ben hep temmuz ortası diye hesapladım (Benim cuma günleri haftam doluyor) O nedenle biraz şaşırdım Haziran sonuna
 
ben 19. haftaya +4 kilo giriş yaptım. aranızda hiç spor yapan var mı? bu haftalarda kasık bel ağrılarınız nasıldı kızlar? özellikle belim alev alev yanıyor değişik bir ağrı. şimdi böyleyse ilerisi ne olacak acaba diye düşünüyorum. acaba bel sırt kasları çok güçsüz diye mi olıyor yoksa sizde de var mı ağrılar başlasam mı bir hamile yogasına diye düşündüm. siz ne durumdasınız?
 
Canım 18. Haftaya 1 buçuk kilo ile giriyorum ben ama bu bahsettiğin bel ağrısı iki gündür beni mahvetti çok ağrıyor masaj yaptırcam eşime şimdi normal mi acaba ya
 
Benimde o şekil oluyor cnm kokusuz falan Dr um normal akıntı dedi muayane oldum ama Yinede her gelişinde korkuyorum
 
Kalçama vuran bir ağrım var. - 1 kilodayım. 20. Haftadayım ve başından beri düzenli yürüyüş yapıyorum. Artık spor da farz oldu. Evde hamile pilatesi yapacağım gibi. Bazen aniden sızı giriyor kalçama doğru. Bugün çok sıkıntı yaşattı bana.
 
Sırtım belim ve çatı kemiklerim çok ağrıyor sürekli yatmak istiyorum yürüyüş vs yapmak istedim ama hiç halim yok
 
aynı durumdayım sizle. benim ağrım da batma+yanma gibi yürüyüş yapınca da kasıklarım ağrıyor anlamadım hiç fazla kilo aldım sanırım. ama mide bulantısından hep ekmek yemek zorunda kaldım normal hayatımda gluten tüketmem şimdi her şey birbirine girdi bi sürü kilo olarak döndü. ben de yoga yapmayı düşünüyorum doktoruma sorup belki iyi gelir.
 
kızlar ben de birşey almadım diyebilirim.
sadece cinsiyeti öğrendiğim gün 1 tane tulum, eldiven vs.den oluşan birkaç parçalı bir takım vardı onu aldım.
başka hiçbir şeyi yok çocuğun:)
sanırım son haftalar alıcam hepsini. öbür çocuklarımda nasıl yapmıştım hiç hatırlamıyorum ama daha erken gibi geliyor bana.
biraz havalar ısınsın, gebelik iyice ilerlesin bir kaç seferde alırım hepsini heralde bakalım.
hayırlısıyla, sağlıkla, zamanında gelsinler de alınacaklar hallolur diye düşünüyorum.
 
Benim 21. Hafta canim valla bugün acayip bir kaşık ağrısı çektim sabah bıçak saplanır gibi oldu bu saat oldu hala aynı yerde hassasiyet var resmen. Dinleniyorum. Umairm normaldir korkutuyor insanı.
 
Yürüyüş veya hamile pilatesi yapabilirsiniz iyi geliyo bel ağrılarına
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…