- Konu Sahibi palm angels
- #14.121
aiiyh vera geliyoooGünaydıınn ya ne güzel darısı bana inşallah
Beniim kızımın ismini de ekleyebilirsin canım, Vera ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aiiyh vera geliyoooGünaydıınn ya ne güzel darısı bana inşallah
Beniim kızımın ismini de ekleyebilirsin canım, Vera ❤
Gecen esim dio ki isin koyma hakki babaninmis cnm haberin var mi. Dedim eeeee. Yani ben mi koysam dedi. Valla dedim her acisini kahrini ben cekiyorm kimseye de birakmam en fazla fikir verebilirsin.valla biraz sert ve acimisizca gorunuyo ama bebe benim bebem herseyiyle kararlari bana ait kimse soyleyemicek begenmicek diye kimseye töleransım yok sorry
aa ilk defa duydum ben ama cok guzel geliyo kulaga anlamida cok guzelmisKizlar mihra ismi yillardir aklmda olan bir isim sizce nasil. Bir de bu sefer tek isim koymayi duusnuyorm
ayh normalde klasik isim sevmem ama yaman ismi su ara nedense asiri hosuma gidiyo yaman ve poyraz arasinda kaldim sen hangisini begenirsen tabikiKızlar ben de isim dusundum bugün kız olarak düşünüyorduk hata İkra ondan sonra son zamanlarda Buğlem ismi kulağıma güzel geliyor du şimdi erkek ismi düşünüyorum bir kaç.fikir aldım
Yiğit
Poyraz
Yaman
Asaf bunlar aklımda şimdilik
içinden gelmiyorsa boşver farkında olmadan bir yerde duymuşsundur ondan gelmiştir rüyana. tüm ömün boyunca o isimle sesleneceksin çocuğuna içine sinmeyen bir isim koymamalısın benceYa kızlar böyle rüyasında çocuğunun ismini görüyormuş ya insanlar, ben de dün gece rüyamda bebişimi gördüm doğmuş adını da Hüma koymuşuz. İlk defa duydum bu ismi rüyamda da garipsiyorum annem de şimdi rüyamda görmüşsün onu koy diyor ama hiç içimden gelmiyor. İnanıyor musunuz böyle şeylere?
Yalan dolan ya uğraşmak istemiyorlar. Çok üzüldüm vallahi cinsiyeti erkenden öğrenmek cidden güzel ona göre alısveriş yapıp heyecan yapıp kendini hazırlıyorsunValla ben de deli olucam 17. Haftaya giricez inşallah canım ama devlet hastanesi sıkıntılı yani bu konuda gördükleri halde söylemiyorlar yasakmış ve şikayet ediyorlarmış ne alaka yani kim niye şikayet etsin ki
ben Poyraz diyorummayh normalde klasik isim sevmem ama yaman ismi su ara nedense asiri hosuma gidiyo yaman ve poyraz arasinda kaldim sen hangisini begenirsen tabiki
Bence de kulağa çok hoş geliyorKizlar mihra ismi yillardir aklmda olan bir isim sizce nasil. Bir de bu sefer tek isim koymayi duusnuyorm
ben lcw den aldim emzirme sutyeni 2 beden buyuk aldim ama suan memede bi degisiklik yok sjsjsjs insallah buyurBen bakıyorum kendim için zaten en büyük beden Alicam pijama takımı bakıyorum rahat bol birde acaba emzirme südyeni var.ya ismi yanlismi biliyorum galiba o aklımda ondan acaba alsami hayata sudyansiz durmama ya ben şiparis edicem hep
Oglumun adi taha eymen cok akilli uysal bir cocuk.insallh bu da adini tasir efendi uslu bisi oluraa ilk defa duydum ben ama cok guzel geliyo kulaga anlamida cok guzelmis
Benim alırsam bir beden büyük alirim büyükler ya birde süt dolunca ilk işim onu sipariş edicem şimdi düğün için Bursa'ya gidicem onun hazırlığını yapayim dönüşte ilk iş emzirme sudyeni almakben lcw den aldim emzirme sutyeni 2 beden buyuk aldim ama suan memede bi degisiklik yok sjsjsjs insallah buyur
Bende yiğit ve yaman arasında kaldım ya bakalım buyukler bana fırsat verecekmi Allah'tan kimlik işi hastanedeayh normalde klasik isim sevmem ama yaman ismi su ara nedense asiri hosuma gidiyo yaman ve poyraz arasinda kaldim sen hangisini begenirsen tabiki
sjsjsj benimkide kiz olunca direk bana birakmaya raziydida erkek olunca agiz dolusu isimler vardir ya ama eski ya gefcekten koymazsin yani onlari soylemeye basladi ama beni sinir etmek icin oldugunu dusunuyorum dedim sen hayirdir canim neden yoruluyosun hic yorma kendini noldu dedi ee dedim sen koymican isim neden oglan oldu bide neler atlatti soyle saglam dolu dolu isim koymayalim mi koycaam ama ben dedim hasmetullah koymaya niyetim yok dedim guldum ayrica dedim herseyi oglumla biz cektik ve cekiyoruz sen naptin ben ikiniz adinada uzuldum sen uzulceksin diye ben daha fazla uzuluyorum diyo dogru allah var ama uzulmesinde beni yatistirmasi karicim ters bisey olursa uzulme tekrar deneriz dedi ben tekrar denicek psikolojiyi bulabilirmiyim sence dedim bi gun ne rahat konusuyosun dedim sonucta artik embiriyo degil bebek yani allah korusun bisey olsa bir daha uzun sure deneyemem diye dusunuyorum simdi kanamayi duydum hop oturdum hop kalktim hepiniz biliyosunuz smdi plesantada sorun cikti gozume uyku girmiyo cumartesiden beri kabuslar goruyorum ama kocam bey uzuluyomus vah vaaahGecen esim dio ki isin koyma hakki babaninmis cnm haberin var mi. Dedim eeeee. Yani ben mi koysam dedi. Valla dedim her acisini kahrini ben cekiyorm kimseye de birakmam en fazla fikir verebilirsin.
ayh kiz sen isim konusunda cok guzel gitmisin ismiyle sağlıkla yasasinlar ben ne tahada nede eymende yaramaza denk gelmedim sanslisinOglumun adi taha eymen cok akilli uysal bir cocuk.insallh bu da adini tasir efendi uslu bisi olur
kız tahta kurusu gibiyim ya aglicam en ufak degisiklik yok bari bi dolgunluk oldu diye sevindim oda gitti memesizlik kaderim galiba keskeee buyuse emzirdikten sonrada gitmesede beni ameliyat parasindan kurtarsa sjsjsjsjBenim alırsam bir beden büyük alirim büyükler ya birde süt dolunca ilk işim onu sipariş edicem şimdi düğün için Bursa'ya gidicem onun hazırlığını yapayim dönüşte ilk iş emzirme sudyeni almak
kimlik isi hastanedemi nasiil ana ayh nufus mud gitmicekmiyim ayh muukemeeel ozeldede mi bu boyledirBende yiğit ve yaman arasında kaldım ya bakalım buyukler bana fırsat verecekmi Allah'tan kimlik işi hastanede
Yok şehir hastanesi baba kimlik için sekreter gidiyor bebek ismi soy isim ve numara veriyor onlar başvuruyor kimlik bir ay içinde eve geliyir verdiğin adrese bu devlet ve şehir Hastanesi'nde var yanikimlik isi hastanedemi nasiil ana ayh nufus mud gitmicekmiyim ayh muukemeeel ozeldede mi bu boyledir