- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
-
- Konu Sahibi palm angels
- #12.901
Canım benimde o haftalarda öyleydi sürekli olmasını bekleme. Benim bu hafta daha sık olmaya başladı ama yine ara ara oluyor yani sürekli değil. O yüzden endişelenme sakınBen de 16+6yım bugün, bir kaç gün önce sanki pıt pıt bişiler hissettim ama 3 gündür bişi yok
Bende de 3 gündür hiçbir şey yokBenimki haftada bir seyiriyor akşamları hiç yok gündüz bir kere seğiriyor ondan sonra yok kızım böyle değildi bu çok gevşek çıktı bende korkuyorum ya bir şey mi olmuş hele bu üç gündür hiç yok
Benim ki 20. De yapicakKızlar bu arada dün tetanoz aşısı oldum. Yaptıran oldu mu ?
Canım ben de sen gibiydim hiçbir şey fayda etmiyordu, kuru erik denedim ben o işe yaramıştı tadını seviyorsan bi dene istersen. Ya da duphalac şurupArkadaşlar bu kabızlık beni mahvetti yaa böyle bir şey olamaz karnıma resmen saplanıyor ağrılar çatlayacak gibi oluyorummagnezyum kayısı zeytinyağı fayda etmiyor düzgün beslensem de aynı sağlıksız da magnezyuma ilk başladığımda iki hafta güzel etki etmişti 3 gündür yine başa döndüm oof of
Her gün olsun istiyorum ama resmen ben kafama taktığımdan beri hiç olmadı sanıyorum dediğin gibi hep olmuyor sakin kalmaya çalışıyorumCanım benimde o haftalarda öyleydi sürekli olmasını bekleme. Benim bu hafta daha sık olmaya başladı ama yine ara ara oluyor yani sürekli değil. O yüzden endişelenme sakın
Ben her ay kontrolümden önce veriyorum aile sağlığında, hem kan hem idrar.kızlar sizden ne sıklıkla kan alıyorlar demire falan bakmak için ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kan verdim bir daha almadı doktor normal mi merak ettim?
Benimde ortada yok ya kim bilir nereye girmişlerBende de 3 gündür hiçbir şey yok
Canım ben şunu denedim fayda gördüm , yatmadan bi bardak suya 2 tane kayısı koyuyorum sabah uyanınca suyunu içip kayısıları yiyorum çok iyi geldi banaArkadaşlar bu kabızlık beni mahvetti yaa böyle bir şey olamaz karnıma resmen saplanıyor ağrılar çatlayacak gibi oluyorummagnezyum kayısı zeytinyağı fayda etmiyor düzgün beslensem de aynı sağlıksız da magnezyuma ilk başladığımda iki hafta güzel etki etmişti 3 gündür yine başa döndüm oof of
Aden'de çok güzel bakalım doğuma kadar dediğiniz gibi fikirler değişmez insallahBence Asil çok güzel olur. Benimde çok beğendiğim bi isim.
Bende ismini Aden koyacağım inşallah sonradan fikir değiştirmezsem
Bu sene erkek isimlerinde Aslan çok duyuyorum hosumada gidiyor ama Kartal Aslan dersek çocuk hayvanat bahçesinden çıkmış gibi olurAslan burcu ya arslan yada aslan da güzel olur bence
Çağırırız dediler sağlık ocağından arayan soran yok. Sanırım beni unuttular. Kaçıncı haftada oldunuz?Kızlar bu arada dün tetanoz aşısı oldum. Yaptıran oldu mu ?
Bende veriyorum hep birde riskli gebelik o yüzden herseyime bakıyorlarBen her ay kontrolümden önce veriyorum aile sağlığında, hem kan hem idrar.
Canım D vitamini kullanıyor musun? Bende D vitamini eksiği var damla kullanıyorum 1 gün almayı unutsam 2 gün kabızlık çekiyorum doktoruna danışıp kullan istersenArkadaşlar bu kabızlık beni mahvetti yaa böyle bir şey olamaz karnıma resmen saplanıyor ağrılar çatlayacak gibi oluyorummagnezyum kayısı zeytinyağı fayda etmiyor düzgün beslensem de aynı sağlıksız da magnezyuma ilk başladığımda iki hafta güzel etki etmişti 3 gündür yine başa döndüm oof of
Benim doktorum da gaz hareketi onlar bebek deği 19. Haftada anca hissedersin dediSeğirme falan damı olmadı yata pıt pıt atıyor ya odamı olmadı ben doktora sordum bu pıt piti falan hareket değil dediya ben onu hiç anlamadim
Banada öyle dedi onlar gaz dedi o pıt pıt atan seyirme falan hareket degil dedi hareket bebeğin gelisini gidişini nerde olduğunu anladığın an harekettir hissedersin dedi içinde kayınca bakalım bizde bekliyoruzBenim doktorum da gaz hareketi onlar bebek deği 19. Haftada anca hissedersin dedi
Canım ben de sen gibiydim hiçbir şey fayda etmiyordu, kuru erik denedim ben o işe yaramıştı tadını seviyorsan bi dene istersen. Ya da duphalac şurup
Teşekkür ederim söylediklerinizi deneyeceğimCanım ben şunu denedim fayda gördüm , yatmadan bi bardak suya 2 tane kayısı koyuyorum sabah uyanınca suyunu içip kayısıları yiyorum çok iyi geldi bana
D vitamini kullanıyorum ama unuttuğum hiç olmadı daha bir de özellikle demir ilacına başlamamla örtüşüyor bu ağrıların artması, doktor o da yapar demişti zaten magnorma başlatmıştı ama demiri mecbur içiyorumCanım D vitamini kullanıyor musun? Bende D vitamini eksiği var damla kullanıyorum 1 gün almayı unutsam 2 gün kabızlık çekiyorum doktoruna danışıp kullan istersen
Canım kan ilaçları yapar kabızlık ama SİDEFER diye bir ilaç var ben onu içiyorum doktorum önermişti bununla olmadım kabız sgk karşılamıyor ama yan etkileri nerdeyse olmayan kan ilacıTeşekkür ederim söylediklerinizi deneyeceğim
D vitamini kullanıyorum ama unuttuğum hiç olmadı daha bir de özellikle demir ilacına başlamamla örtüşüyor bu ağrıların artması, doktor o da yapar demişti zaten magnorma başlatmıştı ama demiri mecbur içiyorumbir de bugün iş yerinde toplantı vardı 2 saat sert sandalyede oturdum aralıksız sonrasında başladı. böyle şeyler normalde de etkiliyor beni işim de masa başı ama minderle oturuyorum hep.. hareketsizlik çok kötü ya pilatese başlıyım dedim ama her yer dolu akşam saatlerinde, evde kendi yapan var mı? Online ders ile youtubetan kendim yapmak arasında kaldım
Onu da sorayımCanım kan ilaçları yapar kabızlık ama SİDEFER diye bir ilaç var ben onu içiyorum doktorum önermişti bununla olmadım kabız sgk karşılamıyor ama yan etkileri nerdeyse olmayan kan ilacı
Kullandığın demir ilacı hangisi ondan olabiliyor. Dr benimkini sıvı kaşık demir ilacıyla değiştirdi kabız olduğum içinArkadaşlar bu kabızlık beni mahvetti yaa böyle bir şey olamaz karnıma resmen saplanıyor ağrılar çatlayacak gibi oluyorummagnezyum kayısı zeytinyağı fayda etmiyor düzgün beslensem de aynı sağlıksız da magnezyuma ilk başladığımda iki hafta güzel etki etmişti 3 gündür yine başa döndüm oof of