- Konu Sahibi palm angels
- #12.061
Kızlar günaydın benim ikili test sonucu hala çıkmadı 2 hafta oldu normal mi sizce ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarıldım sanaKızım 1 yaşında tüp bebek, kucağıma alamıyorum kanamam oluyor. Eğilip yerde oyun oynamak bile zor çünkü hemen leke başlıyor. Eşim gece kalkmaz ben mi emzireyim der arkasını dönerdi, ben geceleri emzir yatır yapardım. Artık tüm geceler babasına kaldı ve bazen çok uyandığı için dayanamıyor sus artık diye kızdığı oluyor . Şimdi memeyi kestim,kucağıma almayı kestim, oyunu azalttım. Bazen kucağına al diye yalvarıyor. 2. Defa bebeğin olacak diye ilk bebeğe anneliğin bitmedi diye eleştiri de aldım. İhmal ettiğim için çok üzülüyorum. Bu sebeplerden de şimdi karnındakine bağlanmak çok zor oluyor. Ben böyle hissedince karnımdakini de üzüyorum gibi düşünüyorum. Ona da üzülüyorum . İlk bebeğim doğduğunda hani evlat kokusu derlerdi, ben almıyorum, çiş bok kokuyor sürekli dedim. Biraz büyüdü gülmeye başladı, gözüme baktı, herşey o oldu. O koku da yüklendi. Zamanla oluyor. Bu da geçecek biliyorum ama hormonlar şu an izin vermiyor. Hayırla sağlıkla doğsunlar inşallah, kendiliğinden o güzel duygular yükleniyor.
Hayır olsun canımKızlar bugün ilk defa rüyamda bebişle ilgili bişe gördüm. Doktor muayenesindeyim cinsiyeti soruyorum doktor gösteriyor net olarak görüyorum kız bebiş bakalım pazartesiye az kaldı
Merhaba :) yaşınız kaç? ve kaçıncı çocuk?Merhabalar, uzun zamandır takip ediyordum ama üye olmak ve yazmaya ancak cesaret edebildim. Tabloya beni de eklerseniz çok sevinirim. Son adet tarihim 09.11.2023, kese 5+1, kalp atışı 6+1, tahmini doğum tarihi 15.08.2024, cinsiyet erkek, şehir Kastamonu palm angels
Burda karnı büyümeyen bir ben varım galiba ben hiç kıyafet değişikliği yapmadım daha belli bile değilBugün itibariyle hamile taytı ve alt çamaşırına geçtim son 3-4 gündür karnım çok sertleşti ve büyüdü giydiklerim çok sıkıyordu. Hamile çamaşırı çok rahat umarım doğum sonrası bırakabilirim haha
6.hafta da direk rahat bir pantolon ve çamaşıra geçiş yaptım. Ben de sanırım bi daha kot giyemeyeceğimBugün itibariyle hamile taytı ve alt çamaşırına geçtim son 3-4 gündür karnım çok sertleşti ve büyüdü giydiklerim çok sıkıyordu. Hamile çamaşırı çok rahat umarım doğum sonrası bırakabilirim haha
Ah o babanne donu misali hamile çamaşırı can o canBugün itibariyle hamile taytı ve alt çamaşırına geçtim son 3-4 gündür karnım çok sertleşti ve büyüdü giydiklerim çok sıkıyordu. Hamile çamaşırı çok rahat umarım doğum sonrası bırakabilirim haha
hastaneye sordun mu peki?Kızlar günaydın benim ikili test sonucu hala çıkmadı 2 hafta oldu normal mi sizce ya
Tayti nerden aldn. Benm de kotlar kapaniyor ama rahat deil bebek buzus buzus oluyordur. Mesai cikisi cikip alacam taytBugün itibariyle hamile taytı ve alt çamaşırına geçtim son 3-4 gündür karnım çok sertleşti ve büyüdü giydiklerim çok sıkıyordu. Hamile çamaşırı çok rahat umarım doğum sonrası bırakabilirim haha
Aklnda soru isareti olmamasi ve endiseli kalmaman icin git bence. Ama kahverengi akintidan bisi olcagini sanmiyorm.Kahverengi bi akıntı başladı bende kızlar, ikizlerimden birinin kalbi 8. Haftada durmuştu hoca kahverengi akıntı olabilir korkma demişti ama korkuyorum ilk kez oluyor napayım gideyim mi doktora???
Sezaryan değil de epizyotomiden genelde sıkıntı yaşamış insanlar.Benim dikişim de kesim de çok iyiydi. Zayıfken belli olmuyordu ama çok kilo aldım artık alt göbeğim sayesinde farkediyorum
bebege biseyler almaya başladınız mı ya neler aldiniz aynıyız sizinle neredeysdBugün itibariyle hamile taytı ve alt çamaşırına geçtim son 3-4 gündür karnım çok sertleşti ve büyüdü giydiklerim çok sıkıyordu. Hamile çamaşırı çok rahat umarım doğum sonrası bırakabilirim haha
Benim de bir anda sertleşti normalde yağ gibi duruyordu sertleşince giydiklerim sıkmaya başladıBurda karnı büyümeyen bir ben varım galiba ben hiç kıyafet değişikliği yapmadım daha belli bile değil
Oysho comfortlux modelini aldım 1,70 boy 70 kg oldum M beden aldımTayti nerden aldn. Benm de kotlar kapaniyor ama rahat deil bebek buzus buzus oluyordur. Mesai cikisi cikip alacam tayt
Ahhh hamile pantolonları hele harikaaaa. Gaffur gibi çekiyorum pantolonu boynuma kadar ohhhh. Bende rahatı yok. Neden normal zamanda da hamile pantolonu giymeyelim ki?Bugün itibariyle hamile taytı ve alt çamaşırına geçtim son 3-4 gündür karnım çok sertleşti ve büyüdü giydiklerim çok sıkıyordu. Hamile çamaşırı çok rahat umarım doğum sonrası bırakabilirim haha
Doktoruma yazdım normal demiş ama korktum devlette perinatolojiden randevu bulursam alıcam hemenAklnda soru isareti olmamasi ve endiseli kalmaman icin git bence. Ama kahverengi akintidan bisi olcagini sanmiyorm.
29 yaşındayım, ilk çocukMerhaba :) yaşınız kaç? ve kaçıncı çocuk?