- 25 Kasım 2023
- 220
- 174
- 27
-
- Konu Sahibi palm angels
- #1.141
Maşallah duyarsın kalp atışınıMerhaba arkadaşlar bugün kan verdim beta 6595 çıktı haftaya doktora gitmeyi planlıyorum kalp atışını da duyarım belki hem
Ben kan vermeye gidiyorum inşallah cinnet geçirmem. Özel hastane yok bulunduğum yerde heralde şimdi kan verip yarın sabah özele gidcem. Gazam mübarek olsunHello hamisler ve hamis adaylari naptiniz bakalim? Ben bugun katil olmadan geldim evimee cok sukur
hayirli olsun ,Merhaba arkadaşlar bugün kan verdim beta 6595 çıktı haftaya doktora gitmeyi planlıyorum kalp atışını da duyarım belki hem
Çok şişliğim var ya. Göbeğim baya kocaman oldu. Daha çok erken.Hello hamisler ve hamis adaylari naptiniz bakalim? Ben bugun katil olmadan geldim evimee cok sukur
hayir baslamadi , baslasin istiyorum :) 81 kiloyum ve iştahim oyle fazla kiKizlar mide bulantiniz başladımi ya benim acayip midem yaniyor
Bende zayıf sayılmam kilo vermek iyi olurda hoş değil ya buda su içmeyi severdim o bile midemi yakıyor şuanhayir baslamadi , baslasin istiyorum :) 81 kiloyum ve iştahim oyle fazla ki
Bende deli gibi susuyorum sürekli elimde su şişesi ile geziyorum ve doğal olarak tuvalete koştururken buluyorum kendimiBende zayıf sayılmam kilo vermek iyi olurda hoş değil ya buda su içmeyi severdim o bile midemi yakıyor şuan
Ahhh beybi bende kan verdim bugun teeee yarina cikcakBen kan vermeye gidiyorum inşallah cinnet geçirmem. Özel hastane yok bulunduğum yerde heralde şimdi kan verip yarın sabah özele gidcem. Gazam mübarek olsun
Evet bebek ama bi zaman sonra o siskinligin yerini bebisko buyuyerek doldurucak asil naneyi yazin yicez daha bu fragmannÇok şişliğim var ya. Göbeğim baya kocaman oldu. Daha çok erken.
Sorma ya. Mahvolduk. Ben bir de nusaybinde yaşıyorum. Burası gerçekten 50 derece falan hissediliyor. Yazın ben buharlaşmasam iyidir.Evet bebek ama bi zaman sonra o siskinligin yerini bebisko buyuyerek doldurucak asil naneyi yazin yicez daha bu fragmann
Bende antalyada bakalim hangimiz once buharlascakSorma ya. Mahvolduk. Ben bir de nusaybinde yaşıyorum. Burası gerçekten 50 derece falan hissediliyor. Yazın ben buharlaşmasam iyidir.
Hoşgeldin çok gerilme bebişide germeHello hamisler ve hamis adaylari naptiniz bakalim? Ben bugun katil olmadan geldim evimee cok sukur
Hayırlı olsun hoşgeldinSelam kızlar, bende katıldım aranıza bugün ultrason ile gördük 5 hafta 4 gün dedi haftaya kalp atışını duyarız dedi hatta doktor.
Bizede haber et canım…hadi gazan mübarek olsunBen kan vermeye gidiyorum inşallah cinnet geçirmem. Özel hastane yok bulunduğum yerde heralde şimdi kan verip yarın sabah özele gidcem. Gazam mübarek olsun
Benim önceki hamileliğimde 7.haftada başlamıştı şu anda yok ama aşırı şişim aşırıKizlar mide bulantiniz başladımi ya benim acayip midem yaniyor
Gerginlik benim gobek adim beybi maalesef minnak susam da geriliyor ama napiiimmmHoşgeldin çok gerilme bebişide germe
MaşallahMerhaba analyanalr yada tahmin etmek isteyenler bakabilirmiEki Görüntüle 3347449