- Konu Sahibi palm angels
- #1.121
Benim 8 ay oldu canım dusureli değeri teşekkürlerCanım sen yinede prolaktini yükseltecek besinlerden uzak dur yeme bu süreçte benim 4 ayımı aldı düşmesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 8 ay oldu canım dusureli değeri teşekkürlerCanım sen yinede prolaktini yükseltecek besinlerden uzak dur yeme bu süreçte benim 4 ayımı aldı düşmesi
Yok canum kötü birşey yoktur... referans aralığı altında olduğunu söyeldiğin için dedim danışmakta fayda var..Hemen bi gidiyim o zaman canım eşimi arıyım gelsin. İnşallah kötü bir şey yoktur
benimde sabah aayağım sandalyeye takıldı baya bir sendeledim... Rabbim koruyor onları birşey olmaz Allahın izni ile korkmaYa kızlar biraz önce yürüyen merdivenden erken inmeye çalışmışım biraz yüksekten attım adımı ayagim boşluğa geldi yani beli ağrıdı birazcık off korktum ya bise olmaz di mi
Teşekkür ederim canım çok saolbenim 15 ve üzeri oldugunda da ovulasyon olarak bir sıkıntı yoktu düşük olması daha 13 ken hamile kaldım ben
Amin inşallah. Amh yı sen kendin mi olcturmek istedin acaba ? Bende bi olcturmek istiyorum ama doktor gerekli görmedi tüp bebekte yapılıyor nasıl olsa diye tüp bebeğe gitmedik o yüzden bi ölçülmesini istiyorum bende. Başka doktora gideyim diyorum. Sanırım benimde amh düşük diğer değerlerimden oturuHastane referans aralığına göre normaldi bu değerin yüksek diyip herhangi bir yorum ya da ilaç vermedi. Amh düşük diye söyledi o kadar. Elenatal 1 multivitamin verdi o kadar. Amiin Rabbim herkesin yardımcısı olsun gönlüne göre versin isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah
Masallah canımm kaç haftalıksın içimden erkek geçtiMerhaba analyanalr yada tahmin etmek isteyenler bakabilirmiEki Görüntüle 3347449
Yaa insallah valla hamilelik tedirginlik hep insallah yerlerini bulmuşlardır sağlamcabenimde sabah aayağım sandalyeye takıldı baya bir sendeledim... Rabbim koruyor onları birşey olmaz Allahın izni ile korkma
Canım bende öyleyim kasık agrısı midemde bulantı gibi bir his uyuyamıyorumBen de iki gecedir hiç rahat uyuyamıyorum. 2 kere tuvalete kalkıyorum bir de kasık ağrım oluyor. Uykum kaçıyor. Saat 4 te uyanmış oluyorum.
Sabahları da çok bulantım oluyor. A101 de karabuğday patlağı, mısır patlağı var eti gong gibi yuvarlak. Ondan yiyorum, bir tane de Muz. Bulantım azalıyor baya.Canım bende öyleyim kasık agrısı midemde bulantı gibi bir his uyuyamıyorum
Bende alayım canım güzel beslenmek istiyorum ama bulantı ve ağrıdan hiç bişey yemek istemiyorum kendimi zorluyorum resmen hiç iştahım yokSabahları da çok bulantım oluyor. A101 de karabuğday patlağı, mısır patlağı var eti gong gibi yuvarlak. Ondan yiyorum, bir tane de Muz. Bulantım azalıyor baya.
Hiç bir şey olmaz merak etmeyin. Kanama yoksa sıkıntı yok demektir.Ya kızlar biraz önce yürüyen merdivenden erken inmeye çalışmışım biraz yüksekten attım adımı ayagim boşluğa geldi yani beli ağrıdı birazcık off korktum ya bise olmaz di mi
Bunlar pek tuzlu değil. Hatta karabuğday komple tuzsuz. Kuru kuru midenin suyunu da çekiyor iyi geliyor. Ben aşırı su içiyorum o da bulantı yapıyor.Bende alayım canım güzel beslenmek istiyorum ama bulantı ve ağrıdan hiç bişey yemek istemiyorum kendimi zorluyorum resmen hiç iştahım yok
Doktor kendi bakmak istedi. Diğer değerlerle bağlantısı var mıdır bilmiyorum ama amh yumurta rezervlerine bakılmış oluyor. benim sonuç yaşıma göre çok düşük çıktı işte. Bu değer zamanla düşen diğermiş. Yükseltilemez deniliyor ama yükseltenler de var nasıl oluyor bilmiyorum Arı sütü var onu çok duydum etkiliymiş onu alıp deneyeceğimAmin inşallah. Amh yı sen kendin mi olcturmek istedin acaba ? Bende bi olcturmek istiyorum ama doktor gerekli görmedi tüp bebekte yapılıyor nasıl olsa diye tüp bebeğe gitmedik o yüzden bi ölçülmesini istiyorum bende. Başka doktora gideyim diyorum. Sanırım benimde amh düşük diğer değerlerimden oturu
Yok çok şükür, ama valla yani korkuyor insan bir şey olacak diyeHiç bir şey olmaz merak etmeyin. Kanama yoksa sıkıntı yok demektir.
Evet yukseltilmez ve her adet döngüsünde biraz daha azalırmış diye duydum bende. Ama dediginiz gibi yukseltebilenler var nasıl oluyorsa bitkisel biseylerle. Ben 2 aydır arı propolis kullanmaya başladım hayırla beraber içinde arı sütü vs var bi çok bişey macun. Inşallah faydasını görebilirim bende bilmiyorum olur mu olmaz mı ama denemenizde fayda var bende denemek istedim. Aldığım yerde alıp da hamile kalanlar olmuş o yüzden denemek istedim isim zaten şu an mucizelik benim tamamen Allaha kalmışDoktor kendi bakmak istedi. Diğer değerlerle bağlantısı var mıdır bilmiyorum ama amh yumurta rezervlerine bakılmış oluyor. benim sonuç yaşıma göre çok düşük çıktı işte. Bu değer zamanla düşen diğermiş. Yükseltilemez deniliyor ama yükseltenler de var nasıl oluyor bilmiyorum Arı sütü var onu çok duydum etkiliymiş onu alıp deneyeceğim
Saol abla 11+5 ablaMasallah canımm kaç haftalıksın içimden erkek geçti
Amin Allah razı olsun çok sağolun 11+5Oyyy eskiden böyle fotolar görünce patatese benzetirdim ama şimdi bakınca gözlerim doluyor çok şeker şimdiden, Allah bağışlasın
Ama malesef anlamıyorum hiç. Kaçıncı haftadasınız?
hayirli olsunMerhaba arkadaşlar bugün kan verdim beta 6595 çıktı haftaya doktora gitmeyi planlıyorum kalp atışını da duyarım belki hem
Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar bugün kan verdim beta 6595 çıktı haftaya doktora gitmeyi planlıyorum kalp atışını da duyarım belki hem