- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.894
- 29
-
- Konu Sahibi palm angels
- #1.181
O da doğru. Hele dörtlüyü yapıp dans etmeye başlayanlar.Evet bebegim ama o sinyali yakinca herkesin onune atlayabilirim mantiginda olan insanlar yuzunden bende sinyale kustum bazen psikolojik sorunlarim oldugunu dusunuyorum
Beta sonucum daha çıkmadı farklı bir hastaneden vermiştim. İdrar testi yaptım 4 tane ve bugünde ultrasonBetanız kaç çıktı
Kafalariyla dortlu yakip kapatasim geliyorO da doğru. Hele dörtlüyü yapıp dans etmeye başlayanlar.
Gelsin gelsin anasinin kizi minnak psikopat
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallah ☺ ultrasonda sadece kese mi gördünüz bebeği de gördünüz mü acaba benimde satım da 29 ekim sizinle yakınız sanırım daha hiç doktora gitmedim de o yüzden merak ediyorumBeta sonucum daha çıkmadı farklı bir hastaneden vermiştim. İdrar testi yaptım 4 tane ve bugünde ultrason
Acilin yoldan bir bela geliyorrrrrr vinnnnnnnanası böyleyse kızından korksun o trafik
Benim bugün sabah cok bulandı ya zaten midem çok hassas umarım bulantım olmazKizlar mide bulantiniz başladımi ya benim acayip midem yaniyor
Canım benim de 29 ekim bugün gördük keseyi ultrason ile baktı ve 6 hafta ile uyumlu dediHayırlı olsun sağlıkla gelsin insallah ☺ ultrasonda sadece kese mi gördünüz bebeği de gördünüz mü acaba benimde satım da 29 ekim sizinle yakınız sanırım daha hiç doktora gitmedim de o yüzden merak ediyorum
Ben daha hiç gitmediğim için artık haftaya bi gidip keseyide bebeği de görmeyi devlete kaydımı açtırmayı düşünüyorum bir hafta sonra da özel doktoruma basvurcam devlette testler icin kaydımı durdurcam ozelde dogum yapacağım içinde test zamanlari gidip özele görünürüm heraldeCanım benim de 29 ekim bugün gördük keseyi ultrason ile baktı ve 6 hafta ile uyumlu dedi2 hafta sonrasına kalp atışı için randevu verdi aslında haftaya da duyulurda 2 hafta sonra olsun dedi
Benim ilk gebeligim de kusmaktan 4-5 ay canim çıkmıştı şükür ikincide bulanmadi umarım bunda da bulanmaz ama evet bunda digerlerinde olmadığı kadar cok yandı midem neden anlayamadımBenim bugün sabah cok bulandı ya zaten midem çok hassas umarım bulantım olmaz
Ya bende öyleyim karnım inanılmaz şiş. İlk ayda böyle olduğunu bilmiyordumBen sanki aşırı yemiş gibi şişim ya nefes alamıyorum sanki 9.aydayım
Bende de oluyorBen iki ayakta dolansam hemen sancı giriyor sizdede öyle oluyor mu kızlar
Ahhh beybi sanayi tupu gibi geziiyorum keske geceleri olsa saat fark etmiyo bana ama geceleri daha beter oluyo tabiGünaydın kızlar. Geceleri gaz sancısı yaşıyorum ve aşırı terliyorum biraz soğuk aldığım an gaz sıkışması yaşayıp kıvranıyorum ama sadece geceleri. Sizde de var mı böyle bir durum??
Sanayi tüpüne iyi güldümAhhh beybi sanayi tupu gibi geziiyorum keske geceleri olsa saat fark etmiyo bana ama geceleri daha beter oluyo tabi
Var bende de gaz sancısı oluyor ve deli korkuyorum bir şey mi oldu diye terleme de vardı bir kaç gündür geçti ayaklarım da sürekli soğukGünaydın kızlar. Geceleri gaz sancısı yaşıyorum ve aşırı terliyorum biraz soğuk aldığım an gaz sıkışması yaşayıp kıvranıyorum ama sadece geceleri. Sizde de var mı böyle bir durum??
Aynen canım ayaklarım hiç ısınmıyor benimde. İnşallah benim terlemelerimde geçer gece uyuyamıyorumVar bende de gaz sancısı oluyor ve deli korkuyorum bir şey mi oldu diye terleme de vardı bir kaç gündür geçti ayaklarım da sürekli soğuk
Gece ince ama uzun kollu bir şeyle yatmayı dene bende ise yaradı kollarımı dışarı çıkartıyorum yorganın üstüne o biraz dengeliyor gibi. Kısa kolluyla yatıyordum önceden de.Aynen canım ayaklarım hiç ısınmıyor benimde. İnşallah benim terlemelerimde geçer gece uyuyamıyorum
Hepsini denedim canım artık o kadar terliyordum ki dün battaniye ile yatayım dedim bı uyandım ağrıdan kıvranıyorum gece kedimde yanıma geldiği için üzerim açılmışGece ince ama uzun kollu bir şeyle yatmayı dene bende ise yaradı kollarımı dışarı çıkartıyorum yorganın üstüne o biraz dengeliyor gibi. Kısa kolluyla yatıyordum önceden de.
sadece sabah olursa şanslısın...bu haftalarda başlıyor mide bulantılarıBenim bugün sabah cok bulandı ya zaten midem çok hassas umarım bulantım olmaz