- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
-
- Konu Sahibi palm angels
- #1.161
O zaman derin nefes alıyoruz ve germiyoruz susamıGerginlik benim gobek adim beybi maalesef minnak susam da geriliyor ama napiiimmm
Biraz zaman gecsin benimki fasulye olurO zaman derin nefes alıyoruz ve germiyoruz susamıBende susam diyorum benim minnoşsa
Betanız kaç çıktıSelam kızlar, bende katıldım aranıza bugün ultrason ile gördük 5 hafta 4 gün dedi haftaya kalp atışını duyarız dedi hatta doktor.
Sakin ol sakin. Etrafa alevler saçma. Arabaya da sakın levye falan koymayı düşünme.Biraz zaman gecsin benimki fasulye olurAy bilmiyorum esimi surekli istemsiz ters yapiyorum yada istiyerek mi yapiyorum ki bugun trafikte hic yapmicam seyleri yaptim onume kiranin onune kirdim park halinden ciktigimi gordugu halde ustume ustume gelene yol vermedim uzerine uzerine surdum bu susam beni eskiya yapti
Ay inşallah ya valla inslalh erkektir evet Kastamonuyum ne güzel anılarinizi hatırlatmakMaşallahhiç anlamam ama içimden erkek geçti. Kastamonu devlet hastanesi yazıyor. 2 yıl önce oradaydık... anılarım canlandi
Biraz zaman gecsin benimki fasulye olurAy bilmiyorum esimi surekli istemsiz ters yapiyorum yada istiyerek mi yapiyorum ki bugun trafikte hic yapmicam seyleri yaptim onume kiranin onune kirdim park halinden ciktigimi gordugu halde ustume ustume gelene yol vermedim uzerine uzerine surdum bu susam beni eskiya yapti
İnebolu ilçesindeydik. Sonra eşimin tayini çıktı ankara ya geldik. Güzel Karadeniz insanlarıAy inşallah ya valla inslalh erkektir evet Kastamonuyum ne güzel anılarinizi hatırlatmak
Ahh be askoo benim arabada levye olsa iyi halter bari varSakin ol sakin. Etrafa alevler saçma. Arabaya da sakın levye falan koymayı düşünme.
Ayyy niye kii oyle mi oluyo ayy hadi bakalim leopar elbise kirmizi pabuclar gessiinnnnneyvah eyvah kız olacak galiba bu mercimek
Çıkar onu bence.Ahh be askoo benim arabada levye olsa iyi halter bari varNiye diye sorma mantikli bir aciklamasi yok
Ama ama ama beni beni bihteriniÇıkar onu bence.
İçimden öyle geçti trafiğiAhh be askoo benim arabada levye olsa iyi halter bari varNiye diye sorma mantikli bir aciklamasi yok
Gelsin gelsin anasinin kizi minnak psikopatİçimden öyle geçti trafiği
Sevmeyen bir bayan daha gelecek
Nerede yaşıyorsun? Buradakiler hep yol verir sağolsunlar. Ama ben de yaman şoförümdür ha.Ama ama ama beni beni bihterinierkek milleti kadin sofor gorunce yol kendisinin zannediyo ben boyle giderse bi kac kisinin pekmezini akiticam
Antalyada yavrucum burda Türkler olarak sinirli sayidayiz ruslar suriyeliler afganlar ukraynalilar araplar ne ararsan var sanki memleketlerinde boyle kullaniyolar arabayi lap diye onune kiriveriyolarNerede yaşıyorsun? Buradakiler hep yol verir sağolsunlar. Ama ben de yaman şoförümdür ha.
Allah razı olsun ablaİnebolu ilçesindeydik. Sonra eşimin tayini çıktı ankara ya geldik. Güzel Karadeniz insanları
Hmm ondan demek ki. Burada kasis olmasa fren tutmadan çok rahat ilçeyi gezebilirsin. Tek sıkıntımız trafik iletişimi yok. Sinyal vermiyorlar. Bazen camı açıp sinyaaaaaal diye bağırmak istiyorum.Antalyada yavrucum burda Türkler olarak sinirli sayidayiz ruslar suriyeliler afganlar ukraynalilar araplar ne ararsan var sanki memleketlerinde boyle kullaniyolar arabayi lap diye onune kiriveriyolar
Sey bende sinyali hic sevmiyom cok zorda kalirsam bi kere yakip sonduruyorum bence bu psikolojik bi bozuklukHmm ondan demek ki. Burada kasis olmasa fren tutmadan çok rahat ilçeyi gezebilirsin. Tek sıkıntımız trafik iletişimi yok. Sinyal vermiyorlar. Bazen camı açıp sinyaaaaaal diye bağırmak istiyorum.
Bak şimdi bu olmadı.Sey bende sinyali hic sevmiyom cok zorda kalirsam bi kere yakip sonduruyorum bence bu psikolojik bi bozukluk
Evet bebegim ama o sinyali yakinca herkesin onune atlayabilirim mantiginda olan insanlar yuzunden bende sinyale kustum bazen psikolojik sorunlarim oldugunu dusunuyorumBak şimdi bu olmadı.